Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben almak isterimMerhaba arkadaslar tivimate üyeliğini sınırsız paket olarak aldım. 4 cihazlık yerim var. Cihaz başı 120 tl. Almak isteyen arkadaslar olursa iletisime gecebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 6393
TV için bu playeri deniyebilirsin.Mobil veya TV fark etmiyorsa TV için almak isterim Mesud
Ben değil henike satıyorMobil veya TV fark etmiyorsa TV için almak isterim Mesud
Konu sahibi İyi bir oynatıcının tam sürümü için ortak arıyor, liste yok.Bu sadece oynatıcı mı IP TV içinde mi nasıl
Merhaba arkadaslar tivimate üyeliğini sınırsız paket olarak aldım. 4 cihazlık yerim var. Cihaz başı 120 tl. Almak isteyen arkadaslar olursa iletisime gecebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 6393
Aktivasyon kodu nedir, gerekli mi? Yardimci olur musunuz? Teşekkürler.TV için bu playeri deniyebilirsin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.