Tizen sisteme cloudstream yüklenir mi?

ps511903

Üye
Konular
3
Merhabalar...
Bir arkadaşım da Samsung TV var tizen işletim sistemli buna dışardan uygulama yükleniyor mu formlardan biraz baktım kimi mümkün kimiside mümkün değil diyor.
Ayriyetten tizen sisteme aynı PC gibi format ile Android TV kurabilirmiyiz buda sorunumu çözer yüklemek istediğim tek program cloudstream.
Şimdiden teşekkürler ❤️

Merhabalar...
Bir arkadaşım da Samsung TV var tizen işletim sistemli buna dışardan uygulama yükleniyor mu formlardan biraz baktım kimi mümkün kimiside mümkün değil diyor.
Ayriyetten tizen sisteme aynı PC gibi format ile Android TV kurabilirmiyiz buda sorunumu çözer yüklemek istediğim tek program cloudstream.
Şimdiden teşekkürler ❤️
Bende çok araştırdım ama ne yazık ki hayır yüklenemiyor. Eskiden bir şeyler yapılabiliyormuş ama onu da kaldırmışlar. Tek yapılabilecek şey ip tv ye filmlerin m3ularını yüklemek.

arkadaşın 6 taksit filan next gibi bişe alsın 200 e ayda izlesin haftada 50tl ayırıp bana mı çok tuaf geliyor ya en en kötü 1 stick 1200 civarı almak zor gibi geliyor ınsanlara onu da böluyolar hani box stick gibi cihazlara 15 20 bin muammelesi yapılıyor :)

Merhabalar...
Şimdiden teşekkürler ❤️
Mümkün değil alsın bir stick cihaz kullansın

30 sene öncesinin teknolojisi smarttv.Hala alanlar var nedense hiç anlamadığım şekilde.

Sınırlı olarak kendi marketi var ancak buradan yüklenmesine izin veriyor bunun dışında hiç bir uygulamaya izin vermiyor harici uygulama veya internetten dilediğin şeyi izlemenin tek yolu bir tv boxtan geçiyor.

arkadaşın 6 taksit filan next gibi bişe alsın 200 e ayda izlesin haftada 50tl ayırıp bana mı çok tuaf geliyor ya en en kötü 1 stick 1200 civarı almak zor gibi geliyor ınsanlara onu da böluyolar hani box stick gibi cihazlara 15 20 bin muammelesi yapılıyor :)
Haklısın aynısını bende söyledim 🤭
Ama savunduğu şey 'Ben 45k verip TV aldım buna bi de box mu alcan' diyor 😅

Televizyon alacaksam ucuz yollu 4k 65inç 75inç alırdım. Yanına da 4gb ramli 32gb rom lu lisanslı Homatics 4k box alırdım.

Televizyon alacaksam ucuz yollu 4k 65inç 75inç alırdım. Yanına da 4gb ramli 32gb rom lu lisanslı Homatics 4k box alırdım.
Dediğine yakın sistemde ben yaptım dostum.
TV yi babam almıştı sunny marka bana verdi bende Dreamstar nova 4k cihaz aldım internetim de fiber zaten şükür sıkıntı yaşamadan kullanıyorum

Dediğine yakın sistemde ben yaptım dostum.
TV yi babam almıştı sunny marka bana verdi bende Dreamstar nova 4k cihaz aldım internetim de fiber zaten şükür sıkıntı yaşamadan kullanıyorum
En iyisini yapmışsın
Dreamstar nova iyi bir cihaz
Pahalı TV almaya gerek yok

Haklısın aynısını bende söyledim 🤭
Ama savunduğu şey 'Ben 45k verip TV aldım buna bi de box mu alcan' diyor 😅
yani tv ye 45 verip box almamak cep telefonu alıp yanında şarj çıkmaması gibi bişe ama onu da alıyosun tv alabiliyosam samsung ben de tercih ederim ve cidden verilir de varsa imkanın o box da alınır google android onvo ne bılyım sunny grundig tlc gerçi tlc ve phılıps tam aynı değil kategori olarak ama benım fıkrım tv işini tv box da box işini yapsın google tv de alsam sanırım box alırdım ya hani kaçılan şey 1500 tl fılan 1500 tl için de tv yi yormaya gerek yok :D şu zaman da apk filan da geçtim 1 tane box her evde olmalı her açıdan diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri