Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kullandığınız cihaz nedir?Free ip tv yükledim Activision için mac adresi girdim ve çalışıyor
Benim cihaz v12.7.6017 google lisanslı urunKullandığınız cihaz nedir?
Benim novada mac yazmıyor NV li bir şey var, denedim aktif olmuyor
Aynen bende de açıldı. Geçen sene aldığım "Dreamstar Nova"da sorunsuz çalışıyor.Free ip tv yükledim Activision için mac adresi girdim ve çalışıyor
Ben herhangi bi box, stick vb. cihaz kullanmadığım için bilmiyorum ilk defa sizden duydum.Bazen paylaşılan IPTV linklerinde Mac adresi oluyor kullanıcı adı yerine. Dreamstar'ın bu ücretsiz IPTV uygulamasının modlanıp paylaşıldığını hiç görmedim. Yerli marka diye siteler çekiniyor ya da Mac adresi ile doğrulama yaptığı için paylaşmak işe yaramıyor, sunucu tarafında aynı mac adresine izin verilmiyor diye işe mi yaramıyor?
@patr0n siz de belki daha önce bakmışsınızdır bu hizmete?
Bu boxlarla beraber geliyor, mac adresi girerek aktive oluyor ve genelde 1-2 yıl iptv izleme olanağı sağlıyor.Ben herhangi bi box, stick vb. cihaz kullanmadığım için bilmiyorum ilk defa sizden duydum.
Hediye ettikleri mac ile izleniyorsa sonrasında bu bi işe yaramaz kiBu boxlarla beraber geliyor, mac adresi girerek aktive oluyor ve genelde 1-2 yıl iptv izleme olanağı sağlıyor.
Uygulama linki bu, güncel olmayabilir apk
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.