Caesarcan
Üye
- Konular
- 4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Bu linkin kaynağını çekebilir misiniz rica etsem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu yayın zaten zirvenin yayını bizim listede mevcut yinede vereyim;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu linkin kaynağını çekebilir misiniz rica etsem
Bu yayın zaten zirvenin yayını bizim listede mevcut yinede vereyim;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ama bunu böyle hiçbir playerde çalıştıramazsın gel refferreri vereyim dmdenTesekkürler hocam
Sfvip player indirin ordan izlemeyi deneyinselamun aleyküm, forumda yeniyim. çok fazla da anlamıyorum. bu listeleri bilgisayarda açabilirmiyim. hangi program olur.
emulator ile apk yükledim fakat bilgisayar çok kasıyor.görüntü donuyor. o yüzden pcden izlemenin yolları nelerdir yardımcı olurmusunuz?
selamun aleyküm, forumda yeniyim. çok fazla da anlamıyorum. bu listeleri bilgisayarda açabilirmiyim. hangi program olur.
emulator ile apk yükledim fakat bilgisayar çok kasıyor.görüntü donuyor. o yüzden pcden izlemenin yolları nelerdir yardımcı olurmusunuz?
refferrer ney? nasıl çalıştırılır?Ama bunu böyle hiçbir playerde çalıştıramazsın gel refferreri vereyim dmden