kenan0303
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Merhaba arkadaşlar formu çok seviyorum ve beğenerek kullanıyorum. Ama şöyle bir durum var bazı paylaşılan sözlerin cümlelerin ya da uygulamaların ne işe yaradığını bile bilmiyorum mesela vado ya da m3u ile M3u8 arasındaki farkı bilmiyorum. Hani derler ya plaza dili var adam bişey anlatır ama plazada yaşamıyorsan konuştuğundan birşey anlamazsın. Sinetechi kuran abi bıkmadan usanmadan her defasında ne kadar herşeyi güzel anlatıyor ayrıntılı ve ne işe yaradığını belkide bu yüzden binlerce kişiye ulaştı. Söylediğiniz yada yoruma açtıığınız uygulamamın ne işe yaradığını ve nasıl kulllanılacağını paylaşan kişide anlatsa belki daha çok kişiye ulaşacağız. Bazı arkadaşlarım var sadece m3u listesi için giriyor diyorum ki forumda işine yarayacak çok uygulama yada bilgi var diyorum onlarda bana haklısın ama biz bişey anlamıyoruz konuşulanlardan çok yabancı geliyor bize diyorlar. Ben mesela televizoyu burada öğrendim benim için bile kurmak yüklemek zor oldu. Yani diyeceğim şu arkadaşlar adam sadece 3310 nokia telefonu biliyor ama siz eline iphone 16 veriyorsunuz adam kullanmayı bilmedikten sonra içindeki uygulaların ne işe yaradığını bilmedikten sonra o telefonun onun için ne önemi olabilir ki. Bunlar şikayet değil sadece bir sitem. Yine de bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum emeği olan herkese...