Beğenmenize sevindim. Programı forumda paylasinca o kadar anlamlı öneriler geldi ki ben program bitti derken daha yarısı bitmemiş. Bir çok guncelleme yapmam lazimmis. Ama cidden güzel guncellemeler gelecek. Sonrasında hemen ios için baslayacagim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Beğenmenize sevindim, favori durumu kanala yaklasik 3 sn basılı tutunca kalp yanip sönüyor. Sabitlenince favori ekleme yapılmış oluyor. Mibox da sorun yaratmadi bana ama bu konuyu başka arkadaşlar da belirti. Bu nedenle yeni bir tasarim hazırlıyorum. Öneriniz için teşekkürler.Çok beğendiğim uygulamanız da TV box ta fovari kanalları seçip işaretlemek eziyet. Tablette rahat. İlgilenmeniz dileğiyle.
İnce düşünceniz için çok teşekkür ederimArkadaşlar program güzel ve arkadaş emek veriyor insanların taleplerine önem verip uğraşıyor lütfen en azından google play üzerinden puan verin ve yorum yazın .Umarım İos ve bilgisayar için de biran önce kullanıma sunulur![]()
Servis ayarları/servis ekle/servis adı yaz kısmına vavoo.to i, oha.to,kool.to,huhu.to gibi servis adları yazman yeterli ilk mesajdaki bilgi ve uyarılara dikkatücretli kanalları da ekler misin
Önerilen vpn ile bendede açmadı yalnız panda ile özellikle vavoo.to içerikleri neredeyse tamamı açtı. Bilginizehaklısın dostum, bende de açmadı kanalı şuan. octohide vpn de ayarlar / bağlantı kontorlü / vpn ayarı bölümünden wireguard'ı seçtim ve dns bölümünü de otomatikte bırakıp romanya'ya bağlandım ve sorunsuz açtı. Dener misin, bakalım sizde çözüm olacak mı?
Farklı vpn leri denedim, onlarda da belli başlı sıkıntılar var. Ülke şuan yangın yeri, bazı şeyleri kısıtlıyor olabilirler galiba.
O kadar kişide sorunsuz çalışırken neden sizde çalışmıyor? Sorun olabilir, durumu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırlar. Biraz daha sakin bir üslup rica ederiz.Kanallar çalışmıyor TV ye indirdim . Berbat ötesi zahmete yazık
teşekkür ederim Modaratör'ümO kadar kişide sorunsuz çalışırken neden sizde çalışmıyor? Sorun olabilir, durumu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırlar. Biraz daha sakin ir üslup rica ederiz.
Hangi yayin bu?
Güneş Tv / vavoo.to / bein sports 8k feedHangi yayin bu?