Birkaç tane M3u listesi

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
Forum dışından bulduğum ve kendi taramam olmadığı için; dışarıya açık olarak paylaşıyorum.
Bir kullanıcı açılmazsa; diğer kullanıcıyı deneyin, çünkü hepsi tek kullanıcılı veya DNS sizde engellidir.

DNS adresi sizde çalışmazsa; açıklamanın altındaki diğer DNS ile değiştirin
( )
DNS adresi değiştirmeyi bilmeyenler için yazıyorum;

Bütün adresileri bir metin belgesine kopyalayın; Başlıklarda/Düzen/Değiştir'i bulun;
Aranan/http://firsttv.org:8080/Yeni Değer/http://103.161.34.243:8080/Tümünü Değiştir.

Tek seferde, zahmetsizce bütün URL adresleri yeni DNS adresi ile değişmiş olacak.
Sonra da kaydedin.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yinede emeğine sağlık

DNS.leri değiştirme rağmen içe aktarım yapmıyor ama yinede Emeğine sağlık, teşekkürler-sağolasın.

Birkaç tane Relax Panel daha...
Benim taramam olmadığı için; dışarıdan bulduğumdan dışarıya açık olarak paylaşıyorum.

İlk DNS adresi bende çalışıyor, son DNS adresini de ekliyorum.( Son DNS adresine pek güvenmeyin, çünkü çok sık değişiyor.)

DNS adresi sizde çalışmıyorsa; Google'a yazdığınızda sayfa açılmayacaktır.

O zaman da site içi arama yaparak'' Relax DNS, Relax Panel gibi gibi...' yazarsanız; Yeni DNS adresine ulaşmanız muhtemel.

Yeni DNS( )

Kod:

Birkaç tane Relax Panel daha...
Benim taramam olmadığı için; dışarıdan bulduğumdan dışarıya açık olarak paylaşıyorum.

İlk DNS adresi bende çalışıyor, son DNS adresini de ekliyorum.( Son DNS adresine pek güvenmeyin, çünkü çok sık değişiyor.)

DNS adresi sizde çalışmıyorsa; Google'a yazdığınızda sayfa açılmayacaktır.

O zaman da site içi arama yaparak'' Relax DNS, Relax Panel gibi gibi...' yazarsanız; Yeni DNS adresine ulaşmanız muhtemel.

Yeni DNS( )

Kod:
Eline sağlık üstad.
@Thanos un gösterdiği yol doğrudur. :)

İçinde TR listeleri de olan birkaç yabancı ve üç Relax Panel.
4 Kullanıcılı da var 2 de 1 de.
Çalışmazsa diğerlerini deneyin. Ben de açılıyor, siz de açılmıyorsa; ISS kaynaklıdır, VPN deneyin.

Kod:

590 check edilmiş Hit.

İçinde Relax da var, Pars da, Nettv de, Ultra'sı da, Yabancısı da; Kafanıza göre seçin alın! :)

Check ederken pazıları tekrar etmiş olabilir, siz ayıklarsınız. Bazı TR İPTV'ler, VPN'siz çalışmayabilir.

Ekli dosyalar

• 590-Thanos.txt.txt
    56.5 KB · Görüntüleme: 116
590 check edilmiş Hit.

İçinde Relax da var, Pars da, Nettv de, Ultra'sı da, Yabancısı da; Kafanıza göre seçin alın! :)

Check ederken pazıları tekrar etmiş olabilir, siz ayıklarsınız. Bazı TR İPTV'ler, VPN'siz çalışmayabilir.
ayıkla pirinçin taşını
içinden çık çıkabilirsin
çarşıdan aldım 1 tane eve geldim bin tane 😂

Panel'in adını unuttum iyi mi?!

He, işte o! O!.. :)

Bu yeni DNS adresi zaten. Bu arada, ben taramadım. Tarayıp, efsane olmak gibi bir niyetim yok. :)
Kod:

[/CODE]

Panel'in adını unuttum iyi mi?!

He, işte o! O!.. :)

Bu yeni DNS adresi zaten. Bu arada, ben taramadım. Tarayıp, efsane olmak gibi bir niyetim yok. :)
Kod:

[/CODE]
Bu paneli beğeniyorum. Ama tarattiramiyorum. Neyle denedim ise blockladi. Nasıl tarattirmam gerekiyor yardımcı olur musun

Geri