Alaturka44
Üye
- Konular
- 1
Kullanıcı adım alaturka44
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bot çıkanları otomatik banlıyor.Kaldırdım kara listeden ismini İstek gönderYanlışlıkla gruptan çıktığım için engellenmiş görünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkürlerMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tek rumeli kanalını ekleme imkanın varmı super olurBot çıkanları otomatik banlıyor.Kaldırdım kara listeden ismini İstek gönder
Dostlar buraya uygulama ile ilgili sorunlarınızı isteklerinizi yazın telegram falan yakışık kalmıyor. Uygulama içi ulaşın ulaşacaksınız gruba.Ümit usta E.YIlDIZ telegramda istek attım engel grubundaki ekler misin rica etsem
O zaman modlu uygulamayla ilk tanişikligin. Kendi mağaza dışındaki uygulamayı engeller. Televizonun modlu hali bu uygulama. Yinede yükle diyip yükle yada yükleme senin insiyatifinde.diğer tüm uygulamaları kuruyorum bu uygulamayı google play kurulumunu engelliyor
.daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle
Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
bumu emanet
Telegram gurubuna nasıl gigebilirim