yt canlı yayınları için Öneri - Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u forumuna
mor kanallar içinde rectv m3u kullanabilirsiniz.
mor kanallar içinde rectv m3u kullanabilirsiniz.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
çoğu bet sitesinin kullandığı kaynak ana kaynak aynı ancak çoğu internet sağlayıcısında açılmıyor sitelerde proxyden geçiriyor buda proxyi çekip yönlendiriyortüm forumun gururu medarı iftarı
Mor kanallar vavoo mu recin yayınımı?
ne için denediğini bilmiyorum ancak eğer tokenli bir yayınsa eğer token ipi üzerine oluşturulursa senin renderda sunucunun ipisine oluşturulur yani sunucu girebilirMaşallah hocam en son ki mesajımda localde çalıştırabilmiştim bende render üzerinden çalışmadı![]()
O yayınların çoğu duckdns veya cloudflare ile workers veya başka şeylerle şifrelenerek korunarak yönlendiriliyorne için denediğini bilmiyorum ancak eğer tokenli bir yayınsa eğer token ipi üzerine oluşturulursa senin renderda sunucunun ipisine oluşturulur yani sunucu girebilirsen giremezsin o yayınları farklı şekilde yönlendirme yapıyolar ama çok bilgi sahibi değilim o tip yayınlarda elimde patlıyor geneli
![]()
sıkıntı yok 1 haftaya bir tv için app çıkarıyorum onları rahatlıkla açabilicem başkasının proxysisi olmadan güzel bir app fikrim varO yayınların çoğu duckdns veya cloudflare ile workers veya başka şeylerle şifrelenerek korunarak yönlendiriliyor
Yolun bahtın açık olsunsıkıntı yok 1 haftaya bir tv için app çıkarıyorum onları rahatlıkla açabilicem başkasının proxysisi olmadan güzel bir app fikrim var
sağol dostum seninde lise son sınıfım çok bakamıyorum çocukluğumdan beri bu yayın işleriyle içli dışlıydım sırf bunun için react native öğrendik bi adını duyurucak uygulama yapamazsam benim ayıpım olurYolun bahtın açık olsun
teşekkür ederimBi cevher görüyorum kardeşim ben ve syndraxic ile ortak olman temennisiyle
uygulaman konusunda kolay gelsin diyorum...![]()
tabii 1.2teşekkür ederim
Eyw kardeşim,kendi uygulamama eklerimmerhaba sitelerde hangi yayın var, hangisi aktif, son rakamı kaç gibi uğraşmak yerine bunun için küçük bir proxy kurdum(bazı kaynaklarda başka proxye yönlendirme yapıyorum o yayınlara emin olamam)
bilgilendirme: maç zamanı harici mor kanallarda donma veya garip ses çıkışları olabilir. (maç zamanı stabil)
tabii1 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tabii1.m3u8
tabii2 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tabii2.m3u8
eski nowtv yayını =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.olarak değişti
BeIN Sports 3 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+3
BeIN Sports 1 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+3
BeIN Sports 2 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+3
BeIN Sports 4 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+3
Now TV =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S Sport 1 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S Sport 2 =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sözcü TV =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+2
A Haber =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+2
A Para =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+2
CNN Türk =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.+2
Euro Star =>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynanda fazla yüklenme olduğunda 4-5 saniye geç açılabilir rate limite takılmalarda maç zamanı işinizi görür.
+3 dediklerim yayınlar maç zamanı açık oluyor otomatik link çekiliyor normal bet sitelerindeki gibi onlarda yayın tekrarı oynatılıyor buda sadece maç zamanı iyi bir kalitede açık oluyor herkese iyi günler.
+2 ler farklı bana ait olmayan proxy onlarda yayınlar bazen 5 dk kesintiye uğrayabilir
rica ederim rate limite takılınmadığı sürece dilediğiniz gibi kullanabilirsinizEyw kardeşim,kendi uygulamama eklerim
Ben ztn kendi uygulamamı tasarladım ama Tablet ve TV sürümü kaldısıkıntı yok 1 haftaya bir tv için app çıkarıyorum onları rahatlıkla açabilicem başkasının proxysisi olmadan güzel bir app fikrim var
sözcü kopruluye yönlendiriyor bana ait değil oradaki abi çerezleri temizlemek zorunda kalıyormuş bu yzüden çerezleri temizlemeden açılmaz benim yapabilceğim bişey bi ara kendi web servisimi geliştiricem bu yt yayınları için o zamana kadar bişey yapamamSözcü öğlenden beri kapalı hocam.