Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tvnin 5 ghz desteği yoktur kablo olarak bağlama imkanınız varsa o şekilde kullanın.Hi Level televizyonumda 5ghz wifi görünmüyor sinetech videosundaki ayarlarıda denedim
level 4 den sonra oyun bitiyor demek kiHi Level televizyonumda 5ghz wifi görünmüyor sinetech videosundaki ayarlarıda denedim
Wifi sinyalinde 2.4 ve 5 diye yazıyor mu? Bende uzun süredir yazmıyor (Superonline) Mesafeye göre bantı seçiyor cihazlarHi Level televizyonumda 5ghz wifi görünmüyor sinetech videosundaki ayarlarıda denedim
Wi-Fi’de 2.4 yazıyor yalnız telefonumda daha uzak mesafelerde zaten 5 ghz yazıyor ayrıca internette araştırdım ve sayın sinetech kanalında da söylenenlerin hepsini yaptım fakat yine çıkmadıWifi sinyalinde 2.4 ve 5 diye yazıyor mu? Bende uzun süredir yazmıyor (Superonline) Mesafeye göre bantı seçiyor cihazlar
2.4 GHz ve 5 GHz bandı her cihazda olan bağlantı seçenekleri değil maalesef. Yani kullanmış olduğunuz modem veya router cihazından bu bantlarla yayın yapsanız bile eğer interneti kullanacak cihazın ağ donanımı 5 GHz desteklemiyorsa sadece 2.4 GHz bandındaki kablosuz ağına bağlanabilir olacaktır.Wi-Fi’de 2.4 yazıyor yalnız telefonumda daha uzak mesafelerde zaten 5 ghz yazıyor ayrıca internette araştırdım ve sayın sinetech kanalında da söylenenlerin hepsini yaptım fakat yine çıkmadı
Hi LEVEL2.4 GHz ve 5 GHz bandı her cihazda olan bağlantı seçenekleri değil maalesef. Yani kullanmış olduğunuz modem veya router cihazından bu bantlarla yayın yapsanız bile eğer interneti kullanacak cihazın ağ donanımı 5 GHz desteklemiyorsa sadece 2.4 GHz bandındaki kablosuz ağına bağlanabilir olacaktır.
Telefonunuz 5Ghz bandından yayın alabiliyor demek ki bu yüzden bağlanabilir olması normal bir durum.
Kullandığınız televizyonun tam marka modelini yazmadığınız için herkes tahminlerde bulunmuş. Sadece TV markası vermek yetersiz bir bilgi olmuş yani. Yine de en basit tabirle modem veya router cihazından açılıp kapanabilir bir durumdur 2.4/5 GHz wi-fi ağları ama kullanacak cihazlarda bunu yapamazsınız genellikle özel kodlar, yazılımlar veya uygulamalar kullanmıyorsanız.
Şu durumda televizyonunuzda size ait olan veya çevredeki başka 5Ghz bandındaki wi-fi ağları görünmüyorsa televizyonda bu tür bir banttan kablosuz sinyali alamazsınız demek olmalı bu. Yine de emin olmak için televizyonunuzun kullanma kılavuzunda bakabilir veya marka modelini yazıp buradaki arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz destekleyip desteklemediği konusunda.
Bu cihazda sdece 2.4 GHz var başka birşeyler arayıp canını sıkma yada yapabilirsen ana kartını destekleyen başka bir ana kartla servise değiltirt kardeşimHi LEVEL
HL43DAL13/0216