Sinetech Forum uygulaması

nokia6310i

Üye
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Formun ios yada android tarafında bir uygulaması var mı ? Yada yapılacak mı?

Forumumuz için özel yapılmış bir uygulama henüz yok, isterseniz kendim kullanmak için yaptığım uygulamayı siz de kullanabilirsiniz,

Forumumuz için özel yapılmış bir uygulama henüz yok, isterseniz kendim kullanmak için yaptığım uygulamayı siz de kullanabilirsiniz,
Tam bunu paylaşacaktım daha önceki mesajınızdan dolayı. Gerek kalmamış ;))

Tam bunu paylaşacaktım daha önceki mesajınızdan dolayı. Gerek kalmamış ;))
virüslü abi @Adnan K. nın yaptığı uygulama, ben kurdum telefonumda sadece Kocaeli kanalları çıkıyor ve Kocaelispor maçları...

virüslü abi @Adnan K. nın yaptığı uygulama, ben kurdum telefonumda sadece Kocaeli kanalları çıkıyor ve Kocaelispor maçları...
Bu akşam maçımız vardı, ona denk geldin galiba 😀 Ayrıca forum uygulamasında nasıl kanal seyrettin bi açıkla da bilelim 🤣

Ne yani @LAperdesi iftira mı atıyor diyorsunuz? Bence büyük bir skandal!

Bu akşam maçımız vardı, ona denk geldin galiba 😀 Ayrıca forum uygulamasında nasıl kanal seyrettin bi açıkla da bilelim 🤣
işte nasıl bir virüslü uygulama yaptıysan... foruma girmem gerekirken Kocaeli'nden çıktım. 🥴

işte nasıl bir virüslü uygulama yaptıysan... foruma girmem gerekirken Kocaeli'nden çıktım. 🥴
Sen daha dur, benimle uğraşmaya devam edersen nereden çıkarsın, çıkar mısın görürsün 😁

Geri