Google Tv

samet25

Üye
Konular
1
Arkadaşlar

YE-50GFSG8-QLED 50" 127 Ekran UHD 4K Google TV almak istiyorum sizce nasıl fiyatı 14500 tl değer mi​

Ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum android biraz yavaş gibi ama o segmenteki neredeyse tüm tv ler o şekilde. Qled ve Google tv olması bence kalite olarak daha üst seviyelere getirir tv yi, piyasadakilere göre uygunsa alınabilir. Ekleme yapayım kumandası biraz sıkıntı özellikle yön tuşları yani çoğu zaman telefondan bir uygulama ile daha iyi kullanıyorum. O model tv nin kumandası daha iyi olabilir. Bahsettiğim kumanda tipi şu şekilde

Ekli dosyalar

• ye-50gfsg8-qled-50-127-ekran-uhd-4k-google-tv-google-tv-google-android-tv-webos-tv-next-2326-6...jpg
    ye-50gfsg8-qled-50-127-ekran-uhd-4k-google-tv-google-tv-google-android-tv-webos-tv-next-2326-6...jpg
    99.4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum android biraz yavaş gibi ama o segmenteki neredeyse tüm tv ler o şekilde. Qled ve Google tv olması bence kalite olarak daha üst seviyelere getirir tv yi, piyasadakilere göre uygunsa alınabilir.
teşekkür ederim hocam desteğiniz için. kanal geçişleri nasıl sizde hızlı mı bir de internete girince donuyor mu tv

teşekkür ederim hocam desteğiniz için. kanal geçişleri nasıl sizde hızlı mı bir de internete girince donuyor mu tv
Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.

Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.
benim alacağım tv kumandası da bundan galiba sitesinde gözüküyor. görüntü kalitesi nasıl güzel mi canlı yayında çamur gibi mi yoksa

YouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim. Görüntü ayarlarından kendime göre ayar çektim canlı renk olarak daha çok. Yayının kalitesi neyse onu veriyor tv öyle söyleyeyim yayının kalite kötüyse veya internetin yavaşsa çamur görüntüyü her türlü tv de görürsün.

YouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim. Görüntü ayarlarından kendime göre ayar çektim canlı renk olarak daha çok. Yayının kalitesi neyse onu veriyor tv öyle söyleyeyim yayının kalite kötüyse veya internetin yavaşsa çamur görüntüyü her türlü tv de görürsün.
uydu için söylemiştim ben. tv hala gücelleme alıyor mu

Uydu için bir şey diyemiyorum dediğim gibi hiç bir şey takılı değil kullanmıyorum. Güncellemeleri ara ara bakıyorum ama daha gelmedi hiç, bendeki android 11 bu arada

Ben tv yi alalı 1 ay hemen hemen daha yeni oluyor o yüzden net bir şey demek de istemiyorum ama ben memnunum şu ana kadar

Konuyu görüntüleyenler

Geri