Mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar

furik49

Üye
Konular
5
Tv box icin cihazda mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar nelerdir,
-Cloudstream
-Tivimate
-Televizo
-Projectivy launcher
-smarttube
-seyirturk
Gerisi icin varsa guzel uygulamalariniz kutuphanelerimizi genislestiriz

Tv box icin cihazda mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar nelerdir,
-Cloudstream
-Tivimate
-Televizo
-Projectivy launcher
-smarttube
-seyirturk
Gerisi icin varsa guzel uygulamalariniz kutuphanelerimizi genislestiriz
iyi güzelde uygulamalar bunları nereden nasıl bulup nasıl yükleme yapacağız bunlar nerede bulunur

ben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Ekli dosyayı görüntüle 06.JPG

Ekli dosyalar

• 02.JPG
    8.8 MB · Görüntüleme: 163
  • 01.JPG
    9.5 MB · Görüntüleme: 128
  • 02.JPG
    8.8 MB · Görüntüleme: 89
  • 04.JPG
    9.9 MB · Görüntüleme: 77
  • 06.JPG
    10.9 MB · Görüntüleme: 84
kodi, plex, bunlar güzel ama zahmetli uygulamalar hocam ya. Ben bir süre kullanmayınca unutuyordum, en son bıraktım

1)Cloudstream streamplay huhu vavoo
2)televizo mod patron ispanyol vavoo
Gerisi teferruat(y kusagiyim yanlis yazmis olabilirim)

ben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Ekli dosyayı görüntüle 6078
Eski bir kodi kullancisiyim cloudstream baya ust versiyonu

VLC player benim vazgeçilmezim oldu pc den açtığım yayını tv ye yansıabiliyorum ekstra bir program kullanmadan

Geri