Öneri 06.04.2025 PAZAR MAÇLARI TARAYICI YAYINI OLARAK İZLEMEK İÇİN

Bu siteye ulaşılamıyor​

Bağlantı sıfırlandı.

Aşağıdakileri deneyin:
ERR_CONNECTION_RESET

HEPSİNİ DENEDİM HİÇ BİRİ AÇILMIYOR BU UYARIYI VERİYOR
Cihazınızin internete bağlı olduğundan emin olun bazı sitelerin adresleri sürekli değişiyor bu yüzden açılmaz hata verir.
Diğerleri açık şuan ekran görüntüsü gönderemeyecegim vaktim yok şuan
Diğer siteleri deneyin açılmıyor ise VPN bağlantısı kurmanız gerekiyor TURKCELL VODAFONE TÜRKTELEKOM da açılmaya bilir engelli olabilir. Bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim çoğu siteler çalışıyor 2 site hariç domain adresi değişti.

Site Linkleri güncellenmiştir.
Güncelleme Tarihi: 16.03.2025 PAZAR 18:30

Siteler bana ait değildir. Lütfen reklam engelleyici kullanarak giriş yapın

1) Görüntü kalitesi gayet yeterli Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
2) Görüntü kalitesi gayet yeterli
3) Görüntü kalitesi 1080 P yayın Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
4) burası donma kasma yapmaz
5) burası donma yapabilir alternatif diğer kanallardan devam edin
6) reklam engelleyici kullanın görüntü kalitesi 1080 P yayın
7) bu siteye girdiğinizde bein sports 1 kanalı seçmeniz gerekiyor ve biraz bekleyin yayın açılıyor.
5)http://roadsports.rf.gd/?i=3 burası donma yapabilir alternatif diğer kanallardan devam edin domain adresi değişti yeni domain adresi : güncellerseniz sevinirim ( )

Linkler güncellenmiştir arkadaşlar.
Konuyu yüksetme yapamadığım için güncel bilgi ve içeriklere ulaşmanız zor olabilir arkadaşlar bilginiz olsun.

Şu iddia vs çıktıktan sonra, milli maç dahil tek maç izlemedim

Güncelleme Tarihi: 29.03.2025 CUMARTESİ 20:47

1)
2) Görüntü kalitesi gayet yeterli Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
3) Görüntü kalitesi gayet yeterli
4) Görüntü kalitesi 1080 P yayın Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
5) burası donma kasma yapmaz
6) burası donma yapabilir alternatif diğer kanallardan devam edin
7) reklam engelleyici kullanın görüntü kalitesi 1080 P yayın
8) bu siteye girdiğinizde bein sports 1 kanalı seçmeniz gerekiyor ve biraz bekleyin yayın açılıyor.
GÜNCEL GİRİŞ ADRESİ :

1)
2) Görüntü kalitesi gayet yeterli Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
4) Görüntü kalitesi 1080 P yayın Bu sitenin adresi sürekli değişiyor VPN kullanarak güncel adrese ulaşabilirsiniz sonra VPN kapatabilirsiniz
8) bu siteye girdiğinizde bein sports 1 kanalı seçmeniz gerekiyor ve biraz bekleyin yayın açılıyor.
bosport key istiyor ?

1)
Cloudstream de eklenmeli

bosport key istiyor ?
Siteye girdiğin zaman en altta şöyle bir yazı var. "/key yaz 24 saatlik keyini al" bastığın zaman otomatik olarak telegram botuna yönlendiriyor 24 saat kullanımlık şifre veriyor. Biraz uğraştırıcı bir sistem forum da bir arkadaşın maç izleme sitesiydi sanırım öyle hatırlıyorum kullanmak istemiyorsanız alternatif bol yani

key almanıza gerek yok sistem açığı mevcuttur. bağlantısından giriş yaparsanız direk key sayfasına gitmeden otomatik sisteme giriş yapabilirsiniz.

Geri