hastasi olunan box uygulamalari

file manager apk şiddetle tavsiye edilir. bu ikisi ile yapabildiklerinizi görünce çıldırırsınız

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    378.7 KB · Görüntüleme: 166
  • Xiaomi_MiTV.png
    Xiaomi_MiTV.png
    106.8 KB · Görüntüleme: 166
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    280.5 KB · Görüntüleme: 165
file manager apk şiddetle tavsiye edilir. bu ikisi ile yapabildiklerinizi görünce çıldırırsınız
Mi box'ta "Yalnızca Uygulama Modu" açık galiba ben de böyle kullanıyorum. Cihaz daha seri sanki bu modda , ana sayfada bir sürü gereksiz öneri vardı ve uygulama logoları küçüktü. Böyle daha temiz. Bu modda ana ekrandayken sesli asistan çalışmıyor ama uygulama içinde ve klavye açıkken çalıştığı için eksikliği hissedilmiyor.

Ekli dosyalar

• 0Ana Ekran.png
    0Ana Ekran.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 79
Mi box'ta "Yalnızca Uygulama Modu" açık galiba ben de böyle kullanıyorum. Cihaz daha seri sanki bu modda , ana sayfada bir sürü gereksiz öneri vardı ve uygulama logoları küçüktü. Böyle daha temiz. Bu modda ana ekrandayken sesli asistan çalışmıyor ama uygulama içinde ve klavye açıkken çalıştığı için eksikliği hissedilmiyor.
Nekadar sade o kadar iyi

Homatics Box R 4K Plus için reklam önleyici ve vpn olarak hangilerini tavsiye edersiniz.

foruma bu temada bir konu gerekiyordu bence.
sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.

benim manyagi oldugum ve "bu uygulama/apk olmazsa box'in bir manasi yok be yav, cope atsam da olur" dediklerim:

> smarttube: reklamsiz youtube.
> cloudstream: malum ortamlardan film/dizi/spor/tv izlenir.
> cine10: mevcuttaki film/dizi/spor/tv izlenir.
> tivimate: iptv oynatici. sag olsun forumdaki arkadaslar premium'u da paylasmis.
> cricfy tv: bu ekstra. olmasa da olur belki. spor yayinlari izlenir. bu arkadasin en cok events sayfasini seviyorum. mac hangi kanalda arastirmana luzum yok, buradaki acilis sayfasinda tiklayip izliyosun.

"bunu nasil bilmezsin" dedikleriniz var mi?
Peki bunlardan herhangi birinde ufc maçları tekrarını izleyebilme imkanım var mı? Malum sabaha karşı oluyor maçlar canlı izlemek zor oluyor.

Mi box cihazda kurulu olanlar,

- SmartTube, olmazsa olmaz
- İnat box Modlu , olmazsa olmaz
- Rec Tv box, olmazsa olmaz
- G@lge Tv Plus, olmazsa olmaz
- CloudStream, olmazsa olmaz

- Deep Tv Pro Modlu ,
- Seyir Türk,
- Tv+, Süperonline bedava izlettiği için,
- Ümit Tv,

- Set Orientation,
- BROWSER,
- Nova video player,
- Wuffy Player,
- Button Mapper,
- Mouse Toggle,
- Send files to tv,
- File Commander,

Diğer ip tv ler gereksiz olduğu için yüklemiyoruz ama deneme amaçlı baktığımız oluyor,

Şu sıralar Mod lama ya kafayı taktım, Mt Manager, Np manager, Apktool M, lucky patcher ile haşir neşirim...

sonraki hedefim,
Termux, Assembly, Dalvik
ama bunlar baya zor...

En azından şimdilik, küçük App leri Modlayabiliyorum, reklamları kaldırmak, Vip yada abonelik kaldırmak gibi,
İnat gibileri Modlamak tabi zor şimdilik...

Tivimate modlu olanı bende çalışmıyor calistirabilen varmı ?

SmartTube
İnat Box
Rec Tvbox
Cine10
Ultimate İptv Playlist (En sevdiğim ve uzun zamandır kullandığım İptv uygulaması)
Proton VPN
Octohide VPN
Cloudstream
FX File Explorer
MKVOD
Nebula Manager

SmartTube
İnat Box
Rec Tvbox
Cine10
Ultimate İptv Playlist (En sevdiğim ve uzun zamandır kullandığım İptv uygulaması)
Proton VPN
Octohide VPN
Cloudstream
FX File Explorer
MKVOD
Nebula Manager
Bunlara Ott Navigator and Web Video Caster'ı da ekle, derim.

SmartTube
İnat Box
Rec Tvbox
Cine10
Proton VPN
Octohide VPN
Cloudstream
FX File Explorer
MKVOD
Nebula Manager
Ultimate iptv ve mkvod linkleri var mı acaba

Ultimate iptv linkini Adnan K. arkadaş vermiş. Mkvod'u ise çok uzun zaman önde kurmuştum cihaza, açıkçası pek kullanmıyorum ama hala gayet iyi çalışıyor. Bu yüzden listeye yazdım.
Tarayıcıya mkvod yazarsan direkt sitesi çıkıyor, gördüğüm kadarıyla indirme linkleri de mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 5287
atvTools'u da telefona kurdum.
Apk'yı tele kurup, box cihazın Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/USB Hata Ayıklama ayarı açık olması ve tel ve box'ın aynı wifi ağına bağlı olmanız yetiyor. Box'a program kurmadan telefondan birçok işi yapabiliyor. Apk kurmak ve dosya yöneticisi, önbellek temizliği, kumanda desteği, mouse olarak kullanma, metin gönderme, komut çalıştırma, ekran görüntüsü ve ekran kaydı vs.

Ekli dosyayı görüntüle 5287
atvTools'u da telefona kurdum.
Apk'yı tele kurup, box cihazın Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/USB Hata Ayıklama ayarı açık olması ve tel ve box'ın aynı wifi ağına bağlı olmanız yetiyor. Box'a program kurmadan telefondan birçok işi yapabiliyor. Apk kurmak ve dosya yöneticisi, önbellek temizliği, kumanda desteği, mouse olarak kullanma, metin gönderme, komut çalıştırma, ekran görüntüsü ve ekran kaydı vs.
Paylaşımın için teşekkürler.Hata ayıklama işini bulamadım..

Tv box cihazla 1 yıl bile dolmadan anladığım çok uygulama yerine kompakt uygulamalar yeterli uzun denemeler sonra sabit uygulamalarım

1= Smart tube
2= Tivimate (vavoo sadece)
3= Cloudstream ( kotlin dilinde eklenti geliştirmeyi öğreniyorum)

Belki yararı olur diye bende paylaşayım istedim. Öncelikle atv launcher kullanıyorum uygulama logoları bana ait sırasıyla görsellerde görünenleri yazayım zaten çoğu bilinen uygulamalar

•Kablo tv, inat tv, gpik, dizipal, m3u iptv, televizo, cloudstream
•Kick, discord, spotify
•Smarttube, beinsports
•Opera
•Youtube, google play
•Zarchiver, dosya yöneticisi+, apkmirror, adguard vpn, speed boost

1.nci klasörde ATV Launcher, button mapper, leankey keyboard, adb tv
2.nci klasörde Shizuku, Canta

(Canta githubda paylasilmisti gereksiz kaldirilmayan uygulamaları silebiliyorsunuz yada kök dosyaları silmeden kaldirabiliyorsunuz tercih size bagli sonra uygulama icinde geri getirebiliyorsunuz. Shizuku da root edilmemis cihazlara root ayricaliklari veren bir uygulama. Cihazda root isteyen uygulamalar icin gerekli)
Merhaba hocam "turksat kablo tv apk" sı nereden bulabiliriz. "tv her yerde" uygulamasından farklı logosu var gördüğüm kadarıyla.

Mi box cihazda kurulu olanlar,

- SmartTube, olmazsa olmaz
- İnat box Modlu , olmazsa olmaz
- Rec Tv box, olmazsa olmaz
- G@lge Tv Plus, olmazsa olmaz
- CloudStream, olmazsa olmaz

- Deep Tv Pro Modlu ,
- Seyir Türk,
- Tv+, Süperonline bedava izlettiği için,
- Ümit Tv,

- Set Orientation,
- BROWSER,
- Nova video player,
- Wuffy Player,
- Button Mapper,
- Mouse Toggle,
- Send files to tv,
- File Commander,

Diğer ip tv ler gereksiz olduğu için yüklemiyoruz ama deneme amaçlı baktığımız oluyor,

Şu sıralar Mod lama ya kafayı taktım, Mt Manager, Np manager, Apktool M, lucky patcher ile haşir neşirim...

sonraki hedefim,
Termux, Assembly, Dalvik
ama bunlar baya zor...

En azından şimdilik, küçük App leri Modlayabiliyorum, reklamları kaldırmak, Vip yada abonelik kaldırmak gibi,
İnat gibileri Modlamak tabi zor şimdilik...
İnat ve deep TV modlu nereden bulabiliriz box için

Konuyu görüntüleyenler

Geri