Yardım SSIPTV Üzerinde Oynatılabilen Uyumlu m3u arıyorum.

cafcuf1968

Üye
Konular
1
Kısa / Tek Kelime Başlık Kullanımı Yasaktır!
Arkadaşlar elinde ssiptv de oynata bileçeğim m3u varmıdır acaba(ulusal belğesel olabilir)

Son düzenleme:
Kısa / Tek kelime başlık kullanımı yasaktır. Lütfen konu başlığınızı düzenleyiniz.

İlginç bir konu başlığı ve ilginç bir soru 🤔
Neyin m3u sunu istiyorsun herhangi bir video veya film m3u su mu? yoksa kanal listesi olan m3u anlayamadım 🤔
M3u formatında oynatabilecegin bir sürü şey var ne lazım 🤔😂

İlginç bir konu başlığı ve ilginç bir soru 🤔
Neyin m3u sunu istiyorsun herhangi bir video veya film m3u su mu? yoksa kanal listesi olan m3u anlayamadım 🤔
M3u formatında oynatabilecegin bir sürü şey var ne lazım 🤔😂
şifreli şifresiz ulusal kanallar film belgesel olabilir teş.ederim

Sana ait olan listenin belgesel -western-türkfilmi kısmı bahsettiği uygulamada çalışıyor
bende zaten bu kategorileri ssiptvde izleyebilsinler diye ekledim.gittiği yere kadar gider.elimde olan birşey değil.ben sadece düzenleyerek paylaşmaya çalışıyorum. @cafcuf1968 belgesel spor ulusal gibi araştırmada onun için sordum.

ssiptv vod kısmı çok kötü durdurma ileri geri sarma yapamıyosun uzaktan yayın gönderip izlemek için kullanılabilir tek.
Yaplıyor diye biliyorum, zamanında arkadaş için denedim de.

VOD'u'' Videolarım'' kısmına eklemen lazım; Playlist kısmına değil,
Playlist kısmına eklediğinde; Videoları'' Canlı akış'' gibi algılayıp; İleri/geri-sarma kısmını devre dışı bırakıyor.

Ssiptv kullanırken eger ses var görüntü yok sorunu yaşadıgın için bu konuyu açtıysan m3u uzantılarını m3u8 olarak deiştirirsen bütün m3u ları açabilirsin ssiptv codec olarak çok eski bir sürüm oldugu için bu sorun yaşanıyor dedigim gibi m3u olan uzantıyı m3u8 yaparsan bütün paylaşılan linkler sorunsuz olarak cihazında çalışacak

Ssiptv kullanırken eger ses var görüntü yok sorunu yaşadıgın için bu konuyu açtıysan m3u uzantılarını m3u8 olarak deiştirirsen bütün m3u ları açabilirsin ssiptv codec olarak çok eski bir sürüm oldugu için bu sorun yaşanıyor dedigim gibi m3u olan uzantıyı m3u8 yaparsan bütün paylaşılan linkler sorunsuz olarak cihazında çalışacak
Bendede 1 dk da bir siyah ekran takılma oluyor o nasıl geçer ssiptv icin

Yaplıyor diye biliyorum, zamanında arkadaş için denedim de.

VOD'u'' Videolarım'' kısmına eklemen lazım; Playlist kısmına değil,
Playlist kısmına eklediğinde; Videoları'' Canlı akış'' gibi algılayıp; İleri/geri-sarma kısmını devre dışı bırakıyor.
bunu bilmiyordum bak teşekkürler

Geri