ersin28bursa
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Tsk ederimGüzel olmuş tebrikler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tsk ederimGüzel olmuş tebrikler![]()
Kurduğunuz kalıbı paylaşırsanız forumdaki arkadaşlarda faydalanırBen bunu kurmadim usb ile her pc randiman vermiyor pc seciyor bu
Evet onu tanimiyor malesef bendede var wailes tanimiyor kablolu kullaniyorum mecburenhocam benim masaüstü var usb kablosuz aparatı var. internete bağlanamıyorum.böyle bir sorunun çözümü varmı acaba ?
Bu kalıp TV değil kiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.burdan 13;500 sayili olan andoid indirdim pc ye gore secim yaparsiniz
Eline sağlık @mehmetgryeni güncelleme yayımlandı, o çetrefilli reklam sitesi ile boğuşmak istemeyenlere doğrudan mediafire linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
3.0 bir USB'ye kurmayı deneyin. BIOS'tan Nvidia ekran kartını devre dışı bırakın.Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz 16GB Ram Asus ROG G750-JX maalesef yemedi.İlk açılış GogleTV logosu geliyor açılmaya çalışırken nefesi yetmiyor laptopu kapatıyor.Çalışmayacaksan çalışma laptopu niye kapatıyorsun
![]()
Data dosyası olmadan yaptığın işlemlerData dosyasını klasöre atmadan işlem yapınca gayet hızlı ama data dosyası işin içine girince aşırı yavaş kurulum oluyor ve hatta kilitleniyor![]()
Evet biliyorum bu durumu. Data dosyası varken de kilitlenmeden kurulum yapılabilse keşke. Tabii bende böyle oldu bu. Belki sizlerde olmuyordur.Data dosyası olmadan yaptığın işlemler
kayıt olmuyor
data dosyasıyla yapılan kurulumu bir kere yaptınızmı daha sonraki açılışta
Googletv kurulum ayarları yapmaya gerek kalmıyor yüklediğin uygulamaları ve ayarların hepsi usbde kalıyor hatta kurulum yapmadığın başka bilgisayar
eger uyumlu ise ondada kullana biliyorsun
Bende iki laptop deneme fırsatı buldumEvet biliyorum bu durumu. Data dosyası varken de kilitlenmeden kurulum yapılabilse keşke. Tabii bende böyle oldu bu. Belki sizlerde olmuyordur.