Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Buna katılmamak mümkün değil. Hem lig'in kalitesi artar hemde seyir zevki yükselir. Aksi taktirde durum ortada ne seyir var ne keyif var.İki takımın da yeri Süper Lig. İstanbul'un bütün ilçelerinin (3 büyükler dışındakileri kastediyorum) Süper Lig'de olmasındansa şehir takımlarını görmek isterim şahsen.
Bursaspor
Hangi konuda planlıyız ki? Çok zor değil ama kısa vadede yapılabileceğini de birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sanmıyorum.Benim bu baslikta demek istedigim aslinda kisi sayisindan ziyade plansiz stad yapilmasi ve sinetech reis'in dedigi gibi buyuk sehirlerin takimlarinin superlig'de olmasi zorunlulugu. Bursa mutlaka olmali izmir ve ankaradan ikiser takim olmali
hahaha çok komik şakacı şey seniSinetech, gerçekten de böyle mi demiş; '' sinetech reis'in dedigi gibi buyuk sehirlerin takimlarinin superlig'de olmasi zorunlulugu''
Bir daha okuyabilir misin?![]()
Ben de seninle aynı şeyi düşünüyordum; Kalp kalbe karşıymış.hahaha çok komik şakacı şey seni
hahaha yine espri yaptı şakacıBen de seninle aynı şeyi düşünüyordum; Kalp kalbe karşıymış.
Asıl sen bu kadar komik olma cesaretini kimden alıyorsun?![]()