Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bulunduğun ülkede Sony ,Samsung ,LG ,TCL,Philips var Ama internette Herkes Tcl markasını övüyor Özellik bakımından daha üstün vede daha uygun fiyat olmasından dolayı sanirim.Tv almak için nvidia vs. bahsetmişsiniz. 4K ULTRA HD-HDR10+DOLBY VİSİON GÖRÜNTÜ, DOLBY ATMOS -DOLBY DPLUS-DTS-DTSX GİBİ SES FORMATLARINI destekleyen bir tv olması, yukarıda bahsedilen türde film, dizi vs. ses sistemi-soundbar ekiple herşeyi daha güzel daha keyifli ve sinemada gibi izlersiniz. Burada da; OLED-QLED-MİNİLED gibi seçenekler çıkar, SONY TR den çekildi ama bulunduğunuz ülke de varsa sağlamdır, LG OLED de iyidir panel olarak EVO paneli tercihdir. TCL de yukarıda ki özelliklerin hepsi olmasına rağmen; TR için sıkıntılar çok olmuştur ama sıkıntı olmama durumu olan teknolojik ürün yoktur, bazı durumlarda çekinmeden karar almak gerekir.
Bu marka bulunduğun yerde yok Türk markalari yok Yanlış anlamayın ama olsada almam bir agzin yandı birdaha aslaal sana hem ucuz hem büyük 254 ekran 100 inç 85.000 TL. 4k qled
Ekli dosyayı görüntüle 5973
Peki sizin onerebileceginiz çok uçuk kaçın oollmayan yukarda saydiginiz özellikleri olan TV modeli onerebilirmisiniz bütçem 100 bin TL şeklinde ( arkadaşlar yanlış anlaşılmasın 100 bin TL türk parasi olarak yaziyorum Euro olarak hesapliyorum bütçemi )Tv almak için nvidia vs. bahsetmişsiniz. 4K ULTRA HD-HDR10+DOLBY VİSİON GÖRÜNTÜ, DOLBY ATMOS -DOLBY DPLUS-DTS-DTSX GİBİ SES FORMATLARINI destekleyen bir tv olması, yukarıda bahsedilen türde film, dizi vs. ses sistemi-soundbar ekiple herşeyi daha güzel daha keyifli ve sinemada gibi izlersiniz. Burada da; OLED-QLED-MİNİLED gibi seçenekler çıkar, SONY TR den çekildi ama bulunduğunuz ülke de varsa sağlamdır, LG OLED de iyidir panel olarak EVO paneli tercihdir. TCL de yukarıda ki özelliklerin hepsi olmasına rağmen; TR için sıkıntılar çok olmuştur ama sıkıntı olmama durumu olan teknolojik ürün yoktur, bazı durumlarda çekinmeden karar almak gerekir.
Tv ihtiyacım yok ama kitap gibi yazmışsın yineEstağfirullah hiç bir yanlış ya da kırıcı bir ifadeniz yok. Sadece Türkiye'de deyince ben çıkarımlar yaparak izah etmeye çalıştım.
Haklısınız ayrıca tecrübeniz inç olarak ifade edilenin santimetre olarak cevap bulmasıysa eğer.
Şimdi şöyle söylersem daha iyi ve doğru olabilir; alacağınız televizyonun büyük bir televizyon olması yanı sıra akıllı bir televizyon olması ve yineleyerek söylüyorum Google TV olması iyi olacaktır. Elinizde eğer box cihaz da alacaksanız her zaman hazırda bir ve fazlalık yaratmayan bir android sistem olacak çünkü.
Nvidia Shield Pro ise bir çok yabancı forumda sürekli tekrar edilerek tavsiye edidiği için can sıkan bir cihaz olarak görünse de sürekli tavsiye edilmesi beğenilmesi ve özelliklerinden kaynaklı mutlaka. Yani antipati besleyecek bir durum olmasına yol açan özelliklerinin de iyi olmasından dolayı dile getirilmesi olsa gerek diye düşünüyorum.
Türkiye'den sipariş verip mi alacaksanız bu arada televizyonu? Eğer öyle ise bilindik ve güvenilir firmalardan almanızı tavsiye ederim fakat biliyorsunuzdur ki bir çok firma kendi marka bilinirliğinden dolayı farklı fiyatlara sunabiliyorlar ürünlerini.
Fakat oradan alacaksanız (televizyon konusunda TCL'in çok iyi olduğunu biliyorum fakat telefon konusunda benim nazarımda sınıfta kalan bir firma) TCL güzel bir seçim olacaktır. Sanırım söylediğiniz fiyatlarda kur olarak çevirerek oradaki fiyatlara göre bize söylediğiniz bir rakam. Yine de buradaki vergi sistemini düşünürseniz pek fiyat vermemelisiniz denklik zor olacağı için
Çok uzattım ama toparlamam gerekirse; 75-85 inch bir TCL televizyon eğer doğru seçim olursa yüksek çözünürlük ve renk kalitesi seçimiyle, alacağınız box cihazının da desteğiyle ve kendi üzerindeki Google TV özelliğiyle sizi memnun edecektir.
Yine de aynı özelliklerdeki televizyonları farklı markalarla kıyaslama şansınız varsa eğer mağazalarda, gördüğünüz anda karar vermenizde daha çok etkili olacaktır. Birebir görüp almak, renklerin ve kalitenin size vereceği haz karar vermenizi kolaylaştırır.
iphone Al herkez merakli
ama sorgularım
elin amerikası
elin avrupası mallarına toplumca cok merakımiz var
amerika ve avrupa bize dostmudur
biz gercekten büyük devlet büyük millet olacaksak
önce arastırırım TÜRK MALI benim işimi görecek mal (TV) varsa onu alirim
Hep ihracat ithalatta acık veriyoruz devlet tek basınamı 80 000 000 bırliktemi kapatırız
ama yinede sen en iyisini bilirsin
bir kusur islediysek bu ramazan ı serifte affola
LG OLED C1 55 Kullanıyorum 3 yıl oldu yanma vs. yok son derece sağlıklı kullanıyorum(ŞİMDİLİK) daha önceki msj da yazdığım görüntü ve ses formatlarını destekleyen LG ve TCL donanımsal olarak daha fulldur ama TCL TR gerek incelemeleri gerekse arıza vs. geri dönüşleri diğer markalara(LG SAMSUNG) nazaran aşırı çok. Danimarka için bilgiler sizin elinizde araştırıp bakarsınız. OLED EVO panel G serisi olabilir ya da SAMSUNG NEO QLED 8K olabilir. Bahsettiğim gibi; tv yayını değilde; vod-strem film-dizi IPTV gibi yayınları izleyen biri iseniz nvidia shield 2019 pro android box-zidoo z9xpro-zidoo z9x8K gibi son derece güçlü ve tv donanımında ki herşeyi sonuna kadar kullandıran medya player kullanabilirsiniz, soundbar vs. ile ben yoksa diye bunları yazıyorum. Nedeni? öyle kalite bir tv alacaksanız sadece tv yayını izlemek ve tvnin kendi dahili ses donanımından izlemek yeterliden de ötedir. Örnek: topgun maveric filmi DOLBY HDR 10+ DOLBY VİSİON-TRUEHD DOLBY ATMOS olarak 100 GB kayıpsız görüntü ve ses formatlı filmi medya player desteği ve soundbarla izlediğiniz zaman; sinema evinizde, koltuğunuzda olur.Peki sizin onerebileceginiz çok uçuk kaçın oollmayan yukarda saydiginiz özellikleri olan TV modeli onerebilirmisiniz bütçem 100 bin TL şeklinde ( arkadaşlar yanlış anlaşılmasın 100 bin TL türk parasi olarak yaziyorum Euro olarak hesapliyorum bütçemi )