Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dünya Spor kanallarını nereden alıyorsun?Liste güncellendi
Belgesel kanalları düzeltildi
Sinema kanalları düzeltildi
Dünya spor kanalları düzeltildi(Vpn gerekebilir)
Patronun paylaştığı m3u iptv linklerinden buldumDünya Spor kanallarını nereden alıyorsun?
Listede çalışmayan bir kanal varsa yazar mısınız?
Büyük ihtimalle başka IPTV programı dosyayı desteklemiyor başka IPTV deneyinizBu linki nasil kullanicam biri aciklayabilir mi ip tv nasil kullanilir biliyorum ama bu acilmiyor
Reis app store veya play store'dan televizo uygulamasını indir m3u liste ekle yerine linki gir birde isim ver bu programda çalışıyorBu linki nasil kullanicam biri aciklayabilir mi ip tv nasil kullanilir biliyorum ama bu acilmiyor
TeşekkürlerA2
NTV
A Haber
KRT
Bein Gurme
Nat Geo Wild
History Channel
Viasat Explore
Viasat History
Viasat Nature
Da Vinci
Love Nature
Minika Go
Minika Çocuk
Cbeebies
Exxen TV
Bein Moovies Premiere - Cine1
MovieSmart Türk - Sinema Yerli 2 Alternatif
TRT Spor
TRT Spor Yıldız
TJK
TJK 2
Smart Spor 1
Smart Spor 2
S spor+
Bein Sports Haber
Mor 4
Mor Max 1
Power Türk
Milyon TV
Power TV
Devamını test etmedim
Liste ne kadar iyi olursa benim için o kadar iyiTeşekkürler
Yazdıklarının birçoğu çalışıyor ama çalışmayanlarda var.Çalışmayanları düzeltirimA2
NTV
A Haber
KRT
Bein Gurme
Nat Geo Wild
History Channel
Viasat Explore
Viasat History
Viasat Nature
Da Vinci
Love Nature
Minika Go
Minika Çocuk
Cbeebies
Exxen TV
Bein Moovies Premiere - Cine1
MovieSmart Türk - Sinema Yerli 2 Alternatif
TRT Spor
TRT Spor Yıldız
TJK
TJK 2
Smart Spor 1
Smart Spor 2
S spor+
Bein Sports Haber
Mor 4
Mor Max 1
Power Türk
Milyon TV
Power TV
Devamını test etmedim
Yurt dışında engelli yayınlar o zaman herhaldeYazdıklarının birçoğu çalışıyor ama çalışmayanlarda var.Çalışmayanları düzeltirim
Herkese günaydınlar.Ellerine emeklerine sağlık teşekkürler.Ben uydu alıcısına yükledim görüntü kalitesi çok güzel,donmalar oluyor,belgeseller mor kanallar göstermiyor.iss den de olabilir nedspeed 50ms kullanıyorum.Saygı sevgiyle.Ekli dosyayı görüntüle 3788
Linkler Güncellenmiştir Lütfen Herkes linkleri güncellesin
Düzenli Olarak Güncellenecek
Son Güncelleme : 19.04.2025 : 08:55
Spor Kategorisi Güncellendi
Son Ekleneler
Donan Kanallar Düzeltildi
Güncel Kanal Sayısı
340
İçindeki İçerikler
-Ulusal
-Haber
-Belgesel
-Çocuk
-Sinema
-Spor
-Müzik
Eklememi İstediğiniz Kanal varsa yazabilirsiniz
Link
Kod:https://www.dropbox.com/scl/fi/sa29n5m5xp9zvueg41f3p/M3U.txt?rlkey=lyjq8wauu4ws1cva1stqlzlet&st=wf8dndo7&dl=1
Kısaltılmış Link
Kod:https://tinyurl.com/26te65am
Kısaltılmış 2.link
Kod:https://urlz.fr/ueCw
Lütfen En Güncel İçerikleri Kullanmak için son güncelleme zamanına göre listenizi güncelleyin
Kullanabileceğiniz İPTV Uygulamaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reis teşekkür ederimHerkese günaydınlar.Ellerine emeklerine sağlık teşekkürler.Ben uydu alıcısına yükledim görüntü kalitesi çok güzel,donmalar oluyor,belgeseller mor kanallar göstermiyor.iss den de olabilir nedspeed 50ms kullanıyorum.Saygı sevgiyle.
Listeyi kullanmak için indirmen gerekmiyorİnen liste m3u program m3u8 dosyası istiyor. Ne yapmam gerek.
Usta, samsung tv de iptv smarters player kullanıyorum. Web üzerinden liste güncelleyebiliyorum. Bugüne kadar sadece kullanıcı adı olan listeleri ekleyebildim. Hiç bu yöntemi denemedim. url eklendi ama hiç kanal yok tv açıp kapattım.Listeyi kullanmak için indirmen gerekmiyor
Burdaki Linke Tıkla
Ve ordaki linklerden birini kopyala ve televizo veya kullandığın iptv oynatıcı neyse ona yapıştır