Yardım Modem Satın alma tavsiyesi 2025

emreli01

Üye
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

-TP Link VR400

- TP Link VR600

- TP-Link Archer VX1800v

- Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)

Bu dört modelden hangisini almak mantıklı Vx1800v de wifi6 teknolojisi var diye biliyorum sizlerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
bir de buna bakın isterseniz. Ben bir yıldır bunu kullanıyorum. Oldukça memnunum. Tp link bu modemlerin yanında fasarya. kendine özel işletim sistemi var ve sürekli güncelleniyor. Kapsama alanı da oldukça geniş. Alırken kodunun 2112 olmasına dikkat edin.

Teşekkürler cevap için hocam bahsettiğiniz modem wi-fi 6 ve fiber destekliyor mu

Tp link almayın pkts hatası çok veriyor ben kullanıyorum memnun değilim keenetic alacam bende yakın zamanda en kötüsü de olsa keenetic kullanın adamlar ayda ya da 2 ayda bi güncelleme gönderiyor

Tp link almayın pkts hatası çok veriyor ben kullanıyorum memnun değilim keenetic alacam bende yakın zamanda en kötüsü de olsa keenetic kullanın adamlar ayda ya da 2 ayda bi güncelleme gönderiyor
Evet Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112) model mantıklı geldi fakat yarın bir gün fiber geldiği taktirde bu modemi kullanamayacakmiyım

5 yıldır Keenetic extra dsl 2111 kullanıyorum. Çook memnunum. 2112 da wifi 5 var. Wifi 6 için diğer modellerine bakabilirsin
Wifi 6 almaya değer mi sizce ve benim evde fiber yok şuan fakat ilerleyen zamanlarda alt yapı geldiğinde bu ürün kullanamayacaksam bu fiyatalara çıkmak mantıklı gelmedi siz ne dersiniz hocam. Benim amacım Mağdem modem Alacam wifi 6 da olsun ve fiber de desteklediğinde uzun süre kullanayım amacım

Wifi 6 almaya değer mi sizce ve benim evde fiber yok şuan fakat ilerleyen zamanlarda alt yapı geldiğinde bu ürün kullanamayacaksam bu fiyatalara çıkmak mantıklı gelmedi siz ne dersiniz hocam. Benim amacım Mağdem modem Alacam wifi 6 da olsun ve fiber de desteklediğinde uzun süre kullanayım amacım
Fiber gelmese bile wifi 6 almak yine de mantıklı hocam teknoloji gelişiyor her geçen gün wifi 6 alabilirsiniz daha iyi olur

TTNet varken aynı sorunu defalarca yaşadım, umarım modem değişince sorun çözülür

Keenetic 3610 yeni çıkan 3811 gibi modelleri var wifi6 inceleme şansınız olursa özellikle 3811 konusunda veriler iyi.
usb ye takılacak hdd vs. ile içinde ki uygulama ile torrent film dizi müzik indirmesi-vpn-dns vs. daha birçok uygulama ve teknik destek vs.
Telegram keenetic türkiye bulursanız oradan daha net bilgiler ve satıcısına ulaşabilirsiniz. KemalY adı

Evet Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112) model mantıklı geldi fakat yarın bir gün fiber geldiği taktirde bu modemi kullanamayacakmiyım
Hocam ileride fibere geçme olasılığınız varsa Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610 modeli derim. Ben geçmem derseniz Extra DSL işinizi görür de artar. Ben bu fiyatlarla bir daha fiber falan görebileceğimi sanmıyorum zira.

Yeni modem almadan önce modem arayüzünden güncelleme varsa yapmayı, resetlemeyi ve WiFi ayarlarınızı kontrol etmeyi deneyebilirsiniz

Yeni modem almadan önce modem arayüzünden güncelleme varsa yapmayı, resetlemeyi ve WiFi ayarlarınızı kontrol etmeyi deneyebilirsiniz
Hocam TTNet i aradığımda da wi-fi şifresini değiştirmemi önerdiler değiştirdim sonuç yine aynı bu modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve yaklaşık 8 saat 10 saat 12 saat veya biraz daha fazla sürede tekrarlıyor bu sorunu Asus modem arayüzünden yapabileceğim veya tavsiye edeceğiniz bir değişiklik var mı diye sorduğumda hiçbir şey demediler modemi komple resetleyip baştan kurulum yaptım aynı sorun yine oldu tüm ışıklar yanmasına rağmen wifi ışığı yanmasına rağmen internet yine kesiliyor ve belirtmek istediğin bir durum var bu sorunun yaşadığımda TTNET'e de söyledim hız testi yaptığımda download hızım 0.20 0.11 gibi hız değerini gösteriyor uplight hızına geçtiğinde normal 11 MB hız alıyorum zaten ud light'ta onu normal şekilde veriyor sizce sorun nedir

Hocam ileride fibere geçme olasılığınız varsa Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610 modeli derim. Ben geçmem derseniz Extra DSL işinizi görür de artar. Ben bu fiyatlarla bir daha fiber falan görebileceğimi sanmıyorum zira.

1000003159

Bu ikisi arasındaki fark nedir hocam

Hocam sağdaki router galiba çünkü soru cevap kısmında sorulmuş

1000003167

Keenetic alda modeli önemli değil,en alt modelden en üst modele devamlı güncel yazılım veriyor.Bence bir keenetic var birde diğerleri.

Hocam TTNet i aradığımda da wi-fi şifresini değiştirmemi önerdiler değiştirdim sonuç yine aynı bu modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve yaklaşık 8 saat 10 saat 12 saat veya biraz daha fazla sürede tekrarlıyor bu sorunu Asus modem arayüzünden yapabileceğim veya tavsiye edeceğiniz bir değişiklik var mı diye sorduğumda hiçbir şey demediler modemi komple resetleyip baştan kurulum yaptım aynı sorun yine oldu tüm ışıklar yanmasına rağmen wifi ışığı yanmasına rağmen internet yine kesiliyor ve belirtmek istediğin bir durum var bu sorunun yaşadığımda TTNET'e de söyledim hız testi yaptığımda download hızım 0.20 0.11 gibi hız değerini gösteriyor uplight hızına geçtiğinde normal 11 MB hız alıyorum zaten ud light'ta onu normal şekilde veriyor sizce sorun nedir
Tüm cihazlarda aynı sorun mu oluyor. Wifiye bağlı tüm cihazları kapatın. Hatta şifre değiştirerek çıkış yaptığınızdan emin olun. Farklı cihazlardan giriş yaparak deneyin. Belki mobil cihaz kaynaklıdır. Daha önce deneyimledim bunu

Evdeki tüm telefonlarda kesiliyor hocam internet TV mobil hepsi o esnada hız testi yapınca download hızı 0.20 upload hızı her zaman ki gibi 11 mgbt geliyor ilginç şekilde

Ekli dosyayı görüntüle 6144

Bu ikisi arasındaki fark nedir hocam
Keenetic müşteri hizmetlerini almadan önce arayın. Baktığınız bazı modeller sadece sinyal genişletici olabilir. Siz aradığınız özellikleri söyleyin onlar modem olarak hangileri ise onu tavsiye ederler. Daha sonra o modeli internetten aratarak en uygun fiyatlı siteden alırsınız.

Geri