Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Görüntü bu şekilde. Türk kanallarını görmek için "Tüm Kanallar" başlığından girerek uğraşmak lazım.Kod:https://raw.githubusercontent.com/ipstreet312/freeiptv/refs/heads/master/all.m3u
Ekli dosyayı görüntüle 6967
patlamaz bu yillardir varTeşekkür ederim. İnşaallah kısa sürede patlamaz.
2023'ün ortalarından beri aynı adres ile hizmet veriyorlar yaklaşık 2 yıldır aktif durumda kanallar sürekli otomatik olarak güncelleniyor.Teşekkür ederim. İnşaallah kısa sürede patlamaz.
Türk kanalları 8 tane görünüyor bendepatlamaz bu yillardir var
hangi playere attiginiza bagli reis nasil yaptilarsa player seciyor linkTürk kanalları 8 tane görünüyor bende
televizo bence apk bile degil boş dosya boyutu yuksek bisey oldummu saatlerce inmiyor liste iptv extremada ilk kuarken epg ayarlarini kapat 100 mb liste bile sadece 3 dk iniyorMerhaba, adresi doğru girdim. Televizo kullanıyorum. Oynatma listesi bulunamadı diyor.
Adres eksik görünüyor attığınız görseldeMerhaba, adresi doğru girdim. Televizo kullanıyorum. Oynatma listesi bulunamadı diyor.
Şimdi de böyle diyor. İptv extreme kurdumtelevizo bence apk bile degil boş dosya boyutu yuksek bisey oldummu saatlerce inmiyor liste iptv extremada ilk kuarken epg ayarlarini kapat 100 mb liste bile sadece 3 dk iniyor
Ben sanırım kafayı yiyeceğim. Adresin neresi eksik göremiyorum. Bu arada verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorumAdres eksik görünüyor attığınız görselde
Ben sparkle tv kullanıyorum 8 Kanal çıkıyor sadeceTelevizo uygulamasında adres çalışıyor fakat kanallar görüntülenmiyor. Yani televizo uygulamasında çalışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6979
Port yok M3U PLAYLİST bu.
Şimdi de böyle diyor. İptv extreme kurdum
Evet, sparkle de çalışmıyor. Daha gelişmiş olan tivimate öneririm.Ben sparkle tv kullanıyorum 8 Kanal çıkıyor sadece