İndirim🔥 TCL 65T7B 65 İnç QLED Google TV 29.999 TL

Konular
76
Bu paraya 65 inç yeni nesil TCL QLED TV çok iyi. Bu televizyonda AIPQ yapay zeka görüntü yükseltme özelliği bulunuyor. Filmlerde vb. yapay zeka ile görüntü kalitesini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca RAM'i 2 GB ve hafızası 32 GB. Android TV için böyle yükseltmeye gitmeleri çok iyi olmuş hep 1 GB RAM televizyonlar görüyorduk.

Bu paraya 65 inç yeni nesil TCL QLED TV çok iyi. Bu televizyonda AIPQ yapay zeka görüntü yükseltme özelliği bulunuyor. Filmlerde vb. yapay zeka ile görüntü kalitesini arttırabiliyorsunuz. Ayrıca RAM'i 2 GB ve hafızası 32 GB. Android TV için böyle yükseltmeye gitmeleri çok iyi olmuş hep 1 GB RAM televizyonlar görüyorduk.

Bizzat kendim kullanıyorum çok iyi tv tavsiye ederim

TCL 32 İNÇ FULL HD ANDROID SMART LED TV S5400A alınırmı​

Fiyatına göre güzel ama boyutu bayağı küçük. Daha büyük birşey isterseniz eğer buna bakabilirsiniz. 1250 TL kupon ile 6.999 TL:
mutfakta kullanmak için düşünmüştüm küçük boyutlusunu bu büyük gelebilir sanırsam bilemedim görüntü kalitesi donanım olarakta kıyaslama yapmak lazım hangisi daha iyidir acaba

6000 e kaliteli telefon alamazsın. gerçi televizyon da pek kaliteli değil ama sonuçta mutfakta bakacaksınız televizyona di mi? mutfak için yeterli bence ama karar sizin yine de

Geri