atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok Özür Dileyerek Söylüyorum İptv Pro ya Burdaki linki ekliyorumKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çok Özür Dileyerek Söylüyorum İptv Pro ya Burdaki linki ekliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ama hiç bir kanal görüntülemiyor neyi yanlış yapıyorum
AnladımSizde sorun yok aynı işlemi yaptığımda bendede hesap ekleniyor tv kanalları geliyor ama kanala tıkladığında açılmıyor.Atmaca nın her paylaşımının altında yazdığından anladığım gibi '' açmıyorsa takılma inat etme kaderine razı ol başka paylaşımlara bak ''![]()
aynen dedigin gibi kardeşim bende açık olmasaa taramaz zaten şu varki bir kaç foruma atınca bir çok kişi giriyor bu bakımdan ya ban atıyor yada sunucu hemen önlemini alıyor biz zevkine tarayıp atıyoruz bide açıkmı kapalımı diye baktıkmı çok zamanımızı alır baksak bile o an açıktır ama bi bakmışsın kapatmışlardır yapacak bişey yok ya böyle idare edecen yada dsaglam bi yerden iptv alıp izleyecen bilgine SAYGILARIMLA...Sizde sorun yok aynı işlemi yaptığımda bendede hesap ekleniyor tv kanalları geliyor ama kanala tıkladığında açılmıyor.Atmaca nın her paylaşımının altında yazdığından anladığım gibi '' açmıyorsa takılma inat etme kaderine razı ol başka paylaşımlara bak ''![]()
Forumda maç zamanı link paylaşımı yapan ustalar var sağolsunlar ama sürekliliği olacak bir iptv linki mümkün değil diye biliyorum sonuçta bir başkasının para ödeyerek satın aldığı hesaba çöküyoruzAnladı
AnladımTeşekkür Ederim. Peki Şöyle Gerçekten rahatça Maç izleyebileceğim. Bir liste tavsiyeniz var mı acaba
İlgi ve alakanızdan ayrıca tane tane anlatımınızdan Dolayı Çok teşekkür ederim.Forumda maç zamanı link paylaşımı yapan ustalar var sağolsunlar ama sürekliliği olacak bir iptv linki mümkün değil diye biliyorum sonuçta bir başkasının para ödeyerek satın aldığı hesaba çöküyoruzHesap sahibi konuya uyanınca o hesaba ait kullanıcı adı , şifre veya dns değişiyor diye biliyorum.IPTV pro kullandığınıza göre bilgisayar için bir çözüm arıyorsanız şahsen benim kendim için kullandığım yol ; bilgisayara android emulatör kurdum ( bluestacks emulatör ).Emulatör programı bilgisayardaki akıllı android tv oldu.Bunun içinede inat tv , rectv gibi kendisini kanıtlamış tv uygulamalarını yükledim.Bahsekonu bu iki uygulamanın içinde istediğiniz maç yayınlarını yapan kanallar sürekli çalışıyor.Umarım faydası olmuştur.
İnsan için en değerli olan '' zamanınızı '' ayırıp bizlere faydası olsun diye paylaşım yapıyorsunuz , çalışıp çalışmamasının kontrolünü elbette kullanacak olan bizlerin yapması gerekiyor şahsen ben her paylaşım yapana her seferinde gönülden teşekkür ediyorum.Elinize ,emeğinize sağlık hocam ,aynen dedigin gibi kardeşim bende açık olmasaa taramaz zaten şu varki bir kaç foruma atınca bir çok kişi giriyor bu bakımdan ya ban atıyor yada sunucu hemen önlemini alıyor biz zevkine tarayıp atıyoruz bide açıkmı kapalımı diye baktıkmı çok zamanımızı alır baksak bile o an açıktır ama bi bakmışsın kapatmışlardır yapacak bişey yok ya böyle idare edecen yada dsaglam bi yerden iptv alıp izleyecen bilgine SAYGILARIMLA...