Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz 16GB Ram Asus ROG G750-JX maalesef yemedi.İlk açılış GogleTV logosu geliyor açılmaya çalışırken nefesi yetmiyor laptopu kapatıyor :).Çalışmayacaksan çalışma laptopu niye kapatıyorsun :)
3.0 bir USB'ye kurmayı deneyin. BIOS'tan Nvidia ekran kartını devre dışı bırakın.

Çalıştıramayan arkadaşlar, her videoda bunu söylüyorum, @dehakan7 da bir kaç kere tekrarlamış. Bunlar amatör projeler ve her donanım desteklenmiyor. Cihazınızda çalışmıyorsa genellikle yapacak bir şey olmuyor.
Ama farklı geliştiricilerin yaptığı farklı derlemeler var, genelde Bliss OS ya da Chrome OS daha çok cihazla uyumlu oluyor. Kanalda farklı farklı sürümlere ait videolar da var, şu oynatma listesine göz atıp farklı sürümleri de deneyebilirsiniz. Daha da fazlası için videolar gelecek.

Sandisk 16 gb usb 2.0 ile yaptım usbye mbr olarak yükledim tosiba laptop herşey çalıştı ama video oynatmaya çalıştığımda görüntü gelmedi başka bir tosiba labtopta denedim diğer laptop ta yaptığım işlemlere gerek kalmadan direk ana menüye girdim hafızasına aldığı uygulamaları açtı videolar girdiğimde açtı

selam arkadaşlar ben google tv yi usb ye kurdum pc ye yukledikten sonra ana ekranı kaplayacak şekilde ROT YOK yazısı çıktı. yardımcı olurmusunuz

Bunda tek sorun hersey stabil goruntu yok videolarda cozen arkadas varmi bu sorunu?

Benim bu şekilde kaldı açılmadı eksik birşey mi yaptım acaba

Ekli dosyalar

• 17444603522918492471793800349986.jpg
    17444603522918492471793800349986.jpg
    4.3 MB · Görüntüleme: 4
Yeni versiyonu denemek için az önce indirdim.
Önceki versiyonda karşılaştığım sorunlar:

- Amazon Prime çalışmadı. Sertifika gerektiriyor olabilir diye düşündüm
- Mouse düzgün çalışmıyor. Hassaslık çok fazla ve her objeye tıklama yemiyor. Klavye ok tuşları, space ve enter ile tamamlıyorum.
- Klavye ne yaptıysam Türkçe olmadı. Gboard yerine farklı bir klavye indirdim ve Türkçe seçtim. Yine olmadı.
- Harici ekran seçince boot etmiyor. Bir noktadan sonra reset atıyor.

Eski bir model sanırım 2015 ThinkPad X1 Carbon ile test ettim. Çok akıcı çalışıyor gerçekten ama sorunlar çözülene kadar kullanması zor.

Edit: 32GB Olan Data File indirdim. Fat32 ile desteklenmedi. O yüzden NTFS ile tekrar deniyorum.

elinize sağlık ama biz bir türlü beceremedik nerede hata yapıyoruz anlaıyorum olmadı
yinede tşk ler

Data dosyasını klasöre atmadan işlem yapınca gayet hızlı ama data dosyası işin içine girince aşırı yavaş kurulum oluyor ve hatta kilitleniyor :(

Data dosyasını klasöre atmadan işlem yapınca gayet hızlı ama data dosyası işin içine girince aşırı yavaş kurulum oluyor ve hatta kilitleniyor :(
Data dosyası olmadan yaptığın işlemler
kayıt olmuyor
data dosyasıyla yapılan kurulumu bir kere yaptınızmı daha sonraki açılışta
Googletv kurulum ayarları yapmaya gerek kalmıyor yüklediğin uygulamaları ve ayarların hepsi usbde kalıyor hatta kurulum yapmadığın başka bilgisayar
eger uyumlu ise ondada kullana biliyorsun

Data dosyası olmadan yaptığın işlemler
kayıt olmuyor
data dosyasıyla yapılan kurulumu bir kere yaptınızmı daha sonraki açılışta
Googletv kurulum ayarları yapmaya gerek kalmıyor yüklediğin uygulamaları ve ayarların hepsi usbde kalıyor hatta kurulum yapmadığın başka bilgisayar
eger uyumlu ise ondada kullana biliyorsun
Evet biliyorum bu durumu. Data dosyası varken de kilitlenmeden kurulum yapılabilse keşke. Tabii bende böyle oldu bu. Belki sizlerde olmuyordur.

Evet biliyorum bu durumu. Data dosyası varken de kilitlenmeden kurulum yapılabilse keşke. Tabii bende böyle oldu bu. Belki sizlerde olmuyordur.
Bende iki laptop deneme fırsatı buldum
ilkinde çalıştı ama sadece video oynatırken görüntü yoktu
ikincisine taktığımda önceki yaptığım kurum sayesinde hemen kullanmaya başladım sorunsuz tüm uygulamalar çalıştı bu yüzden data dosyası olmadan uygulama pc de çalışsa bile her seferinde kurulum yapmak kullanıcıyı belli bir zaman sonra sıkar

Konuyu görüntüleyenler

Geri