harunsibel61
Üye
- Konular
- 15
Uygulama sadece size ait olacak ama isterseniz paylaşabilceksiniz.
Ben size şu anda balık vermeyeceğim balık tutmayı öğreteceğim. Gözünüz korkmasın 3 dk nızı almayacak youtube yi reklamsız ve sadece size ait yapmak.
Öncelikle 1. Adım Revanced Manager i telimize indiriyoruz.
İndirme Linki :
Uygulamayı telefona kurduktan sonra.
Youtube uygulamasının
18.45.38 sürümünü internetten telefonumuza indiriyoruz ama kurmuyoruz.isterseniz kendiniz baska sitelerden de indirebilirsiniz.
Link :
Tam ortadaki
Yamalayıcı sekmesine tıklıyoruz.
Bir Uygulama Seç sekmesine tıklıyoruz otomatik bulamazsa depolomadan indirilenlerden siz seçin bulursa da direk youtube 18 45 38 uygulamasına tıklıyoruz.
Yamaları seçin e tıklıyoruz .
İstediğiniz kadar ını secebilirsiniz ilk 4 ü secin ve yamala ya tiklayın. İstersen youtube yerine kendi ismini yaz . youtube premiumda bu kdar özellik yok... Muziksiz yerleri attlama.. Uyku uyarisi. Vs.. Uygulamayı 4 dk bekleyin yükle butonuna basın.
Ben size şu anda balık vermeyeceğim balık tutmayı öğreteceğim. Gözünüz korkmasın 3 dk nızı almayacak youtube yi reklamsız ve sadece size ait yapmak.
Öncelikle 1. Adım Revanced Manager i telimize indiriyoruz.
İndirme Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Uygulamayı telefona kurduktan sonra.
Youtube uygulamasının
18.45.38 sürümünü internetten telefonumuza indiriyoruz ama kurmuyoruz.isterseniz kendiniz baska sitelerden de indirebilirsiniz.
Link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Tam ortadaki
Yamalayıcı sekmesine tıklıyoruz.
Bir Uygulama Seç sekmesine tıklıyoruz otomatik bulamazsa depolomadan indirilenlerden siz seçin bulursa da direk youtube 18 45 38 uygulamasına tıklıyoruz.
Yamaları seçin e tıklıyoruz .
İstediğiniz kadar ını secebilirsiniz ilk 4 ü secin ve yamala ya tiklayın. İstersen youtube yerine kendi ismini yaz . youtube premiumda bu kdar özellik yok... Muziksiz yerleri attlama.. Uyku uyarisi. Vs.. Uygulamayı 4 dk bekleyin yükle butonuna basın.
Son düzenleme: