İnat tv reklamsız modu varmı?

wexaking

Üye
Konular
18
Son sürümün reklamsız modu varmı?

dns ile reklamı engelleniyor 94.140.14.14 - 94.140.15.15 adguard dns deneyebilirsin

Cloudstream yükle hem rec tv hem inat tv vedaha bircok film ve dizi siteleride mevcut bir cok aradıgınız şeyi bir arada bulabilirsiniz.iyi eglenceler.tabiki reklamsız.
Kardeşim bende yükledim şöyle bir problem oluyor inat bölümüne girmiyor sebebini anlayamadım Tarayıcıda ac veya Yeniden bağlan diyor sizde de oluyor mu Recde de aynı problem bendeki uygulamada var bu yoksa yaşayan var mı? Varsa da nasıl düzelterim yardımcı olabilecek var mı

Herkesin kendi görüşü ama bu tip uygulamaların sürekliliği için (abartılmadıkça) uygulamayı yapanlara bir nebze destek olmak için 1-2 reklam izlenmesinin bir sakıncasını görmüyorum.

Kardeşim bende yükledim şöyle bir problem oluyor inat bölümüne girmiyor sebebini anlayamadım Tarayıcıda ac veya Yeniden bağlan diyor sizde de oluyor mu Recde de aynı problem bendeki uygulamada var bu yoksa yaşayan var mı? Varsa da nasıl düzelterim yardımcı olabilecek var mı
Ben rec ve inatda sorun yaşamıyorum.sizde neden böyle sorun oluyor bilemiyorum.üzgünüm yardımcı olamadığım için.bol şanslar

Herkesin kendi görüşü ama bu tip uygulamaların sürekliliği için (abartılmadıkça) uygulamayı yapanlara bir nebze destek olmak için 1-2 reklam izlenmesinin bir sakıncasını görmüyorum.
inat fazla reklam çıkarıyor ama

Geri