Youtube Premium'u kendiniz yapmak ister misiniz?

Konular
15
Uygulama sadece size ait olacak ama isterseniz paylaşabilceksiniz.
Ben size şu anda balık vermeyeceğim balık tutmayı öğreteceğim. Gözünüz korkmasın 3 dk nızı almayacak youtube yi reklamsız ve sadece size ait yapmak.

Öncelikle 1. Adım Revanced Manager i telimize indiriyoruz.

İndirme Linki :

Uygulamayı telefona kurduktan sonra.

Youtube uygulamasının
18.45.38 sürümünü internetten telefonumuza indiriyoruz ama kurmuyoruz.isterseniz kendiniz baska sitelerden de indirebilirsiniz.
Link :

Tam ortadaki
Yamalayıcı sekmesine tıklıyoruz.
Bir Uygulama Seç sekmesine tıklıyoruz otomatik bulamazsa depolomadan indirilenlerden siz seçin bulursa da direk youtube 18 45 38 uygulamasına tıklıyoruz.
Yamaları seçin e tıklıyoruz .
İstediğiniz kadar ını secebilirsiniz ilk 4 ü secin ve yamala ya tiklayın. İstersen youtube yerine kendi ismini yaz . youtube premiumda bu kdar özellik yok... Muziksiz yerleri attlama.. Uyku uyarisi. Vs.. Uygulamayı 4 dk bekleyin yükle butonuna basın.

Son düzenleme:
Bu versiyon degil de 20.07.39 öneriyor devam etsek de pasif kalıyor

Tekrar yaptim oluyor bende . tum secenekleri secmeyin ilk 2 sini secin

19.45.38 youtube versiyonunu indirin arkadaslar. Çalisiyor denendi. Bide youtube a girerken microg service ayarı isteyecek onun icin google hesabi yoksa youtube ye baglanmaz . microg yi de verecegi adresten githubdan indirin.

19.45.38 youtube versiyonunu indirin arkadaslar. Çalisiyor denendi. Bide youtube a girerken microg service ayarı isteyecek onun icin google hesabi yoksa youtube ye baglanmaz . microg yi de verecegi adresten githubdan indirin.
GitHub nedir? ne işe yarar? nasıl kullanılır bilgisini verebilecek bir arkadaş var mı?

GitHub nedir? ne işe yarar? nasıl kullanılır bilgisini verebilecek bir arkadaş var mı?
Uygulamayı yuklerken youtube seni github adresine yönlendirecek. Github uygulamaların ayarlarını değistirerek kullanabilecegin internet yazılım değistirme sitesi dir. En basit dille böyle anlatayim.

Uygulamayı yuklerken youtube seni github adresine yönlendirecek. Github uygulamaların ayarlarını değistirerek kullanabilecegin internet yazılım değistirme sitesi dir. En basit dille böyle anlatayim.
Sağol nasıl kullanamayacağımı en basit yol ile anlattın.

Geri