sınırsız nowtv bridge proxy

GKNTV_

Üye
Konular
7
stabil nowtv yayınları için oluşturduğum bir proxy

(bu endpoint noktası ücretsiz planda host ediliyor limit olarak saniyelik 5 isteğe kadar kaldırıyor, istek sınırı yok sadece saniyelik limit var.)

stabil nowtv yayınları için oluşturduğum bir proxy

(bu endpoint noktası ücretsiz planda host ediliyor limit olarak saniyelik 5 isteğe kadar kaldırıyor, istek sınırı yok sadece saniyelik limit var.)
Bilgi olsun diye yazıyorum, istek sınırı diye bir sayı belirlememiş olmaları bunu sınırsız yapmaz.
Hem ücretsiz hem sınırsız bir şey bulmanız çok zordur hatta hayaldir diyebilirim. Her şeyin bir maliyeti var sonuçta.
Bu tarz servislerde kesinlikle adil kullanım sınırı olur ve kötüye kullanımı engellemek için bu sınırları net olarak belirtmezler ve kendileri yorumlarlar.
Yani eğer gereğinden fazla yayılıp kullanılırsa bu link çok kısa sürede kapanabilir.
Bize az gibi gelse de belki aynı anda 50 kişinin kullanması bile onlar için suistimal olarak yorumlanabilir.
Özetle tek söylemek istediğim, sınırsız zannedip "bu uzun süre sorunsuz çalışır" rahatlığında olmamanızı tavsiye ederim.

Bilgi olsun diye yazıyorum, istek sınırı diye bir sayı belirlememiş olmaları bunu sınırsız yapmaz.
Hem ücretsiz hem sınırsız bir şey bulmanız çok zordur hatta hayaldir diyebilirim. Her şeyin bir maliyeti var sonuçta.
Bu tarz servislerde kesinlikle adil kullanım sınırı olur ve kötüye kullanımı engellemek için bu sınırları net olarak belirtmezler ve kendileri yorumlarlar.
Yani eğer gereğinden fazla yayılıp kullanılırsa bu link çok kısa sürede kapanabilir.
Bize az gibi gelse de belki aynı anda 50 kişinin kullanması bile onlar için suistimal olarak yorumlanabilir.
Özetle tek söylemek istediğim, sınırsız zannedip "bu uzun süre sorunsuz çalışır" rahatlığında olmamanızı tavsiye ederim.
selam, sanırım biraz yanlış anlaşılma olmuş

Buradaki sistemde veri parse etmek dışında ekstra bir yük yok ve bu tarz işlemler gerçekten çok düşük sistem kaynaklarıyla bile oldukça verimli bir şekilde çalışıyor. Yani sunucunun yaptığı şey sadece gelen yayını yönlendirip basitçe parse etmek, bu yüzden sistemsel bir darboğaz oluşmuyor.

toplam bant genişliği ya da günlük/aylık kota gibi bir kısıt yok. Örneğin bu yapı, 150 GB trafik limitiyle aylık yaklaşık 750 saat boyunca aktif kalabiliyor ki bu da yaklaşık 30 gün boyunca kesintisiz açık kalabileceği anlamına geliyor. Teknik olarak bir sınırsızlık durumu yok elbette, ama gerçek kullanım sınırı pratikte zaten çok yüksek.
Yani özetle: sistem nasıl çalışıyor limiti nerede koyuyorlar, ne zaman kapanır gibi konular biraz daha teknik detay gerektiriyor. Sanırım sen proxy’nin çalışma mantığını biraz farklı yorumlamışsın. Dediğin gibi "sınırsız" değil ama sandığından çok daha verimli bir yapı var ortada.

150 gb paket limiti doldurulması milyonlarca kişi için geçerli sizinle en basitinden şunu şöyleyim saniyelik 5 istek dakikalık 300 ve saatlik 18k istek demek günlük ise 400k dan fazla istek yapılabilir demek aynı ipiden fazla istek gelmesinde render zaten ipiye zaman aşımı uyguluyor biraz fazla istek geldiğinde sunucu gecikmeli cevap versede bu aslında çok fazla insanın kullanabilcegi anlamına geliyor.

Güzelce açıklamanız için teşekkürler.
Ben "sınırsızlık" konusunun insanları bazen yanıltabileceğini düşünerek genel bir hatırlatma yapmak istedim.
Haklısınız sizin kullanım şekliniz için fazlasıyla yeterli, doğrudur. Ben de benzer şekilde kullanıyorum bazı projelerimde.
Fakat bu tarz servisleri vavoo vb. hizmetlerde komple içeriği de proxyden geçirecek şekilde vpnsiz kullanma amacıyla yapanlar da oluyor. Bu tarz durumlarda istatistik olarak sınır aşılmasa da adil kullanımın suistimal edilmesi olarak yorumlanıp hesap kapatmalar olabiliyor.
O yüzden temkinli olup , "sınırsız bu" rahatlığıyla hareket edilmesin diye uyarmak istedim.
Emeğinize sağlık.

Güzelce açıklamanız için teşekkürler.
Ben "sınırsızlık" konusunun insanları bazen yanıltabileceğini düşünerek genel bir hatırlatma yapmak istedim.
Haklısınız sizin kullanım şekliniz için fazlasıyla yeterli, doğrudur. Ben de benzer şekilde kullanıyorum bazı projelerimde.
Fakat bu tarz servisleri vavoo vb. hizmetlerde komple içeriği de proxyden geçirecek şekilde vpnsiz kullanma amacıyla yapanlar da oluyor. Bu tarz durumlarda istatistik olarak sınır aşılmasa da adil kullanımın suistimal edilmesi olarak yorumlanıp hesap kapatmalar olabiliyor.
O yüzden temkinli olup , "sınırsız bu" rahatlığıyla hareket edilmesin diye uyarmak istedim.
Emeğinize sağlık.

evet dediğiniz gibi vavoo yayınlarında bunu cloudflare workersla yapmayı deneyenler çok oluyor ücretsiz sürümünde günlük 100k request limiti var workersın ve her bir vavoo yayını m3u8 ler ve ts dosyaları proxyden geçirmek dediğiniz gibi 100k istek 50 kişi aynanda izlemesiyle belki 10dk içinde çok hızlı dolar

benimde yanlışım proxy demem olmuş binevi proxy görevi gördüğü için sunucu işlemi alsında benimkisi tamamen

Merhaba, tokenler kaç saatte bir değişiyor ve siz tokenler değiştiğinde bunu otomatik olarak mı alıp dosyayı mı güncelletiyorsunuz?

Merhaba, tokenler kaç saatte bir değişiyor ve siz tokenler değiştiğinde bunu otomatik olarak mı alıp dosyayı mı güncelletiyorsunuz?

merhaba sunucu siteye istek atarak token oluşturuyor nowtv de aynı tokeni herhes kullanabiliyor oluşturulan tokende timestrap ne kadar olduğuna bakmadım her istekte oluşturduğu için ben redirect ediyorum

merhaba sunucu siteye istek atarak token oluşturuyor nowtv de aynı tokeni herhes kullanabiliyor oluşturulan tokende timestrap ne kadar olduğuna bakmadım her istekte oluşturduğu için ben redirect ediyorum
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler yol gösterici oldu localde çalışma yaptım bende.
Adsz

Ekstra olarak ulusal kanalların birkaçı daha eksik yakın zamanda stream.tvcdn yayınları silindi yaban tv ve cnbc üzerinde çalışmak gerekiyor.

Geri