Arkadaşlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkür ederim hocam desteğiniz için. kanal geçişleri nasıl sizde hızlı mı bir de internete girince donuyor mu tvBen buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum android biraz yavaş gibi ama o segmenteki neredeyse tüm tv ler o şekilde. Qled ve Google tv olması bence kalite olarak daha üst seviyelere getirir tv yi, piyasadakilere göre uygunsa alınabilir.
Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.teşekkür ederim hocam desteğiniz için. kanal geçişleri nasıl sizde hızlı mı bir de internete girince donuyor mu tv
benim alacağım tv kumandası da bundan galiba sitesinde gözüküyor. görüntü kalitesi nasıl güzel mi canlı yayında çamur gibi mi yoksaMaalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.
uydu için söylemiştim ben. tv hala gücelleme alıyor muYouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim. Görüntü ayarlarından kendime göre ayar çektim canlı renk olarak daha çok. Yayının kalitesi neyse onu veriyor tv öyle söyleyeyim yayının kalite kötüyse veya internetin yavaşsa çamur görüntüyü her türlü tv de görürsün.
almamamı önerir misinizUydu için bir şey diyemiyorum dediğim gibi hiç bir şey takılı değil kullanmıyorum. Güncellemeleri ara ara bakıyorum ama daha gelmedi hiç, bendeki android 11 bu arada