1.lig'de bu olursa superlig'de stad yetmez acilen stad buyutulmeli

İki takımın da yeri Süper Lig. İstanbul'un bütün ilçelerinin (3 büyükler dışındakileri kastediyorum) Süper Lig'de olmasındansa şehir takımlarını görmek isterim şahsen.

Kardeş Kocelispora başarılar.Bizde amatör ligde 31 bine yakın rekoru yeniledik.
Umuyoruz ki, Koceelispor,Bursaspor,Eskişehirspor hak ettiği evlerine en kısa sürede dönecek deplasman nedir İstanbul takımlarına yaşatacağız..Süper dedikleri ligde görüşmek üzere.Sevgiler...

İki takımın da yeri Süper Lig. İstanbul'un bütün ilçelerinin (3 büyükler dışındakileri kastediyorum) Süper Lig'de olmasındansa şehir takımlarını görmek isterim şahsen.
Buna katılmamak mümkün değil. Hem lig'in kalitesi artar hemde seyir zevki yükselir. Aksi taktirde durum ortada ne seyir var ne keyif var.

Misafir takım seyircilerine stad dışından parke taşı atarlar, bizzat yaşanılmış, şahit olunmuştur.

Bursaspor
Ankaragücü
Eskişehir
Sakarya
Kocaeli
Trabzon
Karşıyaka
Göztepe
Mersin i.y.
Adanaspor
Adana demir
Balıkesir
Akhisar
Karagümrük
Gebze
Sarıyer
Rize
Samsun
30 senedir maçlara giderim
25 senedir deplasmanlara
Sorsalar bana
Hayalimdeki süper lig bu derdim arkadaşlar..
Her türlü Meşale serbest kareografi serbest deplasman vs aman allahım bütün tribünler alev alev...

1 karyaka

16 Mayıs 1981'de 2.lig'de oynanan 80.000 kişinin izlediği, "Dünya Rekoru" kırılan ve Guinness rekorlar kitabına giren Karşıyaka - Göztepe maçı

Bu rekor daha kırılamadı

Son düzenleme:
Benim bu baslikta demek istedigim aslinda kisi sayisindan ziyade plansiz stad yapilmasi ve sinetech reis'in dedigi gibi buyuk sehirlerin takimlarinin superlig'de olmasi zorunlulugu. Bursa mutlaka olmali izmir ve ankaradan ikiser takim olmali

Son düzenleme:
Benim bu baslikta demek istedigim aslinda kisi sayisindan ziyade plansiz stad yapilmasi ve sinetech reis'in dedigi gibi buyuk sehirlerin takimlarinin superlig'de olmasi zorunlulugu. Bursa mutlaka olmali izmir ve ankaradan ikiser takim olmali
Hangi konuda planlıyız ki? Çok zor değil ama kısa vadede yapılabileceğini de birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sanmıyorum.
  • Yeni statlar, takımın seyirci potansiyeli ve şehirle olan entegrasyonu dikkate alınarak inşa edilmelidir.
  • Ulaşım ve altyapı planlaması yapılırken statların konumu doğru belirlenmelidir.
  • Var olan statların modernize edilmesi, gereksiz yıkım ve yeniden yapım yerine daha ekonomik bir seçenek olarak değerlendirilmelidir.
  • Yerel halkın ve taraftar gruplarının görüşleri dikkate alınarak, projeler daha şeffaf bir şekilde yürütülmelidir.
Kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması ve şehirlerin daha yaşanabilir hale gelmesi için planlı ve ihtiyaca uygun projeler hayata geçirilmelidir, ama hem... neyse siyasete bulaşacağız gerisini tahmin edersiniz klasik iktidar ~ muhalefet karın ağrıları...

Sinetech, gerçekten de böyle mi demiş; '' sinetech reis'in dedigi gibi buyuk sehirlerin takimlarinin superlig'de olmasi zorunlulugu''
Bir daha okuyabilir misin? :)

bu tablo futbol için önemli

Ekli dosyalar

• e96be63a-31bc-4134-845d-6465b06c04ae_iller sıralamasık.jpg
    e96be63a-31bc-4134-845d-6465b06c04ae_iller sıralamasık.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 9

Geri