İndirim🔥 Vodafone 10 GB + 1000 DK aylık 158 TL / 20 GB 1000 DK aylık 208 TL 3 AY 30+25 GB DEVAM

Adıma kayıtlı 53------50 numaraya ait Vodafone sözleşmesı 3. ay sonu itibariyle sonlandı.
Son bir ay içinde Vodafone kurumsal numaraları tarafından aranarak tarife yenileme teklifi yapıldı.
Yapılan teklifler, mevcut tarifemizin fiyatının yüzde yetmiş beş arttırılarak 385,00 TL olarak yenilenmesi yönündeydi
Üstelik 20 gb olan internet kotamızın önce 15 ardından 13Gigabayt ta düşürülerek yenileme teklifinin yapılması çok üzücüydü.
Vodafone web sayfasını incelediğimizde numara taşıma yöntemiyle gelecek olan abonelere 20 GB internet kotalı tekliflerin çok daha ucuza verildiğini görünce üzüldük.
Yapılan kötü uygulama ve haksızlık nedeniyle gerekirse, aynı fiyatla farklı bir operatöre geçme kararı aldık.
Bir kaç gün sonra farklı bir operatöre daha iyi şartlarda ve daha ekonomik bir sözleşme ile geçtik.
Zamanı geldiğinde Vodafone sözleşmeli olan eşim adına kayıtlı 50------50 nolu hattımızıda, 001------1 sözleşme nolu internet hattımızıda aynı şekilde farklı bir operatöre taşıma kararı aldık.
Mevcut müşterilerine adil davranmayan işletmelerin, müşterilerinden kendilerine sadakat beklemesi kadar ahmakça bir şey yoktur.
Saygılar.
Operatörlerin hepsi böyle.ben onca hattımı Vodafone konturlıye taşıdım hazır kart olarak açıldı.25 GB 1000 dakika 175 liraya geçtim.bu paketleri 3 ay boyunca her ay 175 lira olacak sekilde kullandım.3 ay bitti şimdide turkcel e geçtim.gene hazırkart ayda bu sefer 20 GB İnternet 1000 dakika 175 lira.bu da 3 boyunca sürecek.bitince Telekom yapıcam.

Operatörlerin hepsi böyle.ben onca hattımı Vodafone konturlıye taşıdım hazır kart olarak açıldı.25 GB 1000 dakika 175 liraya geçtim.bu paketleri 3 ay boyunca her ay 175 lira olacak sekilde kullandım.3 ay bitti şimdide turkcel e geçtim.gene hazırkart ayda bu sefer 20 GB İnternet 1000 dakika 175 lira.bu da 3 boyunca sürecek.bitince Telekom yapıcam.
bu kafayla giderlerse bende bir sonraki sene artık faturasıza geçmeyi düşünüyorum .
onlar nasıl kafalarına göre takılıyorlarsa bende öyle davranıcam.

Dostum gayet makul ve mantıklı bir tercih. Düşünülebilir. Tüketicileri böyle davranmaya zorlayanlar utansın. Saygılar.

geçen senelerde 200-300 lerden kapı açtıkları giriş seviye paketleri , 5-10 gb lı paketler bu sene ne hikmetse kampanyalı tarifelerle 150-180 lira bandında . hizmet desen hepsini acil durumlarda gördük . en ucuz hangisi oluyorsa oradan devam şeklinde yapacak birşey yok .

1 kişi daha kaydolmuş çok teşekkürler.

Kampanya 30 Nisan son gözüküyordu fakat kontrol ettiğimde hala aktif olarak görüntülüyorum , o yüzden kampanya bitimine kadar konuyu kapatmayacağım .

1 kişi daha kaydolmuş çok teşekkürler.

Kampanya 30 Nisan son gözüküyordu fakat kontrol ettiğimde hala aktif olarak görüntülüyorum , o yüzden kampanya bitimine kadar konuyu kapatmayacağım .
Etrafındakilere ve yakınlarına faydalı olabilmek ne kadar mutluluk verici. Saygılar.

çalıştığım bölgede (kocaeli - dilovası) 70 mb download/ 16 mbit upload olarak hız alıyorum .

ama iki kere telefonum açık olmasına rağmen ulaşamayanlar oldu cihazımın neden kapalı olduğunu sordular .

cihazdan mı hattan mı emin olamadığım için vodafonu suçlayamıyorum ama turkcellde hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım .

300tlvodafone pay nasılsın alıyoruz bana gelmedi

Dün 2 kişi daha link üzerinden kayıt olmuş çok teşekkürler , Vodafone kampanyayı henüz bitirmedi o yüzden linkler aktif , kampanya devam etmekte .

herkese iyi haftalar , konu aktif ne zaman sonlanacak belli değil .
fiyatlar ve 30 gb ek fayda aynı devam ediyor , 10 gb ve 20 gb paketler ekonomik gözüküyor . link üzerinden totalde 8 kişi kayıt olmuş herkese çok teşekkürler.

Kampanya devam etmekte aynı tarifeleri Telekomda sunuyor , oraya da bakılabilir. Vodafone şuan için en büyük artısı 3 ay boyunca 30 gb hediyesi .

1 AYLIK KULLANIMDA ÇEKİM KALİTESİ Turkcellden kötü ama fiyat performans olarak harika.

Eğer devam ediyorsa fiyatlar gayet güzel

Konuyu görüntüleyenler

Geri