HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

@Adnan K. , video yayınlandığında telefonuma yükleyip test etmiştim ve konuya bir ifade bırakmıştım ama ancak şimdi bir yorum yazabiliyorum kusura bakmayın lütfen.

Elinize emeğinize sağlık. Geliştirilmesi gerekiyor her uygulama gibi ve koşmak için önce adım alıp yürümeyi de bilmek gerekiyor ki sizin sağlam adımlar atacağınızdan şüphem yok.

Aynı youtube videosunda olduğu gibi benim de ilk gözüme çarpan ve olumsuz diyebileceğim kısmı açılıştaki logonun biraz fazla ekranda kalması olmuştu.
Box cihazda test etmediğim için kanallar arası geçişte vb. seçili kanalı takip edememe sorunu olmadı tabi ki. Siz de box uyumu konusunda cevaplarınızı yazmışsınız zaten.

Sade bi arayüzü var ama önemli olan kullanım kolaylığı ve elbette ki içeriklerin erişilebilir olması. Onlar da sizin takip ettiğniz kadar güncel kalıp devam ettirilecektir sanıyorum.

Yineleyerek, elinize emeğinize sağlık. Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

@Adnan K. , video yayınlandığında telefonuma yükleyip test etmiştim ve konuya bir ifade bırakmıştım ama ancak şimdi bir yorum yazabiliyorum kusura bakmayın lütfen.

Elinize emeğinize sağlık. Geliştirilmesi gerekiyor her uygulama gibi ve koşmak için önce adım alıp yürümeyi de bilmek gerekiyor ki sizin sağlam adımlar atacağınızdan şüphem yok.

Aynı youtube videosunda olduğu gibi benim de ilk gözüme çarpan ve olumsuz diyebileceğim kısmı açılıştaki logonun biraz fazla ekranda kalması olmuştu.
Box cihazda test etmediğim için kanallar arası geçişte vb. seçili kanalı takip edememe sorunu olmadı tabi ki. Siz de box uyumu konusunda cevaplarınızı yazmışsınız zaten.

Sade bi arayüzü var ama önemli olan kullanım kolaylığı ve elbette ki içeriklerin erişilebilir olması. Onlar da sizin takip ettiğniz kadar güncel kalıp devam ettirilecektir sanıyorum.

Yineleyerek, elinize emeğinize sağlık. Başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Çok teşekkür ederim. Adımdan ziyade şimdilik emeklemeye çalışıyor diyelim :)
Yaş sınırı gözetmeksizin fırsat buldukça öğrenmekten yanayım. Meraktan başladı bu proje de zaten. Sizin gibi konunun üstadların paylaşımlarından ,projelerinden aldığım cesaretle elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kabul ederseniz bu yolda bolca kapınızı tıklatacağım zaten :)
Anlayacağınız üzere appcreator ile yapılmış,özellikleri kısıtlı bir uygulama. Tabi ki arayüz, görsellik de önemli fakat şimdilik daha önemli olan kanalların güncelliği ve devamlılığı diye düşünüyorum. Önerilerinizi her zaman merakla bekleyeceğim.

Son eklenen kanallar;
Bein Box Office 1-2-3,
Sinema Tv Yerli 1-2,
Deniz Postası,
Kemal Sunal Tv,
Show Max,
Show Türk,
Fx,
Movie Smart Türk,
Kurtlar Vadisi,
Bein Movies Action,
History Channel,
Bein Gurme,
Bein İz,
Bbc Earth,
Cnbc-e,

Sinema Filmi:
Geniş Aile 4:Cevahir Ulvi,
Takıntılar.

Son eklenen kanallar;
Bein Box Office 1-2-3,
Sinema Tv Yerli 1-2,
Deniz Postası,
Kemal Sunal Tv,
Show Max,
Show Türk,
Fx,
Movie Smart Türk,
Kurtlar Vadisi,
Bein Movies Action,
History Channel,
Bein Gurme,
Bein İz,
Bbc Earth,
Cnbc-e,

Sinema Filmi:
Geniş Aile 4:Cevahir Ulvi,
Takıntılar.

Az önce sevgili @Sinetech ’in kanalında da paylaştığı, forumumuzun sevilen moderatörlerinden @Adnan K. tarafından hazırlanan yeni uygulamayı sizlerle buluşturuyoruz.

Uygulama şu anda oldukça genç; tabiri caizse henüz emekleme aşamasında. Dolayısıyla bazı eksiklikler veya geliştirilmesi gereken yönler olabilir. Ancak zamanla her şeyin daha da iyi hale geleceğine yürekten inanıyoruz.

Bu güzel emek için sevgili @Adnan K.'ya desteğimizi ve teşekkürlerimizi sunmayı bir borç bilerek, sözü @Sinetech ’in anlatımına bırakıyoruz.
İyi seyirler ve iyi kullanımlar dileriz!

Drive linki için
@Adnan K bu forumda benim en favorim.Paylaşımları çok iyi ve değerli.Ama benim en sevmediğim apk şekli ve çalışıp çalışmadığına bakmadım bile.Ben o apk tarzını hiç sevmiyorum.Ama Adnan K bu forumun bence 1 numarası paylaşımlarıyla.

Son düzenleme:
@Adnan K bu forumda benim en favorim.Paylaşımları çok iyi ve değerli.Ama benim en sevmediğim apk şekli ve çalışıp çalışmadığına bakmadım bile.Ben o apk tarzını hiç sevmiyorum.Çalışıp çalışmadığına hiç bakmadım.Ama Adnan K bu forumun bence 1 numarası.
Hangi apk şeklini beğenmiyorsunuz,anlamadım?

7 alternatif yayın ile Net Tv derbiye hazır. İyi seyirler..

Sağol Allah razı olsun uygulaman hayırlı olsun En azından dizi film bölümü de ekle yani kanalları olmasın sadece dizi film izleyebilelim tekrar çok sağ ol Allah işlerini işleriniz Sağ Salim yapmanın nasip etsin Allah'a emanet ol

Sağol Allah razı olsun uygulaman hayırlı olsun En azından dizi film bölümü de ekle yani kanalları olmasın sadece dizi film izleyebilelim tekrar çok sağ ol Allah işlerini işleriniz Sağ Salim yapmanın nasip etsin Allah'a emanet ol
Teşekkür ederim. Eksiklerimizi biraz daha tamamlayalım,daha sonra onlara da geçeriz inşallah.

Görüntü ekrana tam otursa daha iyi olmaz mı?

Sayın moderatörümüze sonsun saygılar emekleri için ne kadar teşekkür etsem az başarıların devamını dilerim kardeşim

Merhaba küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Menüde kanalların üzerinde gezinirken imlecin hangisinde olduğunu daha net göstermeniz mümkün mü

Yeni Eklenen Kanallar: Tele1, Tna Wrestling, Tv360, Gurme Tv, Sağlık Channel, DHA

NBA maçları için Tnt Usa Kanalı Eklenmiştir.

Geri