---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

Beğenmenize sevindim. Programı forumda paylasinca o kadar anlamlı öneriler geldi ki ben program bitti derken daha yarısı bitmemiş. Bir çok guncelleme yapmam lazimmis. Ama cidden güzel guncellemeler gelecek. Sonrasında hemen ios için baslayacagim.

Çok beğendiğim uygulamanız da TV box ta fovari kanalları seçip işaretlemek eziyet. Tablette rahat. İlgilenmeniz dileğiyle.

Çok beğendiğim uygulamanız da TV box ta fovari kanalları seçip işaretlemek eziyet. Tablette rahat. İlgilenmeniz dileğiyle.
Beğenmenize sevindim, favori durumu kanala yaklasik 3 sn basılı tutunca kalp yanip sönüyor. Sabitlenince favori ekleme yapılmış oluyor. Mibox da sorun yaratmadi bana ama bu konuyu başka arkadaşlar da belirti. Bu nedenle yeni bir tasarim hazırlıyorum. Öneriniz için teşekkürler.

Arkadaşlar program güzel ve arkadaş emek veriyor insanların taleplerine önem verip uğraşıyor lütfen en azından google play üzerinden puan verin ve yorum yazın .Umarım İos ve bilgisayar için de biran önce kullanıma sunulur 🙏

Arkadaşlar program güzel ve arkadaş emek veriyor insanların taleplerine önem verip uğraşıyor lütfen en azından google play üzerinden puan verin ve yorum yazın .Umarım İos ve bilgisayar için de biran önce kullanıma sunulur 🙏
İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim 🙏

Güzel uygulama TV listesi biraz daha geliştirebilinir mesela ulusal haber Spor diye gruplar yapılabilinir ayrıca TV'ye girildiğinde başka kanala geçmek için geri gelmeden diğer kanalllara geçiş olablir

ücretli kanalları da ekler misin
Servis ayarları/servis ekle/servis adı yaz kısmına vavoo.to i, oha.to,kool.to,huhu.to gibi servis adları yazman yeterli ilk mesajdaki bilgi ve uyarılara dikkat 🙂

Bu arada vavoo.to i, oha.to,kool.to,huhu.to gibi başka servis isimleri nereden bulunur bilenler paylaşırsa memnun olurum

Son düzenleme:
haklısın dostum, bende de açmadı kanalı şuan. octohide vpn de ayarlar / bağlantı kontorlü / vpn ayarı bölümünden wireguard'ı seçtim ve dns bölümünü de otomatikte bırakıp romanya'ya bağlandım ve sorunsuz açtı. Dener misin, bakalım sizde çözüm olacak mı?

Farklı vpn leri denedim, onlarda da belli başlı sıkıntılar var. Ülke şuan yangın yeri, bazı şeyleri kısıtlıyor olabilirler galiba.
Önerilen vpn ile bendede açmadı yalnız panda ile özellikle vavoo.to içerikleri neredeyse tamamı açtı. Bilginize

Kanallar çalışmıyor TV ye indirdim . Berbat ötesi zahmete yazık
O kadar kişide sorunsuz çalışırken neden sizde çalışmıyor? Sorun olabilir, durumu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırlar. Biraz daha sakin bir üslup rica ederiz.

Son düzenleme:
O kadar kişide sorunsuz çalışırken neden sizde çalışmıyor? Sorun olabilir, durumu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırlar. Biraz daha sakin ir üslup rica ederiz.
teşekkür ederim Modaratör'üm :) üslup modumuzu düşürmez, sağolsun çoğu kullanıcı hem teşvik edici hemde gelişim için doğru eleştirel yaklaşımda.

Değerli forum takipçileri, dün Sinetech tarafından youtube tanıtımı yapıldı uygulamamın.

Bunun şerefine şuan bitmekte olan güncellemeleri sizlere sıralamak istiyorum.

1- kanal taşıma
2- spor / haber vb filtreler
3- radio bölümü
4- Bluetooth veya ses tuşları ile radio değişimi
5- Ekran kilitli iken radio çalmaya devam etmesi
6- google cast özelliği
7-kanal izlerken kanal listesi görüp değiştirebilme
8- Tv modunda favori ekleme özelliğinin değişimi. ( şuan kanala uzun ok basımı ile ekleme çıkarma yapılıyo)
9-Tr ulusal kanalların linkleri uzaktan kontrol edilir olacak ve anlık müdahale edilecek
10- At yarışı takibi ve TJK kanalının eklenmesi sağlanacak
11- sadece 1 reklam gösterimi ve sonrasında reklamsız kullanım yapılacak ( şuan 5 kanal gösterimine 1 reklam gösteriliyor)

Uygulama Google Playde yayında bilgiliniz gibi. Bu akşam Derbi saatinde Güneş Tv de olalım :)

Kırıcı olmaya gerek yok her şeyden önce emeğe saygı.

Elinizze sağlık değişik birşey olmuş.herkese iyi bayramlar.

Son düzenleme:
Güneş tv süper bir uygulama, o kadar duzenli ki söylenecek söz bulamıyorum
Bir tek sorun belgeseller de donma oluyor. İnanıyorum ki düzelecektir

Ben huhu eklentisini eklemeye çalıştım yasal uyarıdır yazısı geldi bir kaç defa denedim ama olmadı neden??? Yani kabul etmedi yasal uyarıdan dolayı

Geri