👏Patron'a ozel tesekkur👏

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Patron'a nikstream vavoo ve patron vavoo m3u icin ozellikle tesekkur etmek istiyorum. Bu forumdan sagladigim iki fayda sadece bunlar. Eger bu iki destek olmasaydi ben de bu forumda bu seviyede destek saglamazdim. Benim sagladigim destek sadece kendi capimda yanlis anlasilmasin, ne destek sagladin diyenler olabilir. Alanindaki tek forum olan bu forumda patron gibi arkadaslarin cogalmasini isterim. Latte Abi patron seviyesine yakinda gelecek gibi.

Sonradan edit: birde decsan'ın spoofdpi'ını kullanıyorum

Son düzenleme:
Hangi konular bunlar

Teşekkür ederim hocam gün geçtikçe ailemiz büyüyor umarım bizlerden daha bilgili ve bizlerden daha iyileri de aramıza katılır ve her türlü bilgiye rahatça ulaşıp herkese faydamız dokunur: :)

Patron'a nikstream vavoo ve patron vavoo m3u icin ozellikle tesekkur etmek istiyorum. Bu forumdan sagladigim iki fayda sadece bunlar. Eger bu iki destek olmasaydi ben de bu forumda bu seviyede destek saglamazdim. Benim sagladigim destek sadece kendi capimda yanlis anlasilmasin, ne destek sagladin diyenler olabilir. Alanindaki tek forum olan bu forumda patron gibi arkadaslarin cogalmasini isterim. Latte Abi patron seviyesine yakinda gelecek gibi.
Kardeşim yanlış anlama da sürekli benzer mesajlarını görüyorum, "mecburen bu forumdayım", "sağladığım faydalar sadece bunlar" gibi. Çok da mecbur değilsin bu forumda olmaya, bilgiyi başka yerde arayabilirsin, seni zorlamayalım.

Birine teşekkür edeceksin, onda bile foruma çamur atmadan geçemiyorsun. Seni çok rahatsız etmeyelim, 2 gün banlayalım, sonrasında tekrar bakarız.

Konuyu görüntüleyenler

Geri