Cloudstream 4.5.1

An itibariyle canlı tv eklentisi bende açılmıyor.
Eğer düşüncelerim de bir yanlışlık yoksa kardeşim canlı tv kanal içerikleri hepimizin bildiği kekik m3u dan gelen içerikler di dün kekik m3u yu tarayıcılar da test ettiğim de içerikleri ekrana basıyor du ama hiç bir m3u iptv uygulaması listeyi yükleyemiyor du m3u formatı yapısı bozulmuş gibi geldi bana muhtemelen cloudfstream de canlı tv de bu sebepten çalışmıyor olmalı

Selam,
Cloudstream 4.5.1 yeni versiyonuyla alakalı bilfisi olan arkadaş varmı acaba yükleme yaptım ancak eklenti indiriminde hata veriyor sinema ve dizi platformları sorunlu gibi en sağlıklı nereden indirebilirim.
Hangi repoyu kurdun ? kekikdevam kurmalısın

arkadaşlar cloudstream e yeni katıldım. yabancı spor kanallarını izlemem için mesela TNT sports SKY sports gibi hangi depo yüklenmeli ? teşekkürler

arkadaşlar cloudstream e yeni katıldım. yabancı spor kanallarını izlemem için mesela TNT sports SKY sports gibi hangi depo yüklenmeli ? teşekkürler
kekikdevam deposu içinde vavospor eklentisi işini görür.vpn'siz açılmaz yanlız.Dns adresi girerek kullanıyorum ben vpn e gerek kalmıyo.1.1.1.1 /1.0.0.1 Cloudstream'da vavo eklentisi kasıyo biraz ama kanallar arası geçişler bekletir.

kekikdevam deposu içinde vavospor eklentisi işini görür.vpn'siz açılmaz yanlız.Dns adresi girerek kullanıyorum ben vpn e gerek kalmıyo.1.1.1.1 /1.0.0.1 Cloudstream'da vavo eklentisi kasıyo biraz ama kanallar arası geçişler bekletir.
kekikdevam depo içinde canlıtv, vavospor, iptvsevenler eklentileri bende yüklü olmasına rağmen sadece inatbox ve rectv çıkıyor. diğerleri hiç gözükmemekte. dns yi verdiğiniz dns yaptım. PC de blustacks app player de açıyorum cloudstream i

Selam,
Cloudstream 4.5.1 yeni versiyonuyla alakalı bilfisi olan arkadaş varmı acaba yükleme yaptım ancak eklenti indiriminde hata veriyor sinema ve dizi platformları sorunlu gibi en sağlıklı nereden indirebilirim.
Arkadaşım Driv2den indirme kesinlikle,güncellemede sorun oluyor.Kendi sitesinden indir.Google de cloudstream diye ara ve sonunda ws olan sitede sonlara doğru download apk var tıkla indir.Kur hemen en son sürümü iniyor.Depoyada kekik devam yaz tamamdır.

Geri