Dreamstar nova free iptv uygulaması

Bende nova 4k var, nv kodu var altta, denedim kabul etmedi.
Lisanslılar da olmuyormuş, 😊

Benim cihaz i1 mac adresi ile açmadı. SN ile açtı.

Bazen paylaşılan IPTV linklerinde Mac adresi oluyor kullanıcı adı yerine. Dreamstar'ın bu ücretsiz IPTV uygulamasının modlanıp paylaşıldığını hiç görmedim. Yerli marka diye siteler çekiniyor ya da Mac adresi ile doğrulama yaptığı için paylaşmak işe yaramıyor, sunucu tarafında aynı mac adresine izin verilmiyor diye işe mi yaramıyor?
@patr0n siz de belki daha önce bakmışsınızdır bu hizmete?

Bazen paylaşılan IPTV linklerinde Mac adresi oluyor kullanıcı adı yerine. Dreamstar'ın bu ücretsiz IPTV uygulamasının modlanıp paylaşıldığını hiç görmedim. Yerli marka diye siteler çekiniyor ya da Mac adresi ile doğrulama yaptığı için paylaşmak işe yaramıyor, sunucu tarafında aynı mac adresine izin verilmiyor diye işe mi yaramıyor?
@patr0n siz de belki daha önce bakmışsınızdır bu hizmete?
Ben herhangi bi box, stick vb. cihaz kullanmadığım için bilmiyorum ilk defa sizden duydum.

Bu boxlarla beraber geliyor, mac adresi girerek aktive oluyor ve genelde 1-2 yıl iptv izleme olanağı sağlıyor.
Uygulama linki bu, güncel olmayabilir apk
Hediye ettikleri mac ile izleniyorsa sonrasında bu bi işe yaramaz ki

Dreamstar nova 2023-2024 de bu kampanyayı yaptı.hediye verdiği IPTV 2 yıllık olup film ve dizi içerikleri hiç guncellenmedi.
2025 yılında bu kampanya bitirilip Turkcell TV hediye veriliyor simdilerde diye biliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri