Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box

a.hakan.c

Üye
Konular
5
merhaba arkadaşlar,

Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box hakkında bilgisi olan var mı? tavsiye edilir mi? market dışı uygulamaları kabul ediyor mu? bu cihazda 4 gb ram olduğundan donma, kasma gibi olumsuzlukların olmadığı söyleniyor. geçiş hızı da gayet iyiymiş. kullanan varsa lütfen yorumlarını yazsın ve en uygun nereden alabiliriz?

Ben kullanıyorum tavsiye ederim şu ana kadar her hangi bir kasma ve donma yaşamadım
Market dışı uygulamalar eğer tv destekli ise sorunsuzca yükleniyor.

Cihazı ben de kullanıyorum.
Kesinlikle olur..
Ve cihazimda market dışı aklına gelebilecek her şeyde mevcut.

standart kullanıcıysan oyun için almıyosan bilindik uygulamalar zaten 2 gb ram olan tüm standart cihazlar da aynı verimi verir bir cihaz değerlendirirken tv internet hızın uygulama düzgün çalışıyor mu o an için sorunu var mı hepsi birlikte değerlendirilmeli ve sonuçta cihaz bu aynı da olsa herkes de aynı çalışmıyabilir 2 gb standart bir cihazım var 1 senedir kastıgını görmedim lisanslı gayet akıcı olarak kullanıyorum tavsiyem cihazı neden aldıgın ve ona göre seçmen standar kullanıcysan standar bılındık bir cihaz al geç gerisi bütçen ile alakalı en guzelini de alsan açıcagın uygulamalar belliyse fark etmez en basiti şöyle düşün uygulama bellli bişeyi veriyor zaten herkese sen ne alırsan al mal belli :)

bende bunu almıştım apk ler çok geç yükleniyordu düzelmedi iade etmiştim daha sonra güncellemelerle düzeltmişler..ben o ara Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD almıştım çok memnunum kumandasıda rakamlı işe yarıyor rakamlar kanal değiştirirken çok da hızlı .arada 500 tl fark var incele istersen onuda.

Cihazı ben de kullanıyorum.
Kesinlikle olur..
Ve cihazimda market dışı aklına gelebilecek her şeyde mevcut.
teşekkür ederim
bende bunu almıştım apk ler çok geç yükleniyordu düzelmedi iade etmiştim daha sonra güncellemelerle düzeltmişler..ben o ara Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD almıştım çok memnunum kumandasıda rakamlı işe yarıyor rakamlar kanal değiştirirken çok da hızlı .arada 500 tl fark var incele istersen onuda.
teşekkür ederim. inceleyeceğim

Önemli değil. Yukarda bir arkadaş 2gb ram yeterli demiş kendi fikridir saygı duyarım ama bana göre 2 gb 3-4 sene önce alınan cihazlarda mantıklıydı yeni alınan bir cihazda 4gb hatta mümkünse daha fazla ram tercih edilmesi uzun vadede daha mantıklı geliyor.

Ben bu cihazı alırken çok araştırdım soruşturdum öyle aldım alırken 4 şeye dikkat ettim
1- Usb 3.0 olması (Çoğu cihaz halen 2.0 bağlantısı kullanıyor bazılarında usb bile yok)
2-Kablolu bağlantısı ve Lan 1000 olması (Bazıları 100 destekliyor Tv Box alırken buna dikkat edin)
3-Güncelleme desteği
4- Son olarak uydu bağlantısı

Next 4k box aldım.yag gibi kayıyor mübarek

Önemli değil. Yukarda bir arkadaş 2gb ram yeterli demiş kendi fikridir saygı duyarım ama bana göre 2 gb 3-4 sene önce alınan cihazlarda mantıklıydı yeni alınan bir cihazda 4gb hatta mümkünse daha fazla ram tercih edilmesi uzun vadede daha mantıklı geliyor.

Ben bu cihazı alırken çok araştırdım soruşturdum öyle aldım alırken 4 şeye dikkat ettim
1- Usb 3.0 olması (Çoğu cihaz halen 2.0 bağlantısı kullanıyor bazılarında usb bile yok)
2-Kablolu bağlantısı ve Lan 1000 olması (Bazıları 100 destekliyor Tv Box alırken buna dikkat edin)
3-Güncelleme desteği
4- Son olarak uydu bağlantısı
benim söylediğim çok net aslında standart kullanıcı belli başlı popüler uygulamalar bunlar 5 sene sonra da 10 sene sonrada 8gb depo 2gb ram a35 gibi bir işlemci yeterli ben lisanslı cihaz tercih ederim google arayüzü olan garantisi de olsun isterim her ihtimale karşı şimdi maddeler ile alakalı fikrimi söyliyim

1- usb çoğu cihaz da var hani bir mouse fılan kablolu baglarsan lazım olur hafıza yine bence standart kullanıcı için her türlü yeterli cihazlar da oyun vs oynamıycaksan
2-wifi ile yüzde 90 baglanıyor herkes ama mesela next de sanırım kablolulu bağlanıyor ve 1500 tl
3-guncelleme lisanslı cihazların hepsi genel olarak alıyor
4-uydu baglantısı tabi tercih meselesi ama box bu neticede tabi keyfi bir tercih lazımsa ona göre tercih edilebilir

kısaca beni söylediğim standart kullanıcı için 2gb ram 10 sene daha yeterli olur eski mi box 1.nesili için mesela android 9 da kaldı arkadaşım da halen sorunsuz kullanıyor kullanıcağımız uygulamalar belli o yüzden ileri de de bundan farklı olmuycaktır diye düşünüyorum bunlar benim fikrim

Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Her açıdan oldukça seri çalışıyor. Daha önce 1.nesil mi box s ve mi stick kullanmış biri olarak sınıf atlamış gibi oldum açıkçası.. Alırken Homatics ile Rocktek arasında kalmıştım ama uydu alıcısı olması nedeniyle bunu tercih ettim ve çok memnunum.

Kullandığım eski 'mi' deneyimlerimden yola çıkarak, 2gb ram / 8gb depolama artık yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Bu cihazların hiçbirinde oyun oynamadım hatta yüklemedim bile. Buna rağmen uygulamalar her eklenen yeni özellikle daha uzun sürede açılmaya, daha sık takılmaya ve donmaya başladılar. Her gün birkaç defa yeniden başlatma yapmaya başlamıştım. Bu yüzden 2/8 konfigürasyonu için standart değil, minimal ve oldukça sabırlı bir kullanıcı olmak lazım.. 😁

Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Her açıdan oldukça seri çalışıyor. Daha önce 1.nesil mi box s ve mi stick kullanmış biri olarak sınıf atlamış gibi oldum açıkçası.. Alırken Homatics ile Rocktek arasında kalmıştım ama uydu alıcısı olması nedeniyle bunu tercih ettim ve çok memnunum.

Kullandığım eski 'mi' deneyimlerimden yola çıkarak, 2gb ram / 8gb depolama artık yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Bu cihazların hiçbirinde oyun oynamadım hatta yüklemedim bile. Buna rağmen uygulamalar her eklenen yeni özellikle daha uzun sürede açılmaya, daha sık takılmaya ve donmaya başladılar. Her gün birkaç defa yeniden başlatma yapmaya başlamıştım. Bu yüzden 2/8 konfigürasyonu için standart değil, minimal ve oldukça sabırlı bir kullanıcı olmak lazım.. 😁
valla 1 senedir bu kombinasyonla hiçbir sorun yaşamadım gayet akıcı olarak kullandım bir çok uygulama yukledim sildim stick zaten ram olarak 1 tık daha düşük mi 1 .nesil andorid 9 da kaldıysa bilmıyorum google arayuzu alan cihazım dediğim gibi akıcı dipnot bide ben garantisiz cihaz alma konusunda pek sıcak da değilim ekstra olarak son olarak fikrim bu yönde gerisi arkadaşımızın seçimi :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri