Öneri 1000 kişilik mor kanallar spor yayını

Kalıcı olursa cok iyi olur hocam elinize sağlık
Kaynak lazım sağlam bak çoğu ip TV drn yayın aliyom 2 dk sonra donuyo bı tane sağlam buldum 25 dk iki kanaldan izledim gram donma olmadı test ediyom şuan düzletcem

Evet geldim 1000 kişilik kendi ip TV panelim sağlam yayın verin herkes kullansın liste bu zamanla eklenecek kanallar

Kod:
http://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u&output=mpegts
Uydu cihazıma yazdım bu adresi çalışmadı fakat Pot playere yazınca çıkıyor süreside sınırsız teşekkürler

Evet geldim 1000 kişilik kendi ip TV panelim sağlam yayın verin herkes kullansın liste bu zamanla eklenecek kanallar

Kod:
http://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u&output=mpegts
verilen linke denedim açılmadı sadece linkteki m3u sonrasını yazmadan açılıyor >> h ttp://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u

verilen linke denedim açılmadı sadece linkteki m3u sonrasını yazmadan açılıyor >> h ttp://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u
Olabilir teşekürler bu arada yapmayanlar olabilir hemen güncellim

Arkadaşlar platform kanalları yayınlayanlara 50.000 lira para cezası 5 senede hapis cezası netleştirildiği için ne satar apk'mızda paralı platform spor sinema veya belgesel kanalları kaldırılmıştır yani kimse kusura bakmasın biz para ile satmıyoruz ve onun için de karşılığını almadığımız bir şeyin cezasını yatmakta bize saçma geliyor bundan böyle net star da sadece free TV'ler yayınlanacak biliyorsunuz apk'lar mail adresleriyle yapıldığı için tespit ediliyor bundan sonra net star apk'mızda paralı sinema spor belgesel kanalları olmayacak sonradan neden burfa spor yok neden bunda film yok demeyin arkadaşlar çünkü 50.000 lira az bir para değil 5 senede hapis cezası mutlaka yatırıyorlar onun için kimse kusura bakmasın elimizden geldiğince yerel ve ulusal sinema kanalları TV kanalları spor kanalları free olan bütün kanallar eklenecek şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar Teber medya
Ben Türkiyede değilim ki Kıbrıs dayım

Teşekkürler ustam emeğine sağlık umarım uzun süreli olur

Konuyu görüntüleyenler

Geri