Öneri Tv Box'lar için Klavye (FireTV style keyboard)

tekkan

Paylaşımcı
Konular
56
Arkadaşlar selamlar,

1-klavyede mouse desteği vardır
2-abc veya qwerty olarak iki farklı apk dosya linki eklenmiştir, dilediğinizi indirip kurabilirsiniz ayarlardan aktif edip kullanın.
3-bu sürüm bilinen en son sürümdür (0_2e) internette arayıp virus basılmış versiyonlara bulaşmayın.
4-Klavye ilk açılışta rusça açılır panik yapmayın altta abc (abB) yazan yere tıklayın geçiş yapar.

abc dizilim :

qwerty dizilim:

Screenshot 20250317 102138

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar,

2-abc veya qwerty olarak iki farklı apk dosya linki eklenmiştir, dilediğinizi indirip kurabilirsiniz ayarlardan aktif edip kullanın.
3-bu sürüm bilinen en son sürümdür (0_2e) internette arayıp virus basılmış versiyonlara bulaşmayın.
4-Klavye ilk açılışta rusça açılır panik yapmayın altta abc (abB) yazan yere tıklayın geçiş yapar.

abc dizilim :

qwerty dizilim:

Ekli dosyayı görüntüle 5700
eline kalvyene sağlık yükledim.tek eksiği büyük harfle devamlı yazmak istediğimde aA ya uzun süre basmama rağmen daimi büyük harfde kalmıyor.

eline kalvyene sağlık yükledim.tek eksiği büyük harfle devamlı yazmak istediğimde aA ya uzun süre basmama rağmen daimi büyük harfde kalmıyor.
Uzun basmıycaksınız 2 kez üst üste basıcaksınız , büyük harfte sabit kalacaktır..
saygılar.

Acilirken tr olması icin ayar yok mu

bilgisayara inmiyor sebebi nedir acaba

Son düzenleme:
bilgisayara inmiyor sebebi nedir acaba
Sayın büyüğüm yaşınızı şimdi gördüm çok özür dilerim , tam olarak ne yapmak istiyorsunuz hemen yardımcı olayım .

Arkadaşlar selamlar,

abc dizilim :

qwerty dizilim:

Ekli dosyayı görüntüle 5700
Sağolasın kardeşim.
Klavyede Ş, İ, Ğ, Ç, Ö harfleri olan bulabilirmiyiz?

Geri