Öneri RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Box

pusat1438

Üye
Konular
4
Arkadaşlar merhaba şöyle bir cihaz buldum

RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Box​

51iJxz1y2CL._AC_SL1500_.jpg

sizce alınırmı bende botech wzone var sattım

dreamstar nova yada bunu almayı düşünüyorum birde yorumlarına baktım yapay zeka destekliymiş film ve fotoğraflarda

Dreamstar nova dan çok üstün bir cihaz. Fiyat yoruma açık.

Konunun yeri de 'Tv box' Bölümü :)

RockTek GX1​

Donanım
CPU

Realtek RTD1325, ARMQuad 64-bit Cortex-A55 DMIPS 20K L2 64KBx4
GPU
ARM Mali-G57, OpenGL ES 3.2, Vulkan 1.3 ve OpenCL 2.0
RAM
4GBDDR4
ROM
eMMC5.1 32GB
WiFi
Wi-Fi6, 2.4GHz/5GHz802.11 a/b/g/n/ac/ax 2T2R
BT
BT5.2
Başlıca Özellikler
İşletim Sistemi

Google TV 12
DRM
Widevine Seviyesi: Destek Seviyesi 1, HDCP 2.3, PlayReady World's 1s NsV v5.0 onaylı SoC vb.
VideoCodec
AV1 Ana Profil 10bit Seviye5.1 4K@60P
HEVC Ana Profil-10, Ana Katman@Seviye 5.1 4K60P
VP9 Profil 2 Kod Çözücü 4K@60P
AVS2.0 4K@60P
H.264 Kod Çözücü 2K@60P, 4K@30P
VP8 1080@60P
32Kx32K maksimum çözünürlüklü HD JPEG
Yüksek çözünürlüklü yakınlaştırma ile tam piksel JPEG kod çözme
SD'den Ultra HD'ye video yükseltme
24/30/36 bit derin renk desteği
Ses Kodeki
32KHz ila 192KHz örnekleme hızları
MPEG-1 Ses Katmanları 1,2 ve 3
DV+Dolby M12 v2.6+AC4,Dolby Audio, Dolby Atoms,Dolby vision vb. En son Ms12 teknolojisi ile gelişmiş HDR+sürükleyici ses
Edge Al dahili
AISR,APQ Gelişmiş video kalitesi. Sıfır ek bant genişliği
HDR
Dolby Vision, HDR10
HDD dosya sistemi
FAT16/FAT32/NTFS
HD Video çıkışı
4K@60 fps'ye kadar
OSD Dil Türleri
İngilizce/Fransızca/Almanca/İspanyolca/İtalyanca/vb. çok taraflı diller
Fare/Klavye
USB üzerinden fare ve klavye desteği; 2.4GHz USB dongle üzerinden 2.4GHz kablosuz fare ve klavye desteği HDCP 2.2 vericisiyle
HD
Dahili HD 2.1, CEC, Dinamik HDR,QMS,VRR,FRL,SBTM, ALLM.eARC,4Kx2K@60 maks. çözünürlük çıkışı
Ethernet Ağ
RJ45 10/100M
Uzaktan Kumanda
BT Ses Google G20 Referans Uzaktan Kumanda
USB Ana Bilgisayar
USB*2
SPDIF CVBS 480i/576P DC Giriş 12V/1A
Desteği
Uygulamalar Diğer özellikler
Ücretsiz internet araması, binlerce android uygulaması, birçok oyun türü vb. Aksesuarlar Hediye Kutusu *1 , Güç Adaptörü *1 , BT sesli Uzaktan Kumanda *1 , Kullanım Kılavuzu *1

almak istiyorum ama bazı yorumlarda HDR sıkıntı var diyorlar o yüzden biraz üşengeçlik yaptım

yada next pro 4k

Son düzenleme:
almak istiyorum ama bazı yorumlarda HDR sıkıntı var diyorlar o yüzden biraz üşengeçlik yaptım
Yazılımsal sorunlar güncellemeler ile düzeltilebilecek şeylerdir. Yinede temkinli olmakta fayda var (üretici firma önemli)
5.000-6.000 lirayı gözden çıkardıysanız ve standart bir kullanıcıysanız farklı alternatiflere bakmanız daha iyi bir seçenek olabilir.

aldım dediğiniz yerden 140 tlde indirim verdi prime üyeliğe

Arkadaşlar merhaba şöyle bir cihaz buldum

RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android Tv Box​

51iJxz1y2CL._AC_SL1500_.jpg

sizce alınırmı bende botech wzone var sattım

dreamstar nova yada bunu almayı düşünüyorum birde yorumlarına baktım yapay zeka destekliymiş film ve fotoğraflarda
Next start 4k pro ile aynı anakarta sahip fakat bu bahsettiniz cihaz daha kaliteli anakart ve bileşenlerden oluşuyor. Next fiyatı ucuz kalsın ucuz ürettirmiş anakartı daha ince işlemci soğutucusu gelişi güzel yok gibi wifi anteni yok anakarta anten bağlanmamış kopmalar çpk doğal wifide , restart tuşu yok. Fiyat ondan düşük.

Fobem vision hibrit s bu cihaz tunerli ve çok hızlı bunada bakın derim.

Yeni 2 ghz üstü 2,5 -3ghz işemciler (x5) yeni görüntü yongaları içeren boxlar geliyor aceleniz ihtiyacınız çok acil değilse bekleyin derim bahaettiğim yeni işlemci ve yeni görüntü yongalı boxlar 6 sene ileri sizi iidare edecek. wifi 6 1000mbps internet 8k vs.

Son düzenleme:
Next start 4k pro ile aynı anakarta sahip fakat bu bahsettiniz cihaz daha kaliteli anakart ve bileşenlerden oluşuyor. Next fiyatı ucuz kalsın ucuz ürettirmiş anakartı daha ince işlemci soğutucusu gelişi güzel yok gibi wifi anteni yok anakarta anten bağlanmamış kopmalar çpk doğal wifide , restart tuşu yok. Fiyat ondan düşük.

Fobem vision hibrit s bu cihaz tunerli ve çok hızlı bunada bakın derim.

Yeni 2 ghz üstü 2,5 -3ghz işemciler (x5) yeni görüntü yongaları içeren boxlar geliyor aceleniz ihtiyacınız çok acil değilse bekleyin derim bahaettiğim yeni işlemci ve yeni yongalı boxlar 6 sene ileri sizi iidare edecek.
Üstad söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum, ama 3.500 liralık bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum. soğutucuyla wifi anteniyle bu kadar maliyet artmaz.

botech wzone vardı bende gayet güzeldi 8 gb olduğu için sattım uydu alıcılı almıştım inceledim next pro 4k de youtube baktığımda baya iyi diyorlar sadece uydu alıcısı yokmuş

Üstad söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum, ama 3.500 liralık bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum. soğutucuyla wifi anteniyle bu kadar maliyet artmaz.
Tabilki çok haklısın. Bende olsam almam bende next almıştım çıkar çıkmaz.
Sadece cihazlar aynı gibi gözüküyor fakat özellik içerik ve en önemlisi kalite farkı var bunu belirtmek istedim. Forumda her detay olsun değilmi.

botech wzone vardı bende gayet güzeldi 8 gb olduğu için sattım uydu alıcılı almıştım inceledim next pro 4k de youtube baktığımda baya iyi diyorlar sadece uydu alıcısı yokmuş
Fobem vision hibrit s cihazı tavsiye ederim fiyatı uygun tek uydu alıcılı box şu an.

en çok merak ettiğim yapay zekası 100 bin 200 bin tl tv vermektense akıllı cihaz almak artık daha mantıklı gibi

Tabilki çok haklısın. Bende olsam almam bende next almıştım çıkar çıkmaz.
Sadece cihazlar aynı gibi gözüküyor fakat özellik içerik ve en önemlisi kalite farkı var bunu belirtmek istedim. Forumda her detay olsun değilmi.
Kesinlikle haklısın, bahsettiğin sorunlar standart bir kullanıcıya sıkıntı yaşatabilir. 👍

abi keşke almaz olaydım yaaa ses sorunu var sesi çok az ses sitemi var yine az geliyor
ayrıca arayüz kasma yapıyor az botechte öyle bişey yoktu

alabiliyorsan 2. el nivida shield tv box al.biraz pahalı,ama dünyanın en iyi cihazı

malesef aldık artık bide şöyle bişey var ses sorunu var ya %100 yapmayana kadar ses gelmiyor drag10 m3u linkini kullanıyorum kanallarda çok az ses var diğer m3u larda öyle youtube de öyle nasıl çözecez şu ses sorunu bilen arkadaş varmı

Geri