Öneri AYA TV APK ANDROİD YENİ UYGULAMA TANITIMI

brahim1546

Üye
Konular
4
Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Sizlere güzel bir android uygulama tanıtacağım uygulama bana ait değildir. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Stabil olarak çalışıyor.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK: Modlu bir uygulama olduğu için cihazlarınızda kurulum yapmadan önce lütfen virüs taraması yaparak kurulum yapın aksi takdirde tüm sorumluluk size aittir.

KULLANIMI: "Resimde gördüğünüz mavi daire içine aldığım kısımlar türk kullanıcılarını ilgilendiren kısım Türk mor paket, ulusal, haber vb. kanallar mevcuttur." Kullanım arayüzü basit kullanışlıdır.

MOR PAKET HAKKINDA: DONMA KASMA YAYIN GECİKME OLABİLİR İP TV LİNKİ EKLİYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA

YAYINLARDA AÇILMAMA SORUNU: İnternet servis sağlayıcılari engellemiş olabilir. VPN kurup öyle deneyin yayınlar aktif olarak çalışmaktadır.

Mi Box cihazlarda çalışmaktadır.
Kumanda desteği var.

Yardım ve desteği için @Latte abime buradan teşekkür ederim.

Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.😊🙋

DRİVE ZİP İNDİRME LİNKİ
DİREKT İNDİRME LİNKİ IMG 20250323 075734IMG 20250323 145707IMG 20250323 145635Screenshot 2025 03 23 14 52 55 048 comliveayatvpro

Son düzenleme:
Hacı kumanda desteği var mı
Türkçe konuşuyorum mi box cihazım yok kumanda desteği olup olmadığını bilmiyorum.
Android cihazda kurdum çalışıyor o kadar daha detaylı bilgiye sahip değilim.
Siz kullanıcı yorumlarınızı eklerseniz deneyerek insanlarada faydalı olursunuz.

Sizin denemeniz gerekiyor.

tesekkurler.
box'ta kumanda destegi ile calisiyor.
cricfy'in benzeri ama iki uc gomlek ustu.

Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Sizlere güzel bir android uygulama tanıtacağım uygulama bana ait değildir. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Stabil olarak çalışıyor.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK: Modlu bir uygulama olduğu için cihazlarınızda kurulum yapmadan önce lütfen virüs taraması yaparak kurulum yapın aksi takdirde tüm sorumluluk size aittir.

KULLANIMI: "Resimde gördüğünüz mavi daire içine aldığım kısımlar türk kullanıcılarını ilgilendiren kısım Türk mor paket, ulusal, haber vb. kanallar mevcuttur." Kullanım arayüzü basit kullanışlıdır.

MOR PAKET HAKKINDA: DONMA KASMA YAYIN GECİKME OLABİLİR İP TV LİNKİ EKLİYORLAR ANLADIĞIM KADARIYLA

YAYINLARDA AÇILMAMA SORUNU: İnternet servis sağlayıcılari engellemiş olabilir. VPN kurup öyle deneyin yayınlar aktif olarak çalışmaktadır.

Mi Box cihazlarda çalışmaktadır.
Kumanda desteği var.

Yardım ve desteği için @Latte abime buradan teşekkür ederim.

Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.😊🙋

DRİVE ZİP İNDİRME LİNKİ
DİREKT İNDİRME LİNKİ Ekli dosyayı görüntüle 5936Ekli dosyayı görüntüle 5939Ekli dosyayı görüntüle 5940Ekli dosyayı görüntüle 5941
Sadece bu uygulamada mor paket mi var

Sadece bu uygulamada mor paket mi var
Yabancı kanallar var genelde spor ağırlıklı olarak. Türkçe sadece 4 adet mor kanal var. Arapça ve birkaç ülkenin sinema veya çocuk kanallarından da var.

Uygulama 1 yıldır yüklü benim android boxta. Apk'yı muhtemelen Kuzey Afrikalılar yapmış Arapça ve Fransızca içerik fazla. Reklamsız, güzel, seri bir uygulama. Kumanda desteği var. Çok izlediğim kanallardan fav listesi yaptım ordan izliyorum. Cricfy'dan iyi olduğuna katılmıyorum. Maç yayınları için cricfy daha iyi, daha fazla alternatif link sunuyor.

Geri