Öneri DERBIYE HAZIRLIK beIN Sports Canlı Yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

knowkinq

BANNED
Paylaşımcı
Konular
24
Bugün oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine az vakit kaldı.

Şu anda izleyebileceğiniz kaynağımı paylaşıyorum.

M3U LISTESI:
Kod:
http://13.60.206.244/knowkinq.m3u

TARAYICIDAN AÇMAK İÇİN HLS LİNKLERİ:

Son düzenleme:
donmuyor ama arada bi geri sarıyor yayın bi de baya geç geliyor yayın

Eline sağlık arkadaşın varsa daha iyisi olan arkadaşımız paylaşabilir mi yoksa bunla emeğinize sağlık

Küfür veya Hakaret Etmek forumda kalıcı ban sebebidir.
Kardeş valla yayın Super ama baya geriden geliyor
Geriden geliyorsa buradan izleyebilirsiniz.

donmuyor ama arada bi geri sarıyor yayın bi de baya geç geliyor yayın
Geriye sarma ilk açtığında olabilir. Geç geliyorsa aynı şekilde sende kendi sitesinden izleyebilirsin.

Vavo yayınları fazla performans vermez zaten benim listedeki yayınlarla 45 sn fark var
Vavo yayını yapmıyorum bilip bilmeden yorum yapma kendi listeni kendi konunun altında yap.
Öneri - Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025] burada sana cevabımı verdim yetmemiş demekki konunun altında havlıyorsun kusura bakma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konunun altına boş boş yorum yapmayın arkadaşlar isteyen izler istemeyen izlemez gelip burda kem küm yapmayın.

Elde olan bu ben ORDAN BURDAN ÇALIP kendi listeme ekleyip ben yapmışım, yayını ben veriyormuşum gibi davranmıyorum.

Şahsınıza bir hakaret yapılmış olsa da, aynı hakaretle cevap vermeniz maalesef yaptırımı hafifletmez.
Geriden geliyorsa buradan izleyebilirsiniz.

Geriye sarma ilk açtığında olabilir. Geç geliyorsa aynı şekilde sende kendi sitesinden izleyebilirsin.

Vavo yayını yapmıyorum bilip bilmeden yorum yapma kendi listeni kendi konunun altında yap.
Öneri - Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025] burada sana cevabımı verdim yetmemiş demekki konunun altında havlıyorsun kusura bakma.
Eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın kardeş
Bet logolu yayınların hepsi vavooya aittir gidip havlayabilirsin şimdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın kardeş
Bet logolu yayınların hepsi vavooya aittir gidip havlayabilirsin şimdi

Sen ve senin gibiler emek harcamaya değmez ama tüm forum faydalanacak diye uğraşıyoruz senin için bir şey yok.
Daha iyisini sende yaparsan konu açabilirsin ama konumun altında kıskançlık krizleri geçirme lütfen.

Sen ve senin gibiler emek harcamaya değmez ama tüm forum faydalanacak diye uğraşıyoruz senin için bir şey yok.
Daha iyisini sende yapabilirsin yaparsan konu açabilirsin ama konumun altında kıskançlık krizleri geçirme lütfen.
Aşırı kıskanıyorum ben senin yayınına birşey demedim emek verildiğini de biliyorum ben açar kendi sunucumdan izlerim senin yayının beni bağlamaz zaten

Arkadaşlar... forumun amacını unutmadan,huzuru bozmadan yorum yapalım...

Yayına aşırı fazla yüklenme var 5 dakikalık kesinti yaşandı.

Lütfen her yerde paylaşmayın arkadaşlar foruma özel olsun.

Arkadaşlar geç oldu ama yayınlar komple düzeltildi.
Bazı durumlar için üzgünüm ama aşırı fazla yoğunluk gerçekleşti.

Arkadaşlar geç oldu ama yayınlar komple düzeltildi.
Bazı durumlar için üzgünüm ama aşırı fazla yoğunluk gerçekleşti.
Bilgili birisinde cloudflare kullansan bı domain ile ip üstünden fazla yükleniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri