Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

Nereden çekeceğine bağlı mesela youtube atv yayını tr için kapalı yurt dışına açık ama szc tr açık onu m3u8 çekip dağıtabilirsin. Direkt kendi sitesinden yayını alıp dağıtmanda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yayını alenen dağıtma m3u içinde ekle geç dağılırsa patlama veya telife düşebilirsin.
Kablowebden çekicem ya

Kablowebden çekicem ya
Onun içinde bi py scripti hazırla yayının fetch bağlantılarını incele script ile çek sunucudan dağıtım yap benim iptvchecker dağıtımı yaptığım gibi yap

Nereden çekeceğine bağlı mesela youtube atv yayını tr için kapalı yurt dışına açık ama szc tr açık onu m3u8 çekip dağıtabilirsin. Direkt kendi sitesinden yayını alıp dağıtmanda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yayını alenen dağıtma m3u içinde ekle geç dağılırsa patlama veya telife düşebilirsin.
merhaba kablonet den tokeni sizmi oluşturuyorsunuz kablonet kullanmadım hiç bilmiyorum veya hangi siteden oluşturuyorsunuz tokeni neye göre

merhaba kablonet den tokeni sizmi oluşturuyorsunuz kablonet kullanmadım hiç bilmiyorum veya hangi siteden oluşturuyorsunuz tokeni neye göre
Merhaba dostum, hayır ben oluşturmuyorum oto veriyor. Cloudstream içinden çektim :D

cloudstream open source du galiba çektiği script github url ini atarmısın bi incelemek isterim biliyorsan
İncelemene gerek yok cloudstream içinde ekli olan eklentilerden birinden tv kanalları var onun linkini çekiyorum. Cs yüklüyse dm at anlatayım

İncelemene gerek yok cloudstream içinde ekli olan eklentilerden birinden tv kanalları var onun linkini çekiyorum. Cs yüklüyse dm at anlatayım
Cs dediğinde csharp aklıma geliyor abi başka bişeydenmi bahsettin anlamadım cs nedir dm atayorum

Konuyla ilgili faydam olur mu bilemedim. Bende fikir ve düşüncelerimi sunmak istedim.
Eko Türk eski link şuan çalışmıyor BLUTV sitesinden kaynak olarak alınmış bir link kapalı
Blutv artık Max oldu burada canlı yayın kanalları varsa buradan da çekilebilir uyelikli bir sistem tecrübeli ustalar için sorun olmaz diye düşünüyorum benim bilgim buraya kadar fikir verebilirim 🤭😂🙋
Önceden blutv üzerinden çekiyordum yayınları bende 😊
Bu iki kanal YouTube üzerinden yayın veriyor.Dediğim gibi tecrübeli arkadaşlar yayını çekebilir. Ne kadar kalıcı olur bilemem
Bazı internet sitelerinde baktım ama hepsi tokenli yayınlar kalıcı değil bir süre sonra hemen kapanır 🙄🤔
Sözcü TV
Eko Türk
Şimdilik bunlar var Donma yapabilir Player ağ akışında oynatın çalışıyor.
Vavo.to yayınları var oradan da çekebilirsiniz.
Sözcü TV

Youtube canlı yayınları apk içinde yasal olarak oynatabiliyoruz ki. Ytplayer a sadece video id vermek yetiyor. Zaten video id ler de sık değişen birsey değil. Kaldı ki sık değişiyor ise yotube api key ile onuda halledebiliriz. Konuyu görünce Güneş Tv uygulamam da deneme yaptım, güzel çalışıyor sistem. Bir iki güne yayinlama yaparim. Hem sadece youtube da olan kanallari ekler, hem de 7/24 yeşilçam, kemal sunal vb yayınları veririm. Hatta çocuklar için çizgi filmler de güzel olur. Eğer apk için düşünüyorsanız bu sistemi kullanin bence, hem uygulama google playde ise ban da yemez, hem token felan derdi kalmaz.

Geri