Mi Stick en çok satan filmler nasıl kaldırılır?

kmil48

Üye
Konular
1
Merhaba
Mi Stick ana menüsünde en çok satan filmler ve yeni eklenenler kısmı var.
Bunları nasıl kaldırabilirim, ADB ile yapılır mı?

Çözüm
Cihazda dns adresini değiştirin örn: 94.140.14.14 -- 94.140.15.15 adresi girdikten sonra uygulamalar bölümünden Android tv anasayfası-Android tv temel hizmetlerini bulun ve verileri temizle yapın . cihazı yeniden başlatın. vpn kullanmadığınız sürece artık çıkmaz .
ve yanısıra reklam içeren uygulamaları engellemiş olursunuz.

Çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayınca oldu.
Merhaba
Box için uygulanmış ama muhtemelen stick ilede çalışır bi şansınızı deneyin isterseniz.

Teşekkürler yanıtlarınız için.

@isimbulamajim; launcher var zaten, kullanıyorum fakat ilk açılışta burası geliyor
(ATV launcher var, Projectivity'yi sevemedim)

@patr0n; bu videoyu izlemiştim. ilk mesajımda yazdığım o filmler kısmının hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım.
Bulsam, onu devre dışı bırakacağım.

Teşekkürler yanıtlarınız için.

@isimbulamajim; launcher var zaten, kullanıyorum fakat ilk açılışta burası geliyor
(ATV launcher var, Projectivity'yi sevemedim)

@patr0n; bu videoyu izlemiştim. ilk mesajımda yazdığım o filmler kısmının hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım.
Bulsam, onu devre dışı bırakacağım.
Projectivy ile "varsayılan başlatıcıyı geçersiz kıl" diyerek orijinal ana sayfayı hiç bir zaman görmezsiniz. Ayrıca Projectivy Launcher çok özelleştirilebilen bir uygulama, istediğiniz şekilde ana sayfa oluşturabilirsiniz.

Projectivy biraz karmaşık gelmişti bana, kurup bir süre kullanıp kaldırmıştım
Tekrar deneyeyim
Teşekkürler

@kmil48 bahsettiğiniz kısım ana sayfa düzeninde görünen aşağıdaki görseldeki alan ise @KURİİ sizi doğru yönlendirmiş.

Tabi ki farklı bir Launcher kullanarak da bunun önüne geçebilirsiniz ama eğer hiç kullanmıyorsanız ve aynı Launcher ile devam etmek istiyorsanız yapmanız gereken @KURİİ 'nin söylediği gibidir.

1000062221

Burada görünen Google Play Movies & TV uygulamasını kullanmıyorsanız ADB uygulaması ile devredışı bırakmanız yeterli olacaktır.

1000062222

Cihazda dns adresini değiştirin örn: 94.140.14.14 -- 94.140.15.15 adresi girdikten sonra uygulamalar bölümünden Android tv anasayfası-Android tv temel hizmetlerini bulun ve verileri temizle yapın . cihazı yeniden başlatın. vpn kullanmadığınız sürece artık çıkmaz .

@kmil48 bahsettiğiniz kısım ana sayfa düzeninde görünen aşağıdaki görseldeki alan ise @KURİİ sizi doğru yönlendirmiş.

Tabi ki farklı bir Launcher kullanarak da bunun önüne geçebilirsiniz ama eğer hiç kullanmıyorsanız ve aynı Launcher ile devam etmek istiyorsanız yapmanız gereken @KURİİ 'nin söylediği gibidir.

Ekli dosyayı görüntüle 7545

Burada görünen Google Play Movies & TV uygulamasını kullanmıyorsanız ADB uygulaması ile devredışı bırakmanız yeterli olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 7546

Google Play Movies & TV uygulamasını devre dışı bıraksam da onlar yine görünüyor.

Çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayınca oldu.

Çözüm
Android ana sayfa uygulamasındaki verileri temizledikten sonra DNS girmeye gerek kalmadan sadece Google Play store ayarlarına girip otomatik güncellemeleri kapatırsanız da kayboluyor alışveriş sekmesi.

Böyle olunca uygulama güncellemelerini otomatik yapamayacağı için ara sıra kontrol edip güncelleme varsa android TV anasayfa uygulaması dışındakileri güncelleyebilirsiniz.

VPN kullanmaktan çekinmenize de gerek kalmaz.

Bu yol da aklınızda olsun.

Projectivy launcherı biraz karıştırsanız kişiselleştirme icin ne kadar güzel oldugunu göreceksiniz.Ben projectivy olmadan yapamıyorum.Yedeğimde var bulutta,yeni kurulum yapınca tek tıkla eski kaydettigim görünüm geri geliyor👍

Merhaba
ana ekran sadece uygulam kalsın istiyosan google arayüz de ayarlar hesaplar oturum açma hesabını seç aşagıda yalnızca uygulama modu açarsan gider sadece ekran temiz uygulama olur

Projectivy launcherı biraz karıştırsanız kişiselleştirme icin ne kadar güzel oldugunu göreceksiniz.Ben projectivy olmadan yapamıyorum.Yedeğimde var bulutta,yeni kurulum yapınca tek tıkla eski kaydettigim görünüm geri geliyor👍
O lancher da ana sayfada youtube abone olduğum videolar görünüyormu andirid tv launcherdaki gibi smarttube kullamıyorum onun abone olduğum kanalların videolarını ana sayfada göstermesi hoşuma gittiği için lanher hiç değiştiremiyorum

O lancher da ana sayfada youtube abone olduğum videolar görünüyormu andirid tv launcherdaki gibi smarttube kullamıyorum onun abone olduğum kanalların videolarını ana sayfada göstermesi hoşuma gittiği için lanher hiç değiştiremiyorum
Gösteriyor tabiki.Bende netflix,max,youtube hepsi görünüyor.Ayarlarını kurcalamaya bakiyor.

Geri