KAPATILDI

Maşallah hocam en son ki mesajımda localde çalıştırabilmiştim bende render üzerinden çalışmadı:)

tüm forumun gururu medarı iftarı 😂
Mor kanallar vavoo mu recin yayınımı?

tüm forumun gururu medarı iftarı 😂
Mor kanallar vavoo mu recin yayınımı?
çoğu bet sitesinin kullandığı kaynak ana kaynak aynı ancak çoğu internet sağlayıcısında açılmıyor sitelerde proxyden geçiriyor buda proxyi çekip yönlendiriyor

Maşallah hocam en son ki mesajımda localde çalıştırabilmiştim bende render üzerinden çalışmadı:)
ne için denediğini bilmiyorum ancak eğer tokenli bir yayınsa eğer token ipi üzerine oluşturulursa senin renderda sunucunun ipisine oluşturulur yani sunucu girebilir :) sen giremezsin o yayınları farklı şekilde yönlendirme yapıyolar ama çok bilgi sahibi değilim o tip yayınlarda elimde patlıyor geneli :)

ne için denediğini bilmiyorum ancak eğer tokenli bir yayınsa eğer token ipi üzerine oluşturulursa senin renderda sunucunun ipisine oluşturulur yani sunucu girebilir :) sen giremezsin o yayınları farklı şekilde yönlendirme yapıyolar ama çok bilgi sahibi değilim o tip yayınlarda elimde patlıyor geneli :)
O yayınların çoğu duckdns veya cloudflare ile workers veya başka şeylerle şifrelenerek korunarak yönlendiriliyor

merhaba sitelerde hangi yayın var, hangisi aktif, son rakamı kaç gibi uğraşmak yerine bunun için küçük bir proxy kurdum(bazı kaynaklarda başka proxye yönlendirme yapıyorum o yayınlara emin olamam)

bilgilendirme: maç zamanı harici mor kanallarda donma veya garip ses çıkışları olabilir. (maç zamanı stabil)

tabii1 => tabii1.m3u8
tabii2 => tabii2.m3u8
eski nowtv yayını => olarak değişti
BeIN Sports 3 => +3
BeIN Sports 1 => +3
BeIN Sports 2 => +3
BeIN Sports 4 => +3
Now TV =>
S Sport 1 =>
S Sport 2 =>
Sözcü TV => +2
A Haber => +2
A Para => +2
CNN Türk => +2
Euro Star =>

aynanda fazla yüklenme olduğunda 4-5 saniye geç açılabilir rate limite takılmalarda maç zamanı işinizi görür.

+3 dediklerim yayınlar maç zamanı açık oluyor otomatik link çekiliyor normal bet sitelerindeki gibi onlarda yayın tekrarı oynatılıyor buda sadece maç zamanı iyi bir kalitede açık oluyor herkese iyi günler.

+2 ler farklı bana ait olmayan proxy onlarda yayınlar bazen 5 dk kesintiye uğrayabilir
Eyw kardeşim,kendi uygulamama eklerim

böyle linkler daha çok paylaşılsın

Sözcü öğlenden beri kapalı hocam.
sözcü kopruluye yönlendiriyor bana ait değil oradaki abi çerezleri temizlemek zorunda kalıyormuş bu yzüden çerezleri temizlemeden açılmaz benim yapabilceğim bişey bi ara kendi web servisimi geliştiricem bu yt yayınları için o zamana kadar bişey yapamam

Konuyu görüntüleyenler

Geri