Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cihazda dns adresini değiştirin örn: 94.140.14.14 -- 94.140.15.15 adresi girdikten sonra uygulamalar bölümünden Android tv anasayfası-Android tv temel hizmetlerini bulun ve verileri temizle yapın . cihazı yeniden başlatın. vpn kullanmadığınız sürece artık çıkmaz .
ve yanısıra reklam içeren uygulamaları engellemiş olursunuz.
Projectivity Launcher kullanın.Merhaba
Mi Stick ana menüsünde en çok satan filmler ve yeni eklenenler kısmı var.
Bunları nasıl kaldırabilirim, ADB ile yapılır mı?
Box için uygulanmış ama muhtemelen stick ilede çalışır bi şansınızı deneyin isterseniz.Merhaba
Projectivy ile "varsayılan başlatıcıyı geçersiz kıl" diyerek orijinal ana sayfayı hiç bir zaman görmezsiniz. Ayrıca Projectivy Launcher çok özelleştirilebilen bir uygulama, istediğiniz şekilde ana sayfa oluşturabilirsiniz.Teşekkürler yanıtlarınız için.
@isimbulamajim; launcher var zaten, kullanıyorum fakat ilk açılışta burası geliyor
(ATV launcher var, Projectivity'yi sevemedim)
@patr0n; bu videoyu izlemiştim. ilk mesajımda yazdığım o filmler kısmının hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım.
Bulsam, onu devre dışı bırakacağım.
ADB PProjectivity Launcher kullanın.
ADB Programı kullanarak google film uygulamasını kaldırmanız gerekir.Merhaba
Devre dışı bırakmıştım, sonuç değişmemişti.ADB P
ADB Programı kullanarak google film uygulamasını kaldırmanız gerekir.
@kmil48 bahsettiğiniz kısım ana sayfa düzeninde görünen aşağıdaki görseldeki alan ise @KURİİ sizi doğru yönlendirmiş.
Tabi ki farklı bir Launcher kullanarak da bunun önüne geçebilirsiniz ama eğer hiç kullanmıyorsanız ve aynı Launcher ile devam etmek istiyorsanız yapmanız gereken @KURİİ 'nin söylediği gibidir.
Ekli dosyayı görüntüle 7545
Burada görünen Google Play Movies & TV uygulamasını kullanmıyorsanız ADB uygulaması ile devredışı bırakmanız yeterli olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 7546
Cihazda dns adresini değiştirin örn: 94.140.14.14 -- 94.140.15.15 adresi girdikten sonra uygulamalar bölümünden Android tv anasayfası-Android tv temel hizmetlerini bulun ve verileri temizle yapın . cihazı yeniden başlatın. vpn kullanmadığınız sürece artık çıkmaz .
ve yanısıra reklam içeren uygulamaları engellemiş olursunuz.
ana ekran sadece uygulam kalsın istiyosan google arayüz de ayarlar hesaplar oturum açma hesabını seç aşagıda yalnızca uygulama modu açarsan gider sadece ekran temiz uygulama olurMerhaba
O lancher da ana sayfada youtube abone olduğum videolar görünüyormu andirid tv launcherdaki gibi smarttube kullamıyorum onun abone olduğum kanalların videolarını ana sayfada göstermesi hoşuma gittiği için lanher hiç değiştiremiyorumProjectivy launcherı biraz karıştırsanız kişiselleştirme icin ne kadar güzel oldugunu göreceksiniz.Ben projectivy olmadan yapamıyorum.Yedeğimde var bulutta,yeni kurulum yapınca tek tıkla eski kaydettigim görünüm geri geliyor![]()
Gösteriyor tabiki.Bende netflix,max,youtube hepsi görünüyor.Ayarlarını kurcalamaya bakiyor.O lancher da ana sayfada youtube abone olduğum videolar görünüyormu andirid tv launcherdaki gibi smarttube kullamıyorum onun abone olduğum kanalların videolarını ana sayfada göstermesi hoşuma gittiği için lanher hiç değiştiremiyorum
TeşekkürlerGösteriyor tabiki.Bende netflix,max,youtube hepsi görünüyor.Ayarlarını kurcalamaya bakiyor.