Öneri 🍿 CENGİZHAN1453 m3u 🍿

• Konbuyu başlatan CENGİZ HAN
  • Başlangıç tarihi
Televizo sana zahmet cnntürk haberglobal habeetürk tv100 ekol tv sözcü a haber halktv tgrt haber - kanal7 atv show tv star now beyaz tv gibi kanalların oldugu hiç patlamayan 7/24 stabil m3u yaparsan tinyurl link halinde güzel olur
Usta dediğim gibi boş vakitlerimde uğraşıyorum ve o kadar kolay ve çabuk bitecek birşey değil
Hiç patlamasın diye birşey yok çünkü illaki bi zaman zonra kanal yayın linkleri kullanılmaz hale geliyor 7/24 aktif ve stabil kalması ise bana bağlı olacak sürekli güncel tutarak ki bunun için vakit gerekiyor ama elimden geleni yapacağım 🤝

Usta dediğim gibi boş vakitlerimde uğraşıyorum ve o kadar kolay ve çabuk bitecek birşey değil
Hiç patlamasın diye birşey yok çünkü illaki bi zaman zonra kanal yayın linkleri kullanılmaz hale geliyor 7/24 aktif ve stabil kalması ise bana bağlı olacak sürekli güncel tutarak ki bunun için vakit gerekiyor ama elimden geleni yapacağım 🤝
Tabiki müsait oldukça eline emeğine sağlık cok kanal istemedim ondan türk ulusal kanallar yetiyor foruma, kullandıgım cihaz mibox4k stick

Öyle şu bu yetiyor diye bir şey yok "foruma". Kişisel isteklerinizi her liste hazırlıyorum diyene empoze etmeye gerek yok.

@CENGİZ HAN bol şans.

Benim tek tavsiyem kendi başınıza ne yapabiliyorsanız yapmanız. Sorumluluk almaya kalkarsanız işiniz zor. Kaldı ki sağdan soldan bulunan size ait olmayanları topluyorsanız alacak bir sorumluluk da olmaz.

Kolay gelsin.

Öncelikle görüşlerin için teşekkürler
Dediğine katılıyorum sorumluluk almak sıkıntı çıkarabilir ama ben sorumluluk almak yerine isteyenlerin ricası ile kullanabileceği içerikleri eklemeye çalışıyorum her istenileni değil gerekeni eklemeyi... kendimi de düşünmeliyim çünkü yapamayınca karşıdakilerin vereceği tepkiyi de az çok tahmin ediyorum vaat veriyorsun yapacağım edeceğim diyorsun yapamıyorsun derler buraya kadar her şey tamam
Neden derleme list yapıyorum çünkü bazı listelerde çalışmayan içerikler diğer listelerde çalışmıyor kimisi VPN gerektirirken kimisi vpn'siz çalışıyor bu sebeple stabil bir içeriği olan list yapmaya çalışıyorum
Ki buna rağmen gerçekten zaman ve çaba gerektiriyor...

Son dediğinizi de anlamış değilim sağdan soldan derleme olan bir listenin zararı olacağını mı söylüyorsunuz ☄️
@Latte liste hazırlamamın bir diğer sebebi de foruma benim de bir katkımın dokunmasını istemem herkes bir şeyler yapıyor bir şeyler için çabalayanlar var çorbada benim de tuzum olsun istedim bilmem kötü mü yaptım
Teşekkürler 💢
Bir şeyler yapıp katkıda bulunmayı istemek fevkalade güzel bir düşünce. Ben buna karşı bir şey yazmamıştım aslında.

Öncelikle birilerinden liste veya yardım beklemeyin. Forumdan veya dışarıdan bağlantılar bulmaya çalışın paylaşılanlar arasından. Süreklilik teşkil ederse bizler de eksikleri kapatmaya çalışırız diğer büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize yaptığımız gibi.

İşin doğrusu şu ki forumda sadece ulusal veya yerel televizyon kanallarını kullanmak isteyen parmakla sayılabilecek kadar az kişi var fakat her bir liste konusu veya haberinde içinde diğer kanallar olmasın istiyorlar. Çünkü öyle olursa tabiri caizse o listeler çabuk patlayacak diye düşünüyorlar.
Benim oradaki cümlem her iki durum içindi. Kişiye özel bir liste hazırlamıyorsunuz neticede fakat kişiselleştirmeye çalışıyorlar ve bu hoş bir durum değil.

Maalesef genel olarak bulduğuyla yetinmeyi pek beceremeyen bir çoğunluk var. Hem ücretsiz olsun, hem benim yerime başkası yapsın, hem sürekli güncel tutulsun vb.

Sorumluluktan kastım da bu durumlar içindi. Yani 1000 kanal ekleseniz içinden sadece bir veya bir iki tanesi sorun yaşasa aynı kanal için her gün konuya gelip "Bu çalışmıyor" düzeltir misin diyenler olacak. Üstelik televizyonu açtığında ya da basit bir masaüstü antenle kullandığında bile izlenebilen kanallar için. Siz de yine sağdan soldan bulmaya çalışacaksınız memnun etmek için eğer bu sorumluluğu alırsanız.

Özetlemem gerekirse özgün bir şey yapmıyorsanız sorumluluk almak pek doğru değil. Binlerce liste paylaşılırken adaletli olanlar her birini tek tek kontol edip kendisi için uygun olanı bulmaya çalışırken maalesef bazılarımız bir iki tanesini deneyip çalıştırmayı başaramayınca kendisi yerine başkası yapsın istiyor. Bu sözüm elbette hiç bir şekilde anlamayan, ne yaparsa yapsın anlaması zor olan veya yaşı/sağlık durumları gibi nedenlerden dolayı şahsa özel durumlar gibi zorluk çekebilenlere değil. Yani genelleme yapmıyorum ama şu anki duruma göre yaklaşık 12 bin kullanıcılı forumda 5/10 kişi böyle davrandığında bütün forum konuları sallanıyor içerikleri kötü/hatalı/işe yaramaz ya da içeriği sağlayanlar beceremiyor ya da yanlış yönlendiriyor diye.

Hepinize selamlar arkadaşlar bir M3U listesi yapmaya karar verdim tabii biraz derleme toplama olacak ama işin sonunda vpn'siz ve çalışan bir şey olacak ilk başta dosya şeklinde hazırlayacağım sonrasında herkesin kullanabileceği URL haline getirmeye de çalışacağım bunun için sizin de yardımlarınıza ihtiyacım var elinizde çalışan vpn'siz kanalların m3u url'leri varsa benimle paylaşırsanız bunu dosyama ekleyeceğim şimdiden destekleriniz için teşekkürler buraya ufak bir demo ekleyeceğim test etmeniz için elimden geldiğince boş zamanlarımda düzenleyeceğim teşekkürler...

Edit
Bunu ücret karşılığında yapmıyorum isteseydim link kısaltarak üç beş kuruş kazanabilirdim kimseyi link geçmek ile uğraştırmak istemedim bu yüzden lütfen şahsi isteklerde bulunmayın yani şöyle şu olmasa iyi olur şu kanal silinsin şu kanal çalışmıyor bunu herkes için yapıyorum özellikle de ilk başta kendi kullanımım için zaten bir sorun görürsem kendim düzeltmeye çalışacağım...
👊👉Güncellenmiş yeni dosya konu başlığında mevcuttur indirebilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hepinize selamlar arkadaşlar bir M3U listesi yapmaya karar verdim tabii biraz derleme toplama olacak ama işin sonunda vpn'siz ve çalışan bir şey olacak ilk başta dosya şeklinde hazırlayacağım sonrasında herkesin kullanabileceği URL haline getirmeye de çalışacağım bunun için sizin de yardımlarınıza ihtiyacım var elinizde çalışan vpn'siz kanalların m3u url'leri varsa benimle paylaşırsanız bunu dosyama ekleyeceğim şimdiden destekleriniz için teşekkürler buraya ufak bir demo ekleyeceğim test etmeniz için elimden geldiğince boş zamanlarımda düzenleyeceğim teşekkürler...

Edit
Bunu ücret karşılığında yapmıyorum isteseydim link kısaltarak üç beş kuruş kazanabilirdim kimseyi link geçmek ile uğraştırmak istemedim bu yüzden lütfen şahsi isteklerde bulunmayın yani şöyle şu olmasa iyi olur şu kanal silinsin şu kanal çalışmıyor bunu herkes için yapıyorum özellikle de ilk başta kendi kullanımım için zaten bir sorun görürsem kendim düzeltmeye çalışacağım...
elinize sağlık güzel bir çalışma

Edit
Takipteyim , kolaylıklar dilerim.

Biraz daha stabilize edilmiş sürümü drive'a ekledim çalışmayan kanallar olursa 30 saniye bekleyin (unutmayın hala betada) eğer hala çalışmamaya devam ediyorsa bana bildirebilirsiniz dosya m3u klasöründe yer alıyor keyifli seyirler...

Unutmayın ki liste düzenlemek yeni link eklemek bayağı zaman alıyor ki zaten boş zamanım olduğu için uğraşıyorum en basiti bugün birçok kanal yanlışlıkla silindiği için tek tek eklemek zorunda kaldım

Herkese teşekkürler keyifli seyirler 🤝

eline saglik.

liste cogalacak mi? spor ve haber kategorisi ozellikle.
simdilerde kendi capimda boykottayim, o nedenle haber kanallarini szc, halk ve tele1'i de ekleyerek genisletebilirsen makbule gecer.

tesekkur ederim.

URL olarak isteyen çok arkadaş olmuştu onlar için dosyanın URL versiyonunu buraya ekledim
linki kopyalayıp player'a yapıştırarak kullanabilirsiniz keyifli seyirler...

!!! (Linke tıklamayın basılı tutup kopyalayın tıklarsanız da sorun yok sizi drive'a atar dosya olarak indirirsiniz)

Spor kanallarını geçici olarak kaldırdım tekrardan eklenecek 👋

Geri