Öneri 🍿 CENGİZHAN1453 m3u 🍿

• Konbuyu başlatan CENGİZ HAN
  • Başlangıç tarihi
C

CENGİZ HAN

✨Dosyamız gelişmeye ve büyümeye devam ediyor takipte kalın devamı gelecek...

DAHA TEST SÜRECİNDEYİM LÜTFEN OKUMADAN YORUM YAPMAYIN (KANAL NİYE AZ GİBİSİNDEN)

🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

alsana-kelo%C4%9Flan.gif

URL👇

GİTHUB
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/cengizhan1453/trchannels1453/refs/heads/main/cengizhan_1453.m3u

TİNYURL
Kod:
https://tinyurl.com/cengizhan1453m3u

BİTLY
Kod:
https://bit.ly/cengizhan1453m3u
alsana-kelo%C4%9Flan.gif

🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

Moderatör tarafında düzenlendi:
İçinde illaki çok düşük bir ihtimal çalışmayan kanallar olabilir çünkü demo daha test sürecindeyim ayrıca eksik kanallar da var bunun sebebi vpn'siz ve full çalışan kanalları bulmak biraz zor dediğim gibi sizin desteğinizle bunları halledeceğim

Hepinize selamlar arkadaşlar bir M3U listesi yapmaya karar verdim tabii biraz derleme toplama olacak ama işin sonunda vpn'siz ve çalışan bir şey olacak ilk başta dosya şeklinde hazırlayacağım sonrasında herkesin kullanabileceği URL haline getirmeye de çalışacağım bunun için sizin de yardımlarınıza ihtiyacım var elinizde çalışan vpn'siz kanalların m3u url'leri varsa benimle paylaşırsanız bunu dosyama ekleyeceğim şimdiden destekleriniz için teşekkürler buraya ufak bir demo ekleyeceğim test etmeniz için elimden geldiğince boş zamanlarımda düzenleyeceğim teşekkürler...
Burada gördüğüm kadarıyla bu işlerin piri çok sabırsız la bekliyor olacağız

eline saglık kaynak ihtiyacın olursa bu listedende yararlanabılırsın

Emeklerinize sağlık şimdiden , rica etsem Kemal Sunal, Şener Şen , Zeki Metin gibi ustalarında filmlerinin yayınladığı kanallarıda ekleyebilir misiniz?

Son olarak listede görmek istediğiniz kanalları bana yazarsanız eklemeye çalışacağım (birçok eksik kanal var demo olduğu için) 🔍
Bence yerel ve ulusal olmamalı benim tercihim maç kanları sinema kanalları ve belgesel daha ağırlıklı olmalı diğer kanallara zaten her türlü bulunuyor TV de

Bence yerel ve ulusal olmamalı benim tercihim maç kanları sinema kanalları ve belgesel daha ağırlıklı olmalı diğer kanallara zaten her türlü bulunuyor TV de
Aslında söylediğin mantıklı fakat herkesin işine yarayacak bir dosya yapmaya çalıştığım için mix liste olacak

Dediğin şekilde sadece spor kanallarının olduğu bir listeyi de ilerleyen zamanda hazırlarım daha doğrusu hazırlamaya çalışırım görüşlerin için teşekkürler

simdi ben bi apk yapmak istiyorum kendime linkleri koyabilecegim apk yapma oneririmisiniz basit sadece link koyabilecegim

Ustad cnntürk haberglobal stabil çalısıyor mu çünkü suan 2 kanalda tüm uygulamlar ve m3u larda donuyor

Tam tersi belgesel sinema olmamaı evimizde uysu alıcısı yol yerel kanallar ulusal ve haber kanalları dona dona izliyoruz m3ulardab

CNN Türk listeye koyduğumu hatırlamıyorum fakat haber global stabil çalışıyor hangi player kullanıyorsunuz
Televizo sana zahmet cnntürk haberglobal habeetürk tv100 ekol tv sözcü a haber halktv tgrt haber - kanal7 atv show tv star now beyaz tv gibi kanalların oldugu hiç patlamayan 7/24 stabil m3u yaparsan tinyurl link halinde güzel olur

Geri