Cloudstream Kekikakademi Sorunu

Konular
1
Merhabalar.
Cloudstream yükledim. Eklentiler kısmına depo olarak kekikakademiyi yazıyorum. Kütüphane geliyor fakat hiçbir eklenti yüklenmiyor hata yazıyor. Dün akşam çalışıyordu. Yardımcı olur musunuz

eski kurulumlar da çalışıyor sil yükle yaptığında daha yüklemiyor diğer depolarda şuanlık sorun yok kaynak dosyayı bulup direk json yüklemek lazım

Ekstra mesaj olacak ama maç yayını içinse eğer benim depomu da ekleyin Latte adıyla.

Daddylive VPN gerektirmeden vavoo ve TO kategorisi VPN ile açılacaktır maç için.

1000046654

ilginiz için çok teşekkür ederim. Diğer taraf çalışmadı ama sizin Daddylive aktif :)
Yabancı kanallarda da var yayın DaddyLive içinde.

Mesela Beinsports USA'da İngilizce,
Portekiz'de Sport Tv5 Portekizce,
Rusya'da Match Football 3 Rusça

4 farklı dilde yayın imkanı as bayrakları as 😅

hangi kanallarda yayınlandığını gösteren liste var mı acaba ?
Normalde canlı skor sitelerinde olabiliyor bu bilgiler ama kendi eklentim için söyleyebileceğim belirli ülkelerin belirli kanallarının olmasının sebebi @osimhen 'in Türkiye kanalları dışında o ülke ve kanallarının da bizim maçları verdiğini söylemesi ve onları eklememden dolayı.

Yani 5/6 ülke ve her birinde 3/5 spor kanalı var. Tek tek bakmak birkaç dakikanızı alır 🤟

Videolar açılma maya başladı dosya bulunamadı diyor sorun ne olabilir çalışan uygulama şimdi çalışmıyor

Videolar açılma maya başladı dosya bulunamadı diyor sorun ne olabilir çalışan uygulama şimdi çalışmıyor
Kekikakademi bildiğim kadarıyla uzun süredir sorunlu siz gerek forum içinden gerek forum dışından sağlam eklentilere bakın onlar sürekli ilgilenilen ve güncellenen eklentiler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri