HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Az önce sevgili @Sinetech ’in kanalında da paylaştığı, forumumuzun sevilen moderatörlerinden @Adnan K. tarafından hazırlanan yeni uygulamayı sizlerle buluşturuyoruz.

Uygulama şu anda oldukça genç; tabiri caizse henüz emekleme aşamasında. Dolayısıyla bazı eksiklikler veya geliştirilmesi gereken yönler olabilir. Ancak zamanla her şeyin daha da iyi hale geleceğine yürekten inanıyoruz.

Bu güzel emek için sevgili @Adnan K.'ya desteğimizi ve teşekkürlerimizi sunmayı bir borç bilerek, sözü @Sinetech ’in anlatımına bırakıyoruz.
İyi seyirler ve iyi kullanımlar dileriz!

Drive linki için

Başta @Sinetech ustamız olmak üzere ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu program ilk denemem. Bu yüzden siz değerli arkadaşlardan destek ve önerilerinizi bekliyorum. Özellikle kaynak link konusunda :)
Sırada sinema kanalları olacak inşallah. Sonrasında Vodlar olabilir. Tabi sizler de ister ve desteklerseniz.
Bu arada çok fazla zaman ayıramıyorum yoğun işlerimden ötürü.
En güzelleri sizlerin olsun.
Telegram kanalına da katılmak isterseniz,

Az önce sevgili @Sinetech ’in kanalında da paylaştığı, forumumuzun sevilen moderatörlerinden @Adnan K. tarafından hazırlanan yeni uygulamayı sizlerle buluşturuyoruz.

Uygulama şu anda oldukça genç; tabiri caizse henüz emekleme aşamasında. Dolayısıyla bazı eksiklikler veya geliştirilmesi gereken yönler olabilir. Ancak zamanla her şeyin daha da iyi hale geleceğine yürekten inanıyoruz.

Bu güzel emek için sevgili @Adnan K.'ya desteğimizi ve teşekkürlerimizi sunmayı bir borç bilir, sözü şimdi @Sinetech ’in anlatımına bırakıyoruz.

Drive linki için layınız

Bu güzel emek için sevgili @Adnan K.'ya desteğimizi ve teşekkürlerimizi sunmayı bir borç bilir, sözü şimdi @Sinetech ’in anlatımına bırakıyoruz.

Drive linki için
Tebrikler @Adnan K. Hayırlı olsun

Drive linki için
mor kanallar stabil ozelıkle 1/4 a yeşil bekleme mod genel itibari ile içerikler eklendiği ve görsel arka plan tasarım grafik eklendiği zaman çok güzel
olacağına eminim çalışmalarınızda başarılar dilerim hayırlı olsun

Drive linki için
Emeyiniz icin cok teṣekkürler güzel olmuṣ

Başta @Sinetech ustamız olmak üzere ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu program ilk denemem. Bu yüzden siz değerli arkadaşlardan destek ve önerilerinizi bekliyorum. Özellikle kaynak link konusunda :)
Sırada sinema kanalları olacak inşallah. Sonrasında Vodlar olabilir. Tabi sizler de ister ve desteklerseniz.
Bu arada çok fazla zaman ayıramıyorum yoğun işlerimden ötürü.
En güzelleri sizlerin olsun.
Telegram kanalına da katılmak isterseniz,
Hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim kardeşim

Son düzenleme:
Android TV'ye yükledim. Yüklerken bı sorun olmadı. Mouse ile kullandım. malûm spor kanallarını açmadı.

Yolunuz açık olsun kardeşim.

Android TV'ye yükledim. Yüklerken bı sorun olmadı. Mouse ile kullandım. malûm spor kanallarını açmadı.

Yolunuz açık olsun kardeşim.
En sorunsuz kısım şu anda malumlar aslında, tekrar deneyin lütfen. Alternatiflerin bazıları maç saati dışında çalışmayabilir

@Adnan K. öncelikle elinize sağlık. Eğer oynatıcı arayüzüne önceki/sonraki kanala geçiş için butonlar ekleyebilme imkanınız varsa, uygulama çok daha kullanışlı olabilir.

saat 22.30 siralarinda cihaza yukledigimde mor kanallar acilmiyordu su an denedim kanallar acik uygulama acilis ekraninda kaliyor diyen arkadaslar uygulamayi kapatip tekrar acsinlar aciliyor bu arada cihazim next 4k tv box

Konuyu görüntüleyenler

Geri