Kanser Haftası

fener09

Paylaşımcı
Konular
11
Biraz geç oldu ama 1-7 Nisan Kanser haftası münasebetiyle Tüm kanseli hastalarımıza şifalar diliyorum
Ayrıca kendimde bir senedir Akciğer kanseri tedavisi görüyorum kendimin ve benim gibi olan arkadaşlarda varsa tecrübe etdikleri tedavi yöntemlerini buradan paylaşmak için konuyu açmak istedim ne kadarda teknoloji alakalı formda olsa burası bir aile olgusuyla bazı şeylerin buradan paylaşılmasında ve bu konun açılmasında sakınca olmuyacağını düişünüyorum.
Eğer yönetici arkadaşlar konun burada yeri olmadığ kanısınıda bulunurlarsada saygı duyarım.

Acılar paylaşıldıkca azalır.....

Hem sana, hem de bütün hastalara şifa diliyorum.
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. 🙏

İnşallah 'ALLAH' sifanızı verir ve atlatırsınız bu durumu , 2010 da annem kanser olana kadar filmler de olur sanardım . Moralinizi hiç bozmayın eminim geçer bu günler .

Saygılarımla.

Biraz geç oldu ama 1-7 Nisan Kanser haftası münasebetiyle Tüm kanseli hastalarımıza şifalar diliyorum
Ayrıca kendimde bir senedir Akciğer kanseri tedavisi görüyorum kendimin ve benim gibi olan arkadaşlarda varsa tecrübe etdikleri tedavi yöntemlerini buradan paylaşmak için konuyu açmak istedim ne kadarda teknoloji alakalı formda olsa burası bir aile olgusuyla bazı şeylerin buradan paylaşılmasında ve bu konun açılmasında sakınca olmuyacağını düişünüyorum.
Eğer yönetici arkadaşlar konun burada yeri olmadığ kanısınıda bulunurlarsada saygı duyarım.

Konuyu açmanızda tabii ki sakınca yok ve çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Hassas bir konu olduğu için uyarı vermiyorum ama bir yandan da forum düzenini korumak zorundayız. Tek kelimeli ya da kısa ve açıklayıcı olmayan başlık kullanmak forumumuzda yasak, lütfen başlığı düzenleyiniz.

Tekrardan bu illet hastalıkla mücadele eden herkese Allah'tan şifa dilerim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. 1 hafta öncede babama kanser teşhisi konuldu. Gerçekten zor bir süreç. Buradan bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Acil şifalar hocam, akıllı ilaç teklif edildi mi?

Bizim de tanıdığımız bir kişi akıllı ilaç kullandı, şifa ile taburcu oldu, köyde çapa yapıyor, 60 küsür yaşında

Allah şifa versin sizinle birlikte bu illetle mücadele eden herkese inşallah.

Zerdeçal öneririm balın üzerine dökerek hersabah tüketin lütfen ve kayısı çekirdeği çok olmamak kaydıyla günde bir avuç yeterli.
Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız şart.

Allah şifa versin sizinle birlikte bu illetle mücadele eden herkese inşallah.

Zerdeçal öneririm balın üzerine dökerek hersabah tüketin lütfen ve kayısı çekirdeği çok olmamak kaydıyla günde bir avuç yeterli.
Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız şart.
Eşek sütü kullandım kemoterapi esnasında çiğden içiyorsunuz ılık suda bekleterek kesinlikle kanatma olmadan

Şimdiden gelmiş geçmiş olsun size, tüm hastalara şifa dilerim.. 🙏

Rabbim sen ve tüm hastalara tez zamanda acil şifalar versin inşallah aminnn 🤲

Rabbim sana ve tüm kanser hastalarına şifa versin inşallah

Geri