Yardım Samsung Tizen

Merhaba Arkadaşlar Samsung Tizen için IptvSamartesPro olan varsa Dosya ekleyebilir mi.
Tizen çok eski bir teknoloji.Bu android çağında Tizen ile yapılabilecek pek birşey yok.Zaten Samsung bile mecburen geçecek androide.Box yada stick bir cihaz alıp androidin özgürlüğünü yaşayın bence..Zaten ücret vererek bile alsanız programları işinizi görmeyecek bir süre sonra.Android ile herşey mümkün…

Bugün SAB player diye iptv player yükledim yeni çıkmış galiba ücretsiz 2 adet var mor olanı yükledim sorunsuz çalışıyor hiçbir yerde trial versiyon yazmıyor. Bi bakın derim arkadaşlar

Valla baktım olacağı yok kiminin menüsü hoşuma gitmedi kiminin hızı paraya kıydım n11 den 1 yıllık bob player aldım kurtuldum:)

Evet o mk iptv yi 3 yıl önce kullanmıştım yapımcısı almancı bi türk bi süre sonra para istiyor

Samsung ju6570 tizen TV ye sahibim ... sitesinden yeni güncellemeyi indiremiyorum...

Bu dosya işte... yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG-20240917-WA0037.jpg
    IMG-20240917-WA0037.jpg
    75.3 KB · Görüntüleme: 25
Valla gittim n11 den bob player aldım 170 tl ye mis gibi, m3u linkini bu siteden telefon aracılığı ile kopyala yapıştır yapıyorum 10 taneden fazla playlist yapmışım hangisi patlarsa öbürüne geçiyorum tertemiz 😃

Bende de samsung h serisi tv var orsay işletim sistemli marketi çok eski olduğundan güncel hiçbir uygulama yok. Yukarıda bahsettiğiniz tüm uygulamaları kullandım en stabil olanı ottplayer
Yukarıda anlatıldığı gibi ip girerek yüklemiştim şuan ip nosunu hatırlamıyorum
Tek eksi yanı yükleyeceğin m3u dosyası veya linkin bağlı olduğu dosya 3-4mb ı geçmemesi gerekiyor. Telefondan dosya yükleme, güncelleme vs yapıyorum online tvde değişiklik yapılıyor (siptv mantığı ama ücretsiz olanı)

Konuyu görüntüleyenler

Geri