Smart iptv(siptv) olarakta bulursunuz.210 tl civarı 5 euro.samsung tizende kullanılan en iyi ücretli iptv hangisi?
55mu7400 modeli için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Smart iptv(siptv) olarakta bulursunuz.210 tl civarı 5 euro.samsung tizende kullanılan en iyi ücretli iptv hangisi?
55mu7400 modeli için
Hangi parametleri yüklemek lazım? Youtube da azeri bir arkadaşı izleyerek rus app marketi üzerinden ott player i yükledim fakat çalıştıramadım.Media Station X deneyin.
Tizen çok eski bir teknoloji.Bu android çağında Tizen ile yapılabilecek pek birşey yok.Zaten Samsung bile mecburen geçecek androide.Box yada stick bir cihaz alıp androidin özgürlüğünü yaşayın bence..Zaten ücret vererek bile alsanız programları işinizi görmeyecek bir süre sonra.Android ile herşey mümkün…Merhaba Arkadaşlar Samsung Tizen için IptvSamartesPro olan varsa Dosya ekleyebilir mi.
v4.msxplayer.ruHangi parametleri yüklemek lazım? Youtube da azeri bir arkadaşı izleyerek rus app marketi üzerinden ott player i yükledim fakat çalıştıramadım.
Malesef ben Samsung tizen apps strore Quick player isimli bir uygulama bulamadım sanırım sizin işletim sistemi farklı.Dün yükledim Quick player ücretsiz..
Ben yaptım bunu gayet iyi çalışıyor. İsterseniz video da atabilirmHangi parametleri yüklemek lazım? Youtube da azeri bir arkadaşı izleyerek rus app marketi üzerinden ott player i yükledim fakat çalıştıramadım.
Videoyu atabilir misiniz, zahmet olmazsaBen yaptım bunu gayet iyi çalışıyor. İsterseniz video da atabilirm