CS3 KEKİKDEVAM SORUNLARI

SHERİF

Üye
Konular
7
Yeni repomuz kekikdevam birçok sorunu beraberinde getirdi mor paketlerin çalışmaması maç sırasında kesinti ve donma olması ayriyeten içersindeki çalışmayan eklentiler olması (ör. Gölge TV) gibi bunun yanı sıra cs3 uygulamasının geliştiricileri yabancı diye biliyorum o yüzden doğrudan iletişime geçmiyorum bundan dolayı modlama bilgisi olan birinin cs3'ü modlayarak doğrudan çalışmayan içerik ve diğer sorunlar hakkında uygulama içerisinden bir rapor bölümü eklenmeli diye düşünüyorum

🫨CS ve KD geliştiricilerine teşekkürler...🫨

Son düzenleme:
Elimizde düzgün stabil çalışan bir uygulama vardı cloudstrem kekikakademi reposu ile, onu da mundar ettiler.. Kekikdevam reposu hic stabil değil, bir var bir yok...

Elimizde düzgün stabil çalışan bir uygulama vardı cloudstrem kekikakademi reposu ile, onu da mundar ettiler.. Kekikdevam reposu hic stabil değil, bir var bir yok...
Normal bir durum bu, beklenmedik anda gitti eklenti, alal acele klonu oluşturuldu eski eklentinin. Bu yüzden biraz zaman alabilir herşeyin oturması için illaki herşey oturur sadece zamana ihtiyaçları var

Vpn ile kesintisiz izliyorum şahsen bende sorun yok

IPTV# uygulamasına kekikdevam'ı nasıl ekleyebilirim

IPTV# uygulamasına kekikdevam'ı nasıl ekleyebilirim
Ekleyemezsin M3u eklentisi değil çünkü sadece Cloudstream ekleyebilirsin

Illaki IPTV# den izlemek istiyorsanız aşağıdaki konudaki M3u yu deneyebilirsiniz

Cs3 deneysel sürüm güncellemesi yapamıyorum güncelleye basıyorum indiriliyor diyor ama hiçbir tepkime yok

Onun dışında rec TV'de çöktü ve birçok eklenti daha...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-16-23-07-45-873_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-03-16-23-07-45-873_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    178.7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-03-16-23-09-51-518_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-03-16-23-09-51-518_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    184.2 KB · Görüntüleme: 24
Cs3 deneysel sürüm güncellemesi yapamıyorum güncelleye basıyorum indiriliyor diyor ama hiçbir tepkime yok

Rec tv çalışıyor sorun yok hocam. Deneysel sürüm yüklemesi yapmayın, release sürüm kullanın.

4.5.1 i kullanın. Siz söylüyorsunuz deneysel diye.

@patr0n rec e şimdi baktım çökmüş

4.5.1 i kullanın. Siz söylüyorsunuz deneysel diye.

@patr0n rec e şimdi baktım çökmüş
Zaten normal sürümü kullanıyorum yanlış değilsem bu kırmızı olan cloustream Beta eskiden kullandığım mavi olan normal sürüm
Ben zaten 4.5.1'i kullanıyordum sadece deneyim dedim deneysel sürümü zaten yüklenmedi rec konusuna gelince o ve daha birçok eklenti çalışmıyor özellikle bak tekrar söylüyorum özellikle mor paketler hiçbir şekilde stabil değil...

Rec tv çalışıyor sorun yok hocam. Deneysel sürüm yüklemesi yapmayın, release sürüm kullanın.
Maalesef çalışmıyor hocam birçok kullanıcı bu durumdan muzdarip eklentiler ivediğinde dediği gibi "bi geliyi bi gidiyi bi tam bütün sıkıntıları geçecek gibi oluyo hooop gene gidiyi"
🫨

Maalesef çalışmıyor hocam birçok kullanıcı bu durumdan muzdarip eklentiler ivediğinde dediği gibi "bi geliyi bi gidiyi bi tam bütün sıkıntıları geçecek gibi oluyo hooop gene gidiyi"
🫨
Screenshot 2025 03 16 23 25 27 672 comlagradostcloudstream3
Hocam çalışıyor bir sorun yok sorun galiba sizden kaynaklı.

Bende çalışıyor sizde eklenti güncellemeleri otomatikte mi ?
Hocam gördüğün gibi sorun bir tek bende değil diğer kullanıcılar da aynı sorunu yaşıyor diğer soruna gelecek olursak evet otomatik eklenti güncellemeleri açık

Cloudstream stabil sürümü mü tavsiye edersiniz yoksa pre yani Beta sürümümü tavsiye edersiniz

Konuyu görüntüleyenler

Geri