Öneri 'App Manager' Sistem-Uygulama-Yönetim (All In One)

tekkan

Paylaşımcı
Konular
54
Arkadaşlar Selamlar

Tv box
cihazlarımda severek kullandığım yetenekli bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum , İsmi ''App Manager''
Uygulama sistem ve sistem uygulamaları üzerinde erişiminizi kolaylaştırmaktadır .(sistem uygulamarını kaldırma/dondurma vs.)
Daha bir sürü kullanışlı özellikleri vardır, kurcalayarak öğrenebilirsiniz çünkü anlatması çok uzun..

Uygulamayı indirip kurmadan önce (Geliştirici seçeneklerinden , usb hata ayıklama ) açık olduğundan emin olalım değilse aktif edelim.
Uygulamayı kurduktan sonra ilk açılışta sizden bir takım izinler isteyecektir (Kullanım erişimi,Bu bilgisayar da her zaman izin ver) gibi. Bunları işaretleyerek onay verelim.

Resimlerde google play hizmetleri sadece 'örnek' verilmek için kullanılmıştır siz sakın silmeyin!!
Kaldırdığınız, dondurduğunuz her ne olursa olsun tekrar aynı yerden aktif hale getirebilirsiniz.
Temizleyiciye tıklarsanız size silmemeniz gereken kritik sistem bileşeni,uygulama vs.. orada gösterecektir.
(bkz) Resim 6-7

Resimler:

1-
Screenshot 20250401 114631

2-
Screenshot 20250401 114657

3-
Screenshot 20250401 114713

4-
Screenshot 20250401 114742

5-
Screenshot 20250401 114829

6-
Screenshot 20250401 114924

7-
Screenshot 20250401 114945

8-
Screenshot 20250401 115034

Son düzenleme:
Teşekkürler, yükledim.
Hocam, arka plandaki açık uygulamaları kapatacak bir uygulama biliyor musunuz? Kumandadaki program tuşuna kazara elim değerse bu arka plan uygulamalarına geçiyor box. Bir kaç uygulama denedim, Sisteminizdeki uygulama ile çakışıyor diyor, sanırım google ın kendi uygulaması ile

Son düzenleme:
Eğer olmazsa >'aptoide' den 'ram calc' diye aratın onu bir deneyin ..

birde olur veya olmaz cihazınızın marka modeli ile buraya görüş bildirirseniz faydalı olur.

Güzel uygulama ama bende dreamstar nova var USB hata ayıklamayı acınca USB girişlerinden biri devre dışı kalıyor o yüzden acamıyorum

Güzel uygulama ama bende dreamstar nova var USB hata ayıklamayı acınca USB girişlerinden biri devre dışı kalıyor o yüzden acamıyorum
Usb hata ayıklamanın hemen altında 'Usb host' var onu aktif edin usb girişleri çalışacaktır.

birde olur veya olmaz cihazınızın marka modeli ile buraya görüş bildirirseniz faydalı olur.
Next stick 4k hocam, cleanup apkları çakışma hatası nedenyle yüklenemiyor dedi, şimdi yeni verdiğinizi bir deneyeyim

Avast, rectv nin herhangi bir versiyonunu indirirken tehlikeli bile demiyor, direkt siliyor ama bu uygulamaya sesini çıkarmadı

Teşekkürler hocam, işimi gördü

Emeğinize sağlık.

Geri