nokia6310i
Üye
- Konular
- 1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Formun ios yada android tarafında bir uygulaması var mı ? Yada yapılacak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhabalar.Uygulama yok.Yapılacakmı onu Sinetech bilirArkadaşlar herkese iyi forumlar. Formun ios yada android tarafında bir uygulaması var mı ? Yada yapılacak mı?
Eyvallah. Umarım bi uygulaması olur. Çok da güzel olur.Merhabalar.Uygulama yok.Yapılacakmı onu Sinetech bilir
Tam bunu paylaşacaktım daha önceki mesajınızdan dolayı. Gerek kalmamışForumumuz için özel yapılmış bir uygulama henüz yok, isterseniz kendim kullanmak için yaptığım uygulamayı siz de kullanabilirsiniz,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kullanırım emeğinize sağlık teşekkürlerForumumuz için özel yapılmış bir uygulama henüz yok, isterseniz kendim kullanmak için yaptığım uygulamayı siz de kullanabilirsiniz,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu akşam maçımız vardı, ona denk geldin galibavirüslü abi @Adnan K. nın yaptığı uygulama, ben kurdum telefonumda sadece Kocaeli kanalları çıkıyor ve Kocaelispor maçları...
işte nasıl bir virüslü uygulama yaptıysan... foruma girmem gerekirken Kocaeli'nden çıktım.Bu akşam maçımız vardı, ona denk geldin galibaAyrıca forum uygulamasında nasıl kanal seyrettin bi açıkla da bilelim
![]()
Sen daha dur, benimle uğraşmaya devam edersen nereden çıkarsın, çıkar mısın görürsünişte nasıl bir virüslü uygulama yaptıysan... foruma girmem gerekirken Kocaeli'nden çıktım.![]()
Hay hay...Sen daha dur, benimle uğraşmaya devam edersen nereden çıkarsın, çıkar mısın görürsün![]()
https://forum.sinetech.tr/konu/sinemobil-ve-cloudcontents-app.4747/Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Formun ios yada android tarafında bir uygulaması var mı ? Yada yapılacak mı?