Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İyi olur kral uzun zamandır verimsizdiArkadaşlar Pc tamamen iptal olduğu hiç hiç bir veri alamadım bu yüzden yeniden kodladım.
Bügün yayınlar akkif olucak yeniden.
Uygulama çalışmaz olmuştu boxtan kaldırmıştım siz de uzun zamandır foruma giriş yapmadınız. Tekrar yükleriz.Arkadaşlar Pc tamamen iptal olduğu hiç hiç bir veri alamadım bu yüzden yeniden kodladım.
Bügün yayınlar akkif olucak yeniden.
Emeklerinize sağlık,kolaylıklar diliyorum.-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI17.02.2025
1 SAATE 1 REKLAM SADECE
Ekli dosyayı görüntüle 4818
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583
Ekli dosyayı görüntüle 4584
Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585
Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Ulusal Tv içinde bulunurBelgesel göremedim hocam
TeşekkürlerUlusal Tv içinde bulunur
Yeninen link nerdeBüyük Güncellem oldu.
Kısa bir aradan sonra Her kanal Güncellendi.
İyi Seyirler
YokBendeki sürüm : 5.6.7 son sürümmüdür ?
Yoksa yenisini indirmeye gerek var mı?
Emeğinize sağlık.BÜYÜK GÜNCELLEME OLDU.17.02.2025
TÜM KANALLAR GÜNCELLENDİ.
1 SAATE 1 REKLAM SADECE
Ekli dosyayı görüntüle 4818
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583
Ekli dosyayı görüntüle 4584
Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585
Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Onlar düzenlenecek.Emeğinize sağlık.
Bir şekilde "Favoriler" kısmı eklenemez mi?
Mesela Müzik içinde alfabetik sıralanmış 272 kanal var. Bir kanaldan ötekine geçmek epey meşakkatli ,örneğin Dream Türk kanalı en başlarda , TRT Müzik kanalına gitmek için 200 kanal geçmek lazım. Örnek olarak Televizo 'da olduğu gibi bir sonraki kanal için sağ tuş yetiyor.