M3u linki oluşturma

miskiab34

Üye
Konular
3
Merhabalar canlı tv kanalları için iptv listesi oluşturmaya başladım. Şimdide listeye beğendim izlemek istediğim filmleri eklemek istiyorum. Sorum şu mesela herhangi bir film sitesindeki bir filmin m3u8 linkini nasıl bulabilirim, yada o linki m3u8 e nasıl çevirebilirim

Eğer kaynak okumayı pek bilmiyorsanız;

Bilgisayardan Chrome ile m3u8 sniffer eklentisini Chrome mağazasından kurabilirsiniz. Açtığınız videoların linkleri üstte görünür.

Telefondan almak isterseniz m3u8 capturer uygulamasını kullanabilirsiniz.

Eğer kaynak okumayı pek bilmiyorsanız;

Bilgisayardan Chrome ile m3u8 sniffer eklentisini Chrome mağazasından kurabilirsiniz. Açtığınız videoların linkleri üstte görünür.

Telefondan almak isterseniz m3u8 capturer uygulamasını kullanabilirsiniz.
öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Sniffer eklentisi ile denedim, internetten açtığım herhangi bir canlı yayın/tv lerin m3u8 linkini veriyor. Aynı şekilde de kaynak okumayıda açtım içerisinde M3u8 diye arattırdığımda linki buldum.
Ama YouTube olsun farklı bir film sitesi olsun m3u linki alamadım.

Sniffer eklentisi ile denedim, internetten açtığım herhangi bir canlı yayın/tv lerin m3u8 linkini veriyor. Aynı şekilde de kaynak okumayıda açtım içerisinde M3u8 diye arattırdığımda linki buldum.
Acaba film sitelerinden de bu şekilde mi alınıyor yada başka bir yöntem var mıdır

YouTube için m3u8 bulamazsınız. Çeviren eklenti ve uygulamalar olabiliyor ama YouTube sürekli olarak değişime gidince de o m3u8 bağlantıları çalışmaz hale gelebiliyor.

Bir çok film sitesi de içerikleri farklı şekilde ekleyebiliyor alınmasın diye. Sizin yapmanız gereken video açıkken geliştirici seçeneklerinden Network alanına girip akışı takip etmek ve video dosyasını bulmak. Bir çok zaman ekstra header gereksinimi olabilir ama içerikler için referrer veya user agent gibi.

Geri