Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam şuan test amaçlı daha fazla kanal eklyecemİlk kanal çalışmıyor , ötekiler sağlam , ellerine sağlık
Çalışıyor.tsklerEvet geldim 1000 kişilik kendi ip TV panelim sağlam yayın verin herkes kullansın liste bu zamanla eklenecek kanallar
Kod:http://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u&output=mpegts
Kaynak lazım sağlam bak çoğu ip TV drn yayın aliyom 2 dk sonra donuyo bı tane sağlam buldum 25 dk iki kanaldan izledim gram donma olmadı test ediyom şuan düzletcemKalıcı olursa cok iyi olur hocam elinize sağlık
Uydu cihazıma yazdım bu adresi çalışmadı fakat Pot playere yazınca çıkıyor süreside sınırsız teşekkürlerEvet geldim 1000 kişilik kendi ip TV panelim sağlam yayın verin herkes kullansın liste bu zamanla eklenecek kanallar
Kod:http://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u&output=mpegts
verilen linke denedim açılmadı sadece linkteki m3u sonrasını yazmadan açılıyor >> h ttp://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3uEvet geldim 1000 kişilik kendi ip TV panelim sağlam yayın verin herkes kullansın liste bu zamanla eklenecek kanallar
Olabilir teşekürler bu arada yapmayanlar olabilir hemen güncellimverilen linke denedim açılmadı sadece linkteki m3u sonrasını yazmadan açılıyor >> h ttp://it1.com.mx:80/get.php?username=Freesaku&password=Freesaku&type=m3u
Ben Türkiyede değilim ki Kıbrıs dayımArkadaşlar platform kanalları yayınlayanlara 50.000 lira para cezası 5 senede hapis cezası netleştirildiği için ne satar apk'mızda paralı platform spor sinema veya belgesel kanalları kaldırılmıştır yani kimse kusura bakmasın biz para ile satmıyoruz ve onun için de karşılığını almadığımız bir şeyin cezasını yatmakta bize saçma geliyor bundan böyle net star da sadece free TV'ler yayınlanacak biliyorsunuz apk'lar mail adresleriyle yapıldığı için tespit ediliyor bundan sonra net star apk'mızda paralı sinema spor belgesel kanalları olmayacak sonradan neden burfa spor yok neden bunda film yok demeyin arkadaşlar çünkü 50.000 lira az bir para değil 5 senede hapis cezası mutlaka yatırıyorlar onun için kimse kusura bakmasın elimizden geldiğince yerel ve ulusal sinema kanalları TV kanalları spor kanalları free olan bütün kanallar eklenecek şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar Teber medya
Ben Türkiyede değilim ki Kıbrıs dayım
Eğer bilgisayar kullanıyorsanız Pot Player ile çıkar yahutta iptv yayınlarını oynatan bir uydu cihazınız varsa gayet güzel donmadan izlenebiliyorYayınlarda sorun mu oluştu açılmıyor bilginize...
Güzel demi çünkü ben 1 gündür test ediyom 15 dk izliyorum donma vs yokEğer bilgisayar kullanıyorsanız Pot Player ile çıkar yahutta iptv yayınlarını oynatan bir uydu cihazınız varsa gayet güzel donmadan izlenebiliyor
Ne kadar Teşekkür etsem azdır ilk defa bir maçı donmadan izledim Allah ne muradınız varsa versin güzel kardeşimGüzel demi çünkü ben 1 gündür test ediyom 15 dk izliyorum donma vs yok
Ne mutlu bizeNe kadar Teşekkür etsem azdır ilk defa bir maçı donmadan izledim Allah ne muradınız varsa versin güzel kardeşim
Ana paneldeki fhd yayını donuyodu HD yayını iyiydiiyi durumda donma vs yok
İp tvlerden çekiyom 1 ay daha yayın yapacaz zaten o zamana kadar idare ederizTeşekkürler ustam emeğine sağlık umarım uzun süreli olur
aynen fhd kesik kesikAna paneldeki fhd yayını donuyodu HD yayını iyiydi